Answer:
B i think
Explanation:
it seems like it addresses the subject most. Flora is focusing on the animals not the people training them.
What is a literary term?
Answer: the technique, style, and formatting used by writers and speakers to masterfully emphasize, embellish, or strengthen their compositions.
Explanation:
Answer:
Literary terms refer to the technique, style, and formatting used by writers and speakers to masterfully emphasize, embellish, or strengthen their compositions.
Explanation:
Literary terms can refer to playful techniques employed by comedians to make us laugh or witty tricks wordsmiths use to coin new words or phrases.
Kara is a young photographer who has been given her first
high-profile assignment. Alex is a professional athlete who
has been in the spotlight for a number of years.
Which of the following scenes best conveys the basic elements of this play?
The sentence that conveys the basic elements of the play is that Kara and Alex both are doing very well in her carriers.
Who is a photographer?A photographer is a person who capture the photos of humans, animals, or natural things, and sell it in exchange for money or prize. To capture something in a camera is called photography.
Thus, the sentence that conveys the basic elements of the play is that Kara and Alex both are doing very well in her carriers.
Learn more about photographer
https://brainly.com/question/9909878
#SPJ1
how would you describe lady macbeth's state of mind as she awaits the outcome of the murder attempt?
3) The passage says that Goodall spent most of her life researching and
writing about chimpanzees. Based on this information you can infer that
A)
her father greatly influenced her life decisions.
B)
her discoveries have made her famous around the
world.
she strives for recognition for scientific discoveries.
D)
she has a deep appreciation
for nature and wild
animals. this is USA Test Prep
Answer:
C
Explanation:
I think it´s C because I had the same answer and I got it right, but it might be different for you. I hope this helps!
Goodall's field research on the chimpanzees of Gombe, which was funded by the National Geographic Society, revealed that they don't just eat meat; they also use tools, craft tools, and have distinct personalities. Thus, option C is correct.
What Goodall spent most of her life researching?Field research includes naturalistic observation (as opposed to a type of laboratory research). Naturalistic observation is exemplified by Jane Goodall's well-known chimpanzee studies.
Her research raises the possibility that many traits long assumed to be uniquely human may have been passed down from chimpanzee and human ancestors that coexisted millions of years ago.
Our understanding of what it means to be a human grows deeper as more is learned about these related beings.
Therefore, she strives for recognition for scientific discoveries.
Learn more about Goodall here:
https://brainly.com/question/14299380
#SPJ5
Do you agree or disagree with the following statement: ""Every individual should spend at least a year living in a foreign country."" Provide reasons and examples to support your opinion.
People have different reasons for moving to a foreign country, but some of the most common include pursuing career opportunities, improving language skills, experiencing a different culture, and personal growth.
Therefore, we can see that there are both pros and cons to living in a foreign country, and your opinion will depend on your priorities and preferences.
Below are some possible reasons and examples for either agreeing or disagreeing with the statement. Reasons and examples for agreeing:
Living in a foreign country for a year or more can help you broaden your horizons, challenge your assumptions, and develop empathy for people from different backgrounds.
Exposure to new cultures, languages, and customs can help you become more adaptable, resilient, and creative. It can also help you gain new skills, knowledge, and experiences that you can apply in your personal and professional life.
For example, if you are interested in pursuing a career in international business, diplomacy, or humanitarian work, living abroad can give you a competitive edge by giving you firsthand experience of the challenges and opportunities that arise in different cultural contexts.
Learn more about foreign country at:
https://brainly.com/question/13761164
#SPJ11
oedipus rex distinguishes itself from the typical classical plot by indicating what can happen to those who disobey, mock, or disbelieve the gods. group of answer choices true false
Answer: true
Explanation:
Question 1 (5 points)
What figurative language is found in the following quote? "Bilbo forgot the way they slithered and slipped the dusk down the steep zig-zag path
into the secret valley of Rivendell."
Answer:
Bilbo forgot the way they slithered and slipped the dusk down the steep zig-zag path into the secret valley of Rivendell
* What is analogy?
* What are the types of relationships in analogy?
* Why is analogy important?
Answer:
a comparison between one thing and another, typically for the purpose of explanation or clarification.
Text Structures
Now let us consider the situation and see what may be
deduced from it. In the first place, we may start with a strong
presumption that Colonel Openshaw had some very strong
reason for leaving America. Men at his time of life do not
change all their habits and exchange willingly the charming
climate of Florida for the lonely life of an English provincial
town. His extreme love of solitude in England suggests the
idea that he was in fear of someone or something, so we may
assume as a working hypothesis that it was fear of someone
or something which drove him from America. As to what it
was he feared, we can only deduce that by considering the
formidable letters which were received by himself and his
Successors. Did you remark the postmarks of those letters?"
"The first was from Pondicherry, the second from Dundee, and
the third from London." "From East London. What do you
deduce from that?" "They are all seaports. That the writer was
on board of a ship." "Excellent. We have already a clue.
There can be no doubt that the probability-the strong
probability is that the writer was on board of a ship. And
now let us consider another point. In the case of Pondicherry,
seven weeks elapsed between the threat and its fulfilment, in
Dundee it was only some three or four days. Does that
suggest anything?" "A greater distance to travel."
Which text structure does the
author use in the passage?
A descriptive
B problem solution
C cause and effect
D sequencing
The reader can conclude that -
A something happened to Colonel
Openshaw
B the letters explain what happened
C the speaker is interested in traveling to
America
D Colonel Openshaw loved the English
life-style
The text structure that the author used in the passage is:
D. Sequencing
The reader can conclude that -
B. The letters explain what happened
What can the reader conclude from the reading of the text?From the reading of the text, the reader can conclude that the letters had some explanation about what happened. Note that the story began by trying to deduce a logical reason that would have made Colonel Openshaw leave California for England.
According to the author the only possible reason that would have explained that was the letters. In this story, we see an example of sequencing.
The narrator tried to narrow down the events to the places where the letters came from. He believed that these things had a say in the explanation for the decision of the Colonel to leave his location. Thus, we can deduce that Sequencing was the text structure and the letters had some explanation of what happened.
Learn more about sequencing here:
https://brainly.com/question/906163
#SPJ1
How long did it take for the Declaration of Independence to be written alle
Congress appointed the committee to draft such a declaration?
A. More than two years
B,Nearly six months
C. Less than a month
D. About two months
Answer:
set ardo una milnei oporqu eq ueria tenersexoco n ama do sgyau
Explanation:
Answer:
seventeen days C
Explanation:
just here to finish setting brainly up
What does the term "trocken" mean?
a.dry
b.off dry
c.sweet
d.doux
The term "trocken" is a German word used to describe the sweetness level of wine. In English, it translates to "dry."
When used to describe a wine, "trocken" means that the wine contains very little residual sugar, resulting in a wine that is not sweet and has a crisp, refreshing taste. In Germany, "trocken" is commonly used to describe Rieslings, which are known for their acidity and fruity flavors. However, "trocken" can be applied to any type of wine, including red and white wines from other countries. It is important to note that the sweetness level of a wine can greatly impact its taste and pairing potential, so understanding the various levels of sweetness in wine is important for wine enthusiasts and professionals alike.
To know more about acidity please visit:
https://brainly.com/question/11543614
#SPJ11
what does the expressions 'if she gets spoilt' suggests
Answer:
It suggests that if she gets spoiled i am guessing "spoilt" means like over gifted or spoon fed everything to her or not having to work for anything.
Explanation:
Answer:
spoilt as in being pampered to such an extent that where she'll become ungrateful.
i really need help so pls hurry
Answer:
you didn't post what u need help with ?...
Explanation:
Answer:
umm wheres the question i gladly help if i can
Explanation:
thank you for the points to
What would be a good title for chapter 15 of 'the breadwinner' ?
Answer:
A Good Title would be " A miracle"
Which approach is best for generating ideas to include in your writing?
O A. asking friends
O B.
organizing
O C.
brainstorming
O D.
outlining
Answer:
brainstorming
Explanation:
outlining is more a rough idea for new story ideas. organizing doesn't generally help and asking your friends only slightly widens your own imagination. brainstorm allows you to flow with your own thoughts easily, which gives you space to come up with new ideas
PLZZ I BEG I REALLY NEED HELP WORTH 50 POINTS NOT JOKING AND WILL GIVE BRANLIEST PLZZZ HELP QUICK
The Book of Dragons
Chapter III The Deliverers of Their Country, an excerpt
By E. Nesbit
It all began with Effie's getting something in her eye. It hurt very much indeed, and it felt something like a red-hot spark—only it seemed to have legs as well, and wings like a fly. Effie rubbed and cried—not real crying, but the kind your eye does all by itself without your being miserable inside your mind—and then she went to her father to have the thing in her eye taken out. Effie's father was a doctor, so of course he knew how to take things out of eyes.
When he had gotten the thing out, he said: "This is very curious." Effie had often got things in her eye before, and her father had always seemed to think it was natural—rather tiresome and naughty perhaps, but still natural. He had never before thought it curious.
Effie stood holding her handkerchief to her eye, and said: "I don't believe it's out." People always say this when they have had something in their eyes.
"Oh, yes—it's out," said the doctor. "Here it is, on the brush. This is very interesting."
Effie had never heard her father say that about anything that she had any share in. She said: "What?"
The doctor carried the brush very carefully across the room, and held the point of it under his microscope—then he twisted the brass screws of the microscope, and looked through the top with one eye.
"Dear me," he said. "Dear, dear me! Four well-developed limbs; a long caudal appendage; five toes, unequal in lengths, almost like one of the Lacertidae, yet there are traces of wings." The creature under his eye wriggled a little in the castor oil, and he went on: "Yes; a bat-like wing. A new specimen, undoubtedly. Effie, run round to the professor and ask him to be kind enough to step in for a few minutes."
"You might give me sixpence, Daddy," said Effie, "because I did bring you the new specimen. I took great care of it inside my eye, and my eye does hurt."
The doctor was so pleased with the new specimen that he gave Effie a shilling, and presently the professor stepped round. He stayed to lunch, and he and the doctor quarreled very happily all the afternoon about the name and the family of the thing that had come out of Effie's eye.
But at teatime another thing happened. Effie's brother Harry fished something out of his tea, which he thought at first was an earwig. He was just getting ready to drop it on the floor, and end its life in the usual way, when it shook itself in the spoon—spread two wet wings, and flopped onto the tablecloth. There it sat, stroking itself with its feet and stretching its wings, and Harry said: "Why, it's a tiny newt!"
The professor leaned forward before the doctor could say a word. "I'll give you half a crown for it, Harry, my lad," he said, speaking very fast; and then he picked it up carefully on his handkerchief.
"It is a new specimen," he said, "and finer than yours, Doctor."
It was a tiny lizard, about half an inch long—with scales and wings.
So now the doctor and the professor each had a specimen, and they were both very pleased. But before long these specimens began to seem less valuable. For the next morning, when the knife-boy was cleaning the doctor's boots, he suddenly dropped the brushes and the boot and the blacking, and screamed out that he was burnt.
And from inside the boot came crawling a lizard as big as a kitten, with large, shiny wings.
"Why," said Effie, "I know what it is. It is a dragon like the one St. George killed."
And Effie was right. That afternoon Towser was bitten in the garden by a dragon about the size of a rabbit, which he had tried to chase, and the next morning all the papers were full of the wonderful "winged lizards" that were appearing all over the country. The papers would not call them dragons, because, of course, no one believes in dragons nowadays—and at any rate the papers were not going to be so silly as to believe in fairy stories. At first there were only a few, but in a week or two the country was simply running alive with dragons of all sizes, and in the air you could sometimes see them as thick as a swarm of bees. They all looked alike except as to size. They were green with scales, and they had four legs and a long tail and great wings like bats' wings, only the wings were a pale, half-transparent yellow, like the gear-boxes on bicycles.
Which words from the story suggest something mysterious is about to happen? Be sure to use details from the text to support your answer.
Answer:
Explanation:
Follow the story from the beginning.
Effie got something in her eye.
She went to her father.
He got it out, but he started to use strange language to describe what he got out. "curious" was his first response. It was language he never used.It's very interesting was his second response. He never said that.Her father takes the time to describe the creature. He uses very scientific language, though simple.The story progresses to her brother who fished something he really didn't recognize out of his tea.
The professor buys it. He's excited.
Papers were full of stories about the winged lizards.
Give me 2 examples of manipulation from Chapter 13 Hunger games
Answer:
Gamemakers torture the tributes in the Games using their computer programs while televising the event to show off their “great abilities.” Furthermore, the Gamemakers use propaganda in an attempt to manipulate the citizen's minds.
Explanation:
PLEASE HELP Read the text. What is the most likely reason why the fable "The Farmer and the Snake" was written? *
Answer: The fable was most likely written to let people know to be cautious of those who you're helping.
Explanation:
The farmer had picked up the snake KNOWING how deadly it could be. As he died, he said to others: " Learn from my fate not to take pity on a scoundrel. "
The following question has two parts. First, answer Part A. Then, answer Part B.
Part A
Read the following paragraph from the passage.
Today, we can imagine Herodotus, known also as the "Father of History,"
on a visit to Scythia. We can picture him spending time with caravan drivers as they arrived from trading forays far to the east. At night around a crackling fire in a caravanserai (an inn or open court), travelers would exchange tales of the Issedones, who were pushed from their land by the one-eyed Arimaspians. They also told of the guardians of gold, huge griffins (mythical monsters), with birds' heads and lions' feet.
How is this paragraph structured?
A. by compare and contrast
B. by chronological order
C. by problem and solution
D. by cause and effect
Part B
How does this structure in Part A impact the meaning of the paragraph?
A. It helps the reader picture what Herodotus experienced as he traveled.
B. It helps the reader understand the problems Herodotus faced during his traveled.
C. It helps the reader recognize why Herotodus made the travels he did.
D. It helps the reader compare Herotodus with the storytelling travelers.
Answer:
a is for number 1
Explanation:
d is for number 2
Do you agree with the conclusions made in Life isn’t fair. Deal with it
Answer:One argument in favor of the "life isn't fair" mentality is that it encourages resilience and self-reliance. By accepting that there are injustices in the world that we cannot control, we are forced to develop a sense of personal responsibility and adaptability that can be valuable in many areas of life. This mentality can also help us avoid feelings of victimhood or entitlement, which can be harmful to our mental health and overall well-being.
On the other hand, it is important to recognize that the "life isn't fair" mentality can also be harmful and counterproductive. If we simply accept that the world is unjust and move on without trying to change anything, we risk perpetuating the very injustices that we are trying to overcome. Moreover, this mentality can lead to a lack of empathy toward those who are struggling or disadvantaged, which can be damaging to our relationships and communities.
it is important to recognize the social and systemic factors that contribute to inequality and to work toward creating a more just and equitable world. In short, while we may not be able to control every aspect of our lives or the world around us, we do have the power to make a difference and to create more fairness and equity in the world.
Explanation: i don't need one * also i basically said i agree with it* my answer is not complicated*
Based on the context clue in the passage, what does abhor mean?
I abhor folding laundry. When my dad asks me to fold towels, I want to run and hide. I would rather do any other
chore than folding laundry. I really dislike it. Do you want me to mow the lawn? I'll do it, happily. Do you want me to
wash the dishes? Absolutely, I'll do it. But please don't ask me to fold laundry.
o to not do something very well
o to wish to do something better
O to feel strongly against something
O to regard with powerful affection
What have you learned about alienation in America? What have you learned about American society’s assumptions and values?
Alienation in America refers to the sense of separation, isolation, and detachment that individuals in American society feel from one another, their work, and their community. Alienation, as defined by Marxist theory, is a condition that arises when people feel separated from the fruits of their labor and exploited by a system that treats them as objects.
The phenomenon of alienation is a widespread problem in the United States, where social and economic inequality is rampant, and people are often disconnected from their communities. In America, alienation can manifest in various forms such as social isolation, loneliness, depression, and a general sense of disillusionment with the society around them. American society is built on certain assumptions and values, including the belief in individualism, self-reliance, and personal responsibility.
The American dream is based on the idea that anyone can achieve success and prosperity through hard work and determination. However, these assumptions and values are often at odds with the reality of American society. The United States has one of the highest levels of income inequality in the developed world, and social mobility is limited. Many people in America are trapped in poverty and face significant barriers to achieving success.
American society's values also include a belief in the importance of material wealth and consumerism. The media, advertising, and popular culture in the United States promote the idea that happiness and success are directly linked to material possessions. This emphasis on consumerism can lead to people feeling isolated and disconnected from their communities as they focus on acquiring things rather than building relationships with others. Moreover, the prevalence of social media and the internet has further contributed to a sense of isolation in American society.
People are spending more time online and less time interacting with others face-to-face, which can exacerbate feelings of loneliness and disconnection. In conclusion, alienation is a significant issue in America, and it is rooted in the societal assumptions and values that shape American culture. The challenge for American society is to promote a more inclusive and equitable social system that fosters community, human connection, and a sense of belonging among its citizens.
For more questions on economic inequality
https://brainly.com/question/31359475
#SPJ8
Which excerpt from the passage supports the conclusion that Alafair has gone to her
grandfather for advice in the past? (CCRS #1/RL.11-12.1)
А.
As the screen door slammed behind me, I saw my grandfather
straddling the antique carved bench and oiling harnesses.
B
Then he fixed those weathered, old blue eyes on me. "Write about what
you know—what you love."
Watching the rhythmic motions of his hands working the oil into the
leather with measured, precise movements brought a kind of tranquil
calm over me.
I knew he was thinking, that he would have some words of wisdom for
D
me.
Walking is not the most exciting form of exercise a person can take on for fitness. Yet it is low impact and requires no fancy equipment. That makes walking a simple activity for those new to exercise. Walking is less likely than other exercises to cause injury to leg tendons and muscles. All it requires is a good pair of sneakers—no cables, stylish outfits, or weights required. Of course, a person could increase the benefit of a workout by adding weights or speed walking.
Question 9(Multiple Choice Worth 5 points)
Explain whether the main idea is explicit or implicit in this paragraph.
It is explicit because it is directly stated in the paragraph.
It is explicit because it is not directly stated in the paragraph.
It is implicit because it is directly stated in the paragraph.
It is implicit because it is not directly stated in the paragraph.
Answer:
I think the answer is A. It is explicit because it is directly stated in the paragraph. I'm not 100% sure though.
Explanation:
Hope I was right!
how is the author purpose similar in both excerpts? both discribe situation in which people have to leave their country to find better life
both discribe situations in which people are
The two excerpts describe situations in which people are expected to commit crimes or face violence, such as being beaten or selling drugs, as seen below.
What are the passages about?The two passages are excerpts from works by Sonia Nazario. In "Children of Drug Wars," Nazario tells us about the suffering children go through when living in countries where drug dealers are powerful and where they are expected to commit crimes. Such kids are often forced to work for the dealers selling drugs, a situation that she claims is no different from being forced to become a child soldier.
In "Enrique's Journey," Nazario tells us Enrique's story as he migrates to the US. When Enrique refuses to do what the gang members demand of him, he is abandoned by them. Violence ensues as he is beaten by the other men.
Therefore, both passages are about situations of violence and crimes. Option B is the best answer choice.
The complete question is the following:
Read the excerpt from "Children of the Drug Wars.”
These children are facing threats similar to the forceful conscription of child soldiers by warlords in Sudan or during the civil war in Bosnia. Being forced to sell drugs by narcos is no different from being forced into military service.
Read the excerpt from Enrique’s Journey.
The MS gangsters decide to retaliate and throw the gangster off the train. Enrique refuses to participate, creating a rift. "If you are MS, you have to kill 18th Streeters. And if you are 18th Street, you must kill MS. I wasn't like that," Enrique says. After the fight with his friends, halfway through Chiapas, the gang members stop riding with Enrique. That night, without their protection, the six men beat him on top of the train.
How is the author’s purpose similar in both excerpts?
Both describe situations in which people have to leave their country to find a better life.Both describe situations in which people are expected to commit crimes or face violence.Both describe situations in which people have the ability to improve their lives by following orders.Both describe situations in which people are given a choice between doing what is expected or doing what is right.Learn more about violence here:
https://brainly.com/question/1216186
#SPJ1
Match these items.
1. text
2. fiction
3. imagination
form of literature that describes
imaginary events and people
the ability of the mind to be
creative or resourceful
a book or other written or printed work
Answer:
text
2. fiction
3. imagination
form of literature that describes
imaginary events and people
the ability of the mind to be
creative or resourceful
a book or other written or printed work
Explanation:
text - a book or other written or printed work
imagination - imaginary events and people
fiction - form of literature that describes
Why is it helpful to name the central ideas of a text?(1 point)
to help you define the topic of a text
to give you an overview of the ideas in the text
to learn additional details about the topic of the text
to help you read with greater focus on the text's purpose
It is helpful to name the central ideas of a text to give you an overview of the ideas in the text.
Because the major or most significant notion in a paragraph or text is known as the main idea. It clarifies the purpose and establishes the section's flow. The central idea may be stated directly or indirectly. sentence that follows. A literary work's theme is its major idea or principal subject. It serves as a story's unifying factor.
A theme is not a character or event rundown. Instead, it is the story's guiding principle or key realization. A paragraph's supporting details—facts, assertions, instances, and specifics—help us fully comprehend the core idea. They serve as supporting details and help to clarify, enlighten, explain, describe, expand, and exemplify the main idea.
To know more about idea:
https://brainly.com/question/3206703
#SPJ4
why to be. a vice president in school
Answer:
The Student vice president can act as a respresentative to the students and/or student council. They play an important role of representation, disipline and theme.
Where does this event fit in the plot's structure?
rising action
O exposition
o falling action
O resolution
Answer:
rising action
Explanation:
Read the passage. School uniforms can help students from feeling like they cannot keep up. Some students come to school in jeans that cost $200. Yet, twenty-five percent of the students at our school qualify for free lunches. Right now, students are divided into two groups: those who can afford designer brands and those who cannot. This is unfair. Students should wear uniforms to create an equal environment. Lea wants to revise the final sentence by adding a transition at the beginning. Which are the best choices
Lea wants to revise the final sentence by adding a transition at the beginning. The best choices are 'as a result' and 'therefore'.
What is a transition?Transition is a change or modification that can be done to change the sentence, or correct the sentence.
The two transitions are, As a result, students should wear uniforms to create an equal environment.
Therefore, students should wear uniforms to create an equal environment.
Thus, the correct option is A and E.
Learn more about transition
https://brainly.com/question/18089035
#SPJ1
Answer:a and e
Explanation: