Answer:
no it's not true in real life
Answer:
The moment Garry and Mark has went to the blue rigde mountains in virgina they fot really excide it
Explanation:
Use your context clues and their feelings
PLEASE HELP!
Emma was having a wonderful time at summer camp. She’d made friends with
all the girls in her cabin, and she was having taking part in all the activities, and
she even secretly enjoyed some of the chores.
One day, a package arrived at camp from Emma’s grandmother. The other girls
in the cabin were excited about what the package contained, and watched as
Emma opened it. Inside was a box of her grandmother’s homemade caramels,
which were Emma’s favorite. She was about to eat one of them when one of the
other girls asked if she could have a caramel. Then the other girls asked the
same question. Emma counted the caramels. There were ten in the box. There
were eight other girls in the cabin, so if she gave each of them one caramel,
there would only be two left for her. She thought about keeping them for herself.
After all, they were her favorite, and her grandmother had sent them to her. As
much as she loved the caramels, though, she also wanted her friends to get a
chance to try them. So she gave each girl a caramel. That night they all got a
treat, and Emma was glad she’d shared her favorite treat with her new friends.
1. ____ Which of the following is a possible theme of this paragraph? Write the
letter of the best answer on the line.
a. If you share what you have, people will expect it from you.
b. It’s more enjoyable to share what you have with others than to keep
what you have to yourself.
2 Is the theme implied or directly stated?
The technical word is proboscis. You can use context clues in the passage to figure out and describe what it means. Use the chart below to determine the meaning of proboscis.
Answer:A straw-like mouth.
Explanation:
I honestly don't know but my intake would be that it's like a mosquito's mouth in how it bites and injects venom.
PLZ help with my science C-E-R THIS IS HARD I NEED HELP
Answer:
claim : all living organisms with skeletons are related, but some are more closely related than others
evidence: many animals have similar bone structure, they have bones that have different uses, but they are similar looking and formed. they evolved to change and have different uses but still are related to the common ancestors.
reasoning: this is seen by millions of years of evolution, and dna
Read the paragraphs from "The Reluctant Gardener."
"Look at the fruits of your labor, Lucas," he said, pointing at an array of tiny green sprouts. "These are the seeds you planted; in the coming months these tiny seedlings will produce an abundance of food for your neighbors, and all because you decided to give up a day at the gym."
Despite my misgivings, I was pretty proud of those little green sprouts. I was even more interested to see how they would develop. But what really surprised me was what came out of my mouth next. "Uh, Mitch? I was wondering about that personal garden you were talking about. Is it too late to plant one of my own?"
How do these paragraphs most contribute to the overall structure of the story?
They build the story's rising action, They present the story's climax, They show the story's resolution, or they introduce the story's conflict?
Answer:
They build the story's rising action
Explanation:
like this example(on the other of my question)
Answer:
Dunno
Explanation:
There is no question to answer:|
Answer; sure do
Explanation:
pls can someone help me with this i cant remember even learning this
Answer:
denotation is the literal meaning of a word and connotation is like the example or suggested meaning of a word
Explanation:
Answer:
Connotative means the emotional weight of a word.
Denotative means a literal meaning from the dictionary.
Hope that helps
What is the visible speech
Answer and Explanation:
The representation in graphic or pictorial form of characteristics of speech, as by means of sound spectrograms.The system of handwritten phonetic symbols invented by Melville Bell in 1867 to provide a visually comprehensible rendition of speech sounds.Hope my answer helps you ✌️
Mark BRAINLIEST
Prompt: What is one theme found in "Flowers for Algernon" by Daniel Keys? Provide at least two pieces of evidence from the story that help to develop the theme you identify. Explain HOW each piece of evidence contributes to the development of the theme you identified.
PLEASE AND THANK YOU
ANSWER AND I'LL ADD BRAINLIEST I SWEAR
Answer:
Two themes are A) Intelligence isn't everything, and B) true friends should accept you the way you are.
Explanation:
In Flowers for Algernon, you'll notice that the main character is... different from his peers. By noticing that, you will also see the fact that his so called "friends" will also make fun of him for that (and put him in some unsavory situations), which only supports the point I'm attempting to make. Furthermore, another theme in the book is that intelligence isn't everything, which is reinforced by the ending of the book itself, when the main character gives up the intelligence for his own health. Hope this helps! :)
Answer:
ignore this! im just adding this ''answer'' so therefore you can give the other answer brainliest!
Explanation:
First Read: Commencement Address to the Santa Fe Indian School
Instructions
Match each vocabulary word with its corresponding synonym:
Answer:
fill- infuse
on purpose- deliberate
carryout- implement
determination- perseverance
mortality- integrity
businessperson- entrepreneur
I attached a file. I'm pretty sure that's the right answer, but correct me if I am wrong.
Also, please put me as most brainliest...
Thank you very much!!!!
Match the informal words in column A to its formal counterparts in column B.
In your opinion, is it important to challenge unfair rules, even if doing so gets you in trouble? Answer the question in the form of a full-length essay. Be sure to support your response with evidence from stories, movies, real-world events, or experiences from your life.
5 paragraphs
Answer:
In my opinion, it is important to challenge unfair rules, even if doing so will get me in trouble.
It is important to challenge unfair rules, because when rules are unjust, you should do the most in your power to help seek justice.
Explanation:
Think about Rosa Parks, she stook up for herself and others by telling a man that she wasn't going to move her seat. She later went to jail for her actions, but she helped change the world. That is a example of challenging unfair rules, even if doing so gets you introuble. So thats why in my opinion, I think you should stick up to and challange unfair rules.
Answer: In my opinion i think it is important to challenge unfair rules because if so it will not only help yourself but also help others because your standing up against things you think are unfair and courtesy of that you make others happy too.
Explanation: Example back in the early 1900s blacks were treated unfairly they got mean treatment, they weren't able to do things that whites were able to do so someone like Martin Luther King jr decided enough is enough and took a stand and ended segregation even after he got into trouble and put in jail he took a stand for equal rights and now look how much has changed off of that so its good to challenge unfair rules. Hoped this helped !!! :)
5 powerful adjectives in the sermon sinners in the hands of an angry God
Wrath | anger
Abhor | hate, loathe
Eternity | forever, no end
Omnipotent | all powerful
Vengeance | payback or revenge
Loathsome | despicabel, disliked
Provoke | prompt in an aggravating fashion, prod
whats a sysmbol thats present in untwine
Answer: identity and grief
Explanation:
Bc a young girl had to cope with the devastating loss of her best friend and twin sister (they had a terrible car accident and died)
Answer:
identity and grief
Explanation:
A young girl copes with a devastating loss, this happens when a sixteen-year-old Gizelle Boyer loses her best friend and twin sister Isabelle in a terrible car accident.
Which of these is an example of an internal conflict?
Group of answer choices
the boy asks others about the Wonder Horse's whereabouts
the boy wants to prove his manhood by doing something tough
the boy struggles with the Wonder Horse
the boy loves to be out in nature
Answer:
...
Explanation:
I need someone to answer this ASAP!!
Study Sync - A Voice
From what point of view is the poem told, and for what purpose? Explain your reasoning with examples from the text.
Due to Tai's braces, he wasn't permitted to eat gum or hard candy. Occasionally, Tai popped a piece of gum in his mouth. When his mom warned him of the possible danger chewing gum could do to his braces, Tai replied, "Did you know that the first braces were made from animal skin?"
What type of logical fallacy is the above passage?
It might be casual or formal. Tai's response, "Do you know that the earliest braces were made from animal leather," is a logical error since he says it to refute or undermine his mother's claim. I would imagine that this is a common logical mistake given the lack of connection between wearing animal skin and being forbidden to chew gum. But don't quote me on that
What is a logical fallacy?Arguments that are defective, dishonest, or incorrect are known as logical fallacies and may be refuted using logic. Fallacies can fall into two categories: An argument that has a premise and conclusion that cannot stand up to examination is said to have a formal fallacy. An inaccuracy in the structure, substance, or setting of the argument is known as an informal fallacy.
A formal fallacy, also known as a deductive fallacy, logical fallacy, or non sequitur, is an error in thinking that may be cleanly described in a common logic system, such as propositional logic, but which invalidates a line of reasoning. It is described as fallacious deductive reasoning.
To read more about logical fallacy, refer to - https://brainly.com/question/19264317
#SPJ2
I need help now!! Will give brainiest!!!
In the poem "The Road Not Taken "What does the speaker mean by " I took the one less traveled by, and that has made all the difference."
Answer:
The path not taken by Robert Frost is about making an arbitrary choice between two equal options.
It is often thought to mean that the narrator made the decision to take a path that others did not travel and thus made a metaphorical statement of individuality, but clues within the poem refute this opinion.
Select each word from the list that is used as an adjective in this passage. (Choose five options.)
Kajsa loves sledding in the winter. The cold air does not bother her because she always wears fuzzy gloves and thick boots. Her red sled glides swiftly through the glittering snow. Later, she warms by the crackling fire and happily drinks steaming hot chocolate.
air
fuzzy
glides
red
glittering
crackling
steaming
sled
Answer:
The adjectives in the passage are:
fuzzy
red
glittering
crackling
steaming
The adjectives are fuzzy, red, glittering, crackling, and steaming.
An adjective is a word that describes the noun and the attributes of the noun. Fuzzy here describes the gloves and tells about their condition, red describes the sled, glittering describes snow, crackling describes the fire how fire makes the sound, and steaming describes hot chocolate.
Here, gloves, sled, snow, fire, and hot chocolate are nouns, and fuzzy, red, glittering, crackling, and steaming are the adjectives
To know more about adjectives,
https://brainly.com/question/31429955?referrer=searchResults
help giving brainliest and 50 points
Answer:
1. It was very hard for him especially since he really didn't know his dad and once he meet him he had to take charge and put on a big rule
Explanation:
I watched and read the books and movies a thousand times
Fill in the blank
Suddenly the door ______ open!!!
Answer:
swung
Explanation:
Answer:
was
Explanation:
have a good day :))
Will mark brainliest
Could you help me right this in my own words?
The Metropolitan Museum of Art was established in 1870 by a group of American citizens—businessmen and financiers as well as leading artists and thinkers of the day—who wanted to create a museum to bring art and education to the American people. On this day, in 1870, the museum was officially organized and soon after acquired its first work of art: a Roman sarcophagus.
Answer:
In 1879 a group of American citizens came together to to accomplish a dream of bringing art and education to the Americans by making a museum. In the group there were businessmen, financers. leading artists and leading thinkers. On this very day in 1870, it was accomplished and named The Metropolitan Museum of Art. After a short span of time, they even showcased their first piece of artwork, a Roman sarcophagus.
Explanation:
le word "bombarded" has a connotation that suggests that the author believes consumers feel
A.) violent
B.)confused
C.)overwhelmed
D.)enthusiastic
Compare Jimmy Valentine’s transformation in paragraph 30 with the conclusion of the story. How do these two events contribute to the story’s overall meaning? Cite evidence in your answer.
"Mr. Ralph Spencer, the phoenix that arose from Jimmy Valentine’s ashes — ashes left by the flame of a sudden and alterative attack of love — remained in Elmore, and prospered. He opened a shoe-store and secured a good run of trade."
This excerpt is from 'A Retrieved Reformation' by O. Henry
Explanation:
When Jimmy Valentine was a criminal he had to hide from the world. He couldn't have any friends, and he had no prospects of marrying, even though he is described as exceptionally smart, good-looking, and likable. He becomes a changed man when he falls in love at first sight with Annabel Adams.
'At the end of a year the situation of Mr. Ralph Spencer was this: he had won the respect of the community, his shoe-store was flourishing, and he and Annabel were engaged to be married in two weeks. Mr. Adams, the typical, plodding, country banker, approved of Spencer.'
In the end, May inadvertently locks Agatha in the new safe, engaging the bolts and combination before Mr. Adams has had the chance to set them. Agatha is stuck in the vault, frightened and running out of air. The family begins to panic, imploring Jimmy to find a way to get her out.
Then Jimmy greets Price warmly with a smile, stating, “Got around at last, have you? Well, let’s go. I don’t know that it makes much difference, now.” Ben begins to behave peculiarly and pretends not to recognize Jimmy. “Guess you’re mistaken, Mr. Spencer,” Price says, before turning and walking out of the bank.
Jimmy Valentine was a criminal he needed to stow away from the world. He could never have any friends, and he had no prospects of wedding.
What is context of Jimmy Valentine's?The fact that he is described as particularly smart, attractive, and affable. He becomes a changed man when he falls in all consuming, instant adoration with Annabel Adams.
Toward the finish of a year the situation of Mr. Ralph Spencer was this he had won the respect of the local area, his shoe-store was flourishing, and he and Annabel were locked in to be hitched in two weeks. Mr. Adams, the run of the mill, trudging, country broker, supported Spencer.
For more information about Jimmy Valentine, refer the following link:
https://brainly.com/question/6318826
Do you think the Pearl by John Steinbeck would have had a different ending if Kino had been an 'educated' man.
You are a doctor who has to deliver good news to one patient and bad news to another. Draft two messages (150 words each) that convey the appropriate tone, mood, and message to your respective patients.
please help i will make you brainiest
Answer:
ans
Explanation:
What is good news and bad news messages?
Letters that contain good news or a good message or favourable information are good-news letters. Letters that contain a bad news or a bad message or an unfavourable information are bad-news letters. Not only personal letters but also an official letters can be classified on this basis.
Answer:
Explanation:
thanks
URGENT!!!
20 points and Brainliest!!!
What is the main idea of this passage? List three details that support the main idea.
Harriet Tubman's achievements
1. She helped more than 70 people escape slavery.
2. She escaped slavery.
3. She traveled an extremely long distances several times to help other slaves escape captivity, AND SUCCEEDED.
Which character qualities can be found in the following persona?
The Big Bad Wolf loves to eat pigs. He is a bully and a stalker who enjoys frightening the small animals. Even when he knows he cannot reach the pigs he will put his life on the line in order to have a chance to hear them squeal. He never learns to leave the pigs alone.
A.flat and static
B.flat and dynamic
C.round and dynamic
D. round and static
Answer:
your answer should be A. Flat and Static
Hope this helps :)
Explanation:
Communities of plants and animals are called biomes. True False
Answer:
it is true I took that test and got a 100
Answer:
True
Explanations: Edu 2020
Read "The Debt” by Paul Laurence Dunbar.
This is the debt I pay
Just for one riotous day,
Years of regret and grief,
Sorrow without relief.
Pay it I will to the end —
Until the grave, my friend,
Gives me a true release —
Gives me the clasp of peace.
Slight was the thing I bought,
Small was the debt I thought,
Poor was the loan at best —
God! but the interest!
What does the stress on the words at the beginning and end of lines 9 and 10 help show about the speaker?
He purchased something without knowing how much it would cost.
He thought for a while before purchasing the small thing he wanted.
He did not know that he would eventually have to pay back the loan.
He did not realize that a thing so small could affect his life so greatly.
Answer: The stress on the words at the beginning and end of lines 9 and 10 in the poem "The Debt" by Paul Laurence Dunbar helps to emphasize the determination and resolve of the speaker
Explanation:
By placing stress on the words "Pay" and "will" at the beginning of line 9 and "end" and "grave" at the end of line 10, the speaker emphasizes their unwavering commitment to fulfilling the debt they owe. These words draw attention to the speaker's resolute decision to continue paying the debt until their life's end, even if it means carrying the burden until they find release in death.
This stress creates a sense of determination and persistence in the speaker's tone. The emphasis on these words highlights the speaker's steadfastness and unwavering commitment to settling their obligations, even though the debt may have initially seemed insignificant or small.
Overall, the stressed words in lines 9 and 10 help to portray the speaker as someone who is steadfast, resolved, and willing to face the consequences of their actions, acknowledging the weight of their debt and the commitment they have made to repay it.
To learn more about how stress on specific words show about the speaker:
https://brainly.com/question/32654235