Answer:
B - Marley's face appears.
Explanation:
After learning that Marley was dead, the readers know something bad will happen related to him, because Scrooge is seeing his face on the knocker even though he has been dead for seven years.
(((ASAP)))
Which sentence uses the possessive form correctly?
A A variety of cheeses filled one mouse's trap.
B A variety of cheeses' filled one mices' trap.
C A variety of cheeses' filled one mouses' trap.
D A variety of cheeses filled one mice's trap.
Read the excerpt from "The Star" by H.G. Wells. Answer the question that follows.
And the streets and houses were alight in all the cities, the shipyards glared, and whatever roads led to high country were lit and crowded all night long. And in all the seas about the civilised lands, ships with throbbing engines, and ships with bellying sails, crowded with men and living creatures, were standing out to ocean and the north. For already the warning of the master mathematician had been telegraphed all over the world, and translated into a hundred tongues. The new planet and Neptune, locked in a fiery embrace, were whirling headlong, ever faster and faster towards the sun. Already every second this blazing mass flew a hundred miles, and every second its terrific velocity increased.
Which word best summarizes the tone of this passage?
Excited
Indifferent
Optimistic
Panicked
Excited. The passage is filled with imagery that conveys a sense of urgency and excitement, as people are running to board ships and warning messages are being telegraphed all over the world.
What is excitement?Excitement is a feeling of intense enthusiasm and eagerness. It is a mental state of heightened emotion caused by anticipation or expectation of something new or enjoyable. It is an emotion that is often experienced when anticipating a major event or milestone such as a birthday, wedding, or graduation. It can also be experienced when engaging in an activity that one finds enjoyable and stimulating. Excitement is associated with increased energy, enthusiasm, joy, and a heightened sense of anticipation. It can also lead to increased alertness and focus, as well as a decrease in fear and anxiety.
To learn more about excitement
https://brainly.com/question/19297762
#SPJ1
Answer:
Panicked
Explanation:
I just know (;
GIVING BRAINLIEST TO RIGHT ANSWER
Which word is most clearly used denotatively? Four witnesses say the crooks fled the crime scene in a blue van.
A. fled
B. van
C. crooks
D. crime scene
Answer:
c
Explanation:
Answer:B
Explanation:
The root pens means weigh out or distribute. What does the word compensation mean?
Answer:
The root pens means out or distribute. What does the word compensation mean?
Explanation:
money or reward given for a service or a loss
Your welcome :)
We were sunbathing/ sunbathed when it was beginning / began to rain.
We were sunbathing/ sunbathed when it was beginning / began to rain.
The moist adiabatic rate is always less than the dry adiabatic rate, which is about 10°C for every 1000 m of change in height. Select one: True False
We can see here that the statement, "The moist adiabatic rate is always less than the dry adiabatic rate, which is about 10°C for every 1000 m of change in height." is false.
What is adiabatic rate?The adiabatic rate is the rate at which an air parcel's temperature changes as it rises or falls in the atmosphere. The adiabatic rate is different for dry air and moist air. The dry adiabatic rate is about 9.8°C/km (5.4°F per 1000 ft), while the moist adiabatic rate is about 6°C/km (3.3°F per 1000 ft).
When an air parcel rises, it expands and cools adiabatically. This is because the pressure decreases as the air parcel rises, and the temperature of a gas is inversely proportional to its pressure
Learn more about adiabatic rate on https://brainly.com/question/30023377
#SPJ1
In funny in Farsi
Can you see what the author is describing or talking about (figurative language)
the author of "Funny in Farsi" uses figurative language to describe and talk about certain things in the book. Figurative language is a literary device used to create imagery and enhance a piece of writing. It includes techniques such as similes, metaphors, personification, hyperbole, and idioms.
Here are a few examples of figurative language used in "Funny in Farsi":
1. "We were a pot of stew with two or three extra ingredients thrown in for spice" (Metaphor)
2. "She had a smile that lit up her entire face, as if someone had turned on a flashlight inside her mouth" (Simile)
3. "I always looked like a crayon compared to the other girls" (Hyperbole)
4. "We had brought the sun with us, and it was shining inside our house" (Personification)
5. "My dad always said that a little bit of butter made everything taste better" (Idiom)
the author uses figurative language to add depth and meaning to her writing and help the reader visualize and understand certain situations or emotions better.
For more question figurative language
https://brainly.com/question/2962316
#SPJ8
Marissa's job allows her to wear jeans and t-shirts to the office. This is most likely a(n) _____ atmosphere.
Answer:
casual
Explanation:
Answer:
Casual
Explanation:
Formal business attire would be a suit and tie, or a conservative, simple skirt and a blouse. A pantsuit would also be accepted.
Business casual attire would include items in-between formal business and casual attire. An example would be a button-up polo shirt and khakis or a sweater tunic and solid leggings.
Casual attire is what you would wear on an everyday basis with no special occasion. A T-Shirt and jeans is a perfect example of this.
Select the correct answer. Is this an INDEPENDENT CLAUSE or a DEPENDENT CLAUSE? If you want to get ahead. A. Independent clause B. Dependent clause
Answer:
It is a Dependent clause (B)
Explanation:
It is a dependent clause because it contains a subject and verb but did not express a complete thought. A dependent clause cannot be a sentence like the one in the question.
Hope this helped!! :)
Read the excerpt from "Why Do Black Women Fear the
Fro?" by Cheryl Thompson.
On one level, I can understand why black women do
what they do to their hair (I used to do it too). Natural
black hair can be very difficult to manage and
sometimes you just want to try a new look.
How does the author's diction contribute to the mood of
the excerpt?
O The informal diction creates a sympathetic mood.
O The colloquial diction creates a vulnerable mood.
O The objective diction creates an indifferent mood.
The poetic diction creates a lighthearted mood.
The author's diction contributes to the mood of the excerpt in this way: The informal diction creates a sympathetic mood.
What kind of diction did the author use in the text?In this text, the author used a kind of diction that pointed to an informal tone. This is seen that the tone of the text was relaxed and not filled with academic vocabulary that will confuse a reader and make it difficult for them to understand what the author is saying. It is also quite evident in this text that the speaker sympathized with the African women who found it hard to maintain their hairstyle.
She even mentioned that she had suffered that plight before so, she understood what they were passing through. Diction refers to the kinds of words that author use to convey their thoughts in a text. So, the use of words and phrases such as "I can understand," and "I used to do it too" point to the fact that the speaker was sympathetic to the plight of the women.
Learn more about diction here:
https://brainly.com/question/1503891
#SPJ1
Read the quote below and explain, in your own words, what it means.
“Take criticism seriously, but not personally. If there is truth or merit in the criticism, try to learn from it. Otherwise, let it roll right off you.” - Hillary Clinton
Answer:
What this quote means to me is that criticism is a good thing and it just means someone is trying to put you in line. IN my own words it would be "criticism is a chance to grow, don't let it being corrected offened you, let it put you in prospective.
Explanation: I hope this helps, Have a blessed day, plz mark as brainliest
thx
Answer:
it not a good things. i agree with the person on top
Explanation:
when drafting any kind of fictional setting, you must always consider your ____________.
Any kind of fictional scenario you create doesn't require you to consider your characters.
How may a setting be created for a story?A story's setting specifies where and when its plot takes place through the use of literary devices. A story setting, also referred to as a background, can be created from nothing or be based on actual places and times in history (such as a specific city, or the house of a character).
This is produced by the interactions between the characters and their surroundings. Even though it makes sense, adapting this to the surroundings is predictable. When designing your setting, you must carefully evaluate these and decide where to put them.
To know more about fictional scenario visit:
https://brainly.com/question/4444976
#SPJ4
What does Paul D mean when he thinks, "If a Negro got legs he ought to use them. Sit down too long, somebody will figure out a way to tie them up"?
The Paul D mean that instead of a heart, he has a tobacco tin in his chest, where he keeps all of his painful memories and emotions.
What does Paul D mean by red heart?Colors from the red spectrum (including orange and pink) appear throughout Beloved, though their significance varies. Amy Denver's red velvet, for example, depicts optimism and a brighter future, but Paul D's "red heart" represents emotion and feeling.
It represents his need to suppress memories and feelings, like Sethe and other slaves have had to do in order to live. Instead of a heart, Paul D has a tobacco tin in his chest where he collects all of his traumatic experiences and feelings.
Learn more about Paul here:
https://brainly.com/question/25931681
#SPJ1
The Great Gatsby Chapter 5
9. “He hadn’t ceased looking at Daisy and I think he revalued everything in his house according to the measure of response it drew from her well-loved eyes.” What does this mean?
Answer:
He values her opinion, so the way she looks at the items in his house will influence how he feels towards those items.
whats the name for encyclopedias, thesauruses, and atlases?
Answer:
answer
Explanation:
They can be called many things but going based off of my current knowledge and the fact that you did not really specify they can be called data banks or commonly an alternative is possibly just dictionary
Hi guys which one is the answer plz help:(:((???
Answer:
B
Explanation:
Consider the following inference: Individuals with Dyslexia and ADHD struggle with understanding how other people are feeling because they misinterpret emotions and meanings of words.
Individuals with Dyslexia and ADHD struggle with understanding how other people are feeling because they misinterpret emotions and meanings of words is true.
What is the Dyslexia statement about?It is true that individuals with dyslexia and ADHD may struggle and this can be due to various factors such as difficulty with language processing and difficulties with executive functioning, which can impact an individual's ability to understand and interpret social cues and communication.
However, it is important to note that dyslexia and ADHD are not the only factors that can impact an individual's ability to understand and interpret social cues and communication. There are many other factors that can contribute to these challenges, and it is important to consider each individual's unique strengths and needs when addressing these challenges.
Learn more about Dyslexia from
https://brainly.com/question/24632813
#SPJ1
See full question below
Consider the following inference: Individuals with Dyslexia and ADHD struggle with understanding how other people are feeling because they misinterpret emotions and meanings of words. True or false
Compare "Eraser tattoo" and "Romeo and Juliet"
Eraser tattoo" and "Romeo and Juliet" are stories about love.
How to explain the stories?A lovely tale about youngsters who must say goodbye to their first love because one must move away is Eraser Tattoo. One of them has been and has always been more in love with the other, as shown through a series of flashbacks and current-day events.
Romeo and Juliet, the two major characters, are intended to be sworn enemies but end up falling in love in this sad love story. They can't be together due of the constant strife in their families, so they murder themselves since they can't bear to be apart.
Romeo is a member of the wealthy Montague family, which competes with the Capulets. Romeo develops feelings for Lord Capulet's daughter. They want to get married, but they are aware that their family feud will prevent this from happening. They beg Friar Laurence to marry them in secret because of this.
Learn more about Romeo and Juliet on:
https://brainly.com/question/1556509
#SPJ1
BRUTUS. He is not doubted.—A word, Lucillius.
How he [Cassius] received you let me be resolved.
LUCILLIUS. With courtesy and with respect enough,
But not with such familiar instances,
Nor with such free and friendly conference,
As he hath used of old.
BRUTUS. Thou hast described
A hot friend cooling. Ever note, Lucillius:
When love begins to sicken and decay
It useth an enforcèd ceremony.
There are no tricks in plain and simple faith;
But hollow men, like horses hot at hand,
Make gallant show and promise of their mettle;
But when they should endure the bloody spur,
They fall their crests and, like deceitful jades,
Sink in the trial. Comes his army on?
–The Tragedy of Julius Caesar,
William Shakespeare
What conflict does Brutus describe in this passage?
his external conflict with Cassius
his external conflict with Mark Antony
his internal conflict over killing Caesar
his internal conflict about the state of Rome
Answer: This passage describes the external conflict with cassius, because Brutus refers Cassius as a 'hot' friend, which means the he is angry.
Explanation: According to Lucillius, Brutus describes that the friend is angry and yet calm and according to him this happens when love starts to dissolve between two friends,
According to Brutus, Cassius is trying to be polite instead of the warm greetings that is exchanged between close friends. Brutus compares Cassius with horses, as when they are angry they show off their courtesy but when the time comes to take actions they sink into the war and justifies the conflict.
Il faut complété le texte avec ces mots
ill-trated/ parody/ police officiers/ jars/ makes fun of/ rescue/ humorous/ commercial/ cupboards/ neglecled/ laughing at/ awful / a documentary
This ... for marmite is a spoof advert =... because it looks like ...
.... visit English people's houses and save =... marmite ... wich have been abandoned =...
The people look ... , ... and ... as it they had...-... a pet.
The advert is funny=... and its goal is to remind the consumes that they might have a ... of Marmite in their... that they cool use.
The video show a typical English product but it ... it because people say it is= ... really bad=... !
English people like ... themselves and we know they have = ... a self-deprecating humour.
This parody for marmite is a spoof advert = commercial because it looks like a documentary
Police officers visit English people's houses and save = rescue. marmite cupboards wich have been abandoned = neglected
The people look humorous , laughing at and awful as it they had ill-trated a pet.
The advert is funny= humorous and its goal is to remind the consumes that they might have a parody of Marmite in their jars that they cool use.
The video show a typical English product but it makes fun of it because people say it is= humorous really bad= parody !
English people like laughing at themselves and we know they have = parody a self-deprecating humour.
What is a parody?A parody, is otherwise known as a spoof, a satire, a send-up, a take-off, a lampoon, a play on, or a caricature. A parody is a creative work designed to imitate, comment on, and/or makes fun of its subject by means of satiric or ironic imitation.
Therefore, the correct answer is as given above.
learn more about parody: https://brainly.com/question/1023752
#SPJ1
Write a letter to the Editor of National Herald, New Delhi about water scarcity in your locality suggesting ways to improve the position of water supply. You are Ramnath of Ghaziabad.
August 7, 2020
New Delhi
To: Radesh shimbali, Editor of the National Herald.
Dear editor.
I am writing to inform you about a serious problem that has affected my entire community and that I believe must be disclosed so that it is possible to draw the attention of the authorities and institution that can help us to overcome it.
For months, Ghaziabad, my city suffers from the scarcity of water that has interfered in industrial activities and mainly in the domestic life of families, especially at this time when personal hygiene is so important. I believe that this problem is caused mainly by failures in the local basic sanitation that ends up causing problems in the water supply in the community, mainly in the most peripheral places. Based on that, I would like to stress the need to carry out maintenance and repair on our basic sanitation systems, so that we can live normally with this much needed resource in life.
I would like to ask for your help in the constant dissemination of this problem and in the call for a solution as soon as possible.
Kind regards,
Ramnath been.
make sentences aggry with
Answer:
you can add with mad,hate,harsh,bad,and etc
12. In the context of the passage as a whole, the primary rhetorical function of lines 1–12 ("I lived . . . my return”) is to
explain why the author wanted to read
provide historical, cultural, and social background
reveal the main event that provoked the text
express the evils of slavery to readers
describe the author’s role, duties, and errands
Lines 1-12 from the passage reveal the rhetorical function of revealing the main event that provoked the text, which was his wish to learn to read.
What is the passage about?The passage we are analyzing here is excerpt from the book "The Narrative Life of Frederick Douglass," in which Douglass himself tells us the story of how he was able to escape slavery. Douglass was a very clever boy, and he made sure to find ways to learn how to read and write.
Lines 1-12 in the passage focus precisely on that. They do not provide a cultural background per se or list the evils of slavery, nor do they describe the author's duties and errands. Their focus is on Douglass's wish to learn more, to read and write. They show how smart he was after his owners decide they will not teach him anymore. He still found a way to learn, and the knowledge he obtained would change his life.
This determination to read and write and learn more about the world is the event that provoked the text. It was this that led Douglass to understand the atrocities of slavery and to want to escape it. Therefore, it is the rhetorical function in lines 1-12.
Learn more about rhetorical function here:
https://brainly.com/question/27836173
#SPJ1
when you go to class you will need to bring your books , paper , pencil is that right ?
Answer:
yup u need to bring those things to school
Answer:
If you need to correct the sentence, the way to make it right would be...
When you go to class, you will need to bring your books, paper, and pencil.
Hopefully this is the answer you needed! Have an amazing day C:
Exercise 1 Fill in the blank with the letter of the word or phrase that best defines each italicized word in the above passage.
_________ remote
a. pointless c. outlying
b. public d. private
The word "remote" is used in the passage, and you need to choose the letter corresponding to the word or phrase that best defines it. The options provided are:
a. pointless
b. public
c. outlying
d. private
The correct answer for the definition of the word "remote" in the passage is option c. outlying. In the context of the passage, "remote" is used to describe a location that is far away or distant from populated areas. It implies being in a secluded or isolated area.
The term "outlying" aligns with this meaning and is the most appropriate choice among the given options.
To learn more about, phrase:-
brainly.com/question/27892321
#SPJ11
suppose you are writing an analysis of a literary text. in the text, you find a piece of evidence that could support your thesis. however, the evidence supports your thesis implicitly, not explicitly. what must you do in order to use the evidence effectively in your analysis?
In order to use the evidence effectively for our analysis we can rephrase the content to make it explicit.
As your thesis is something new that you creating and writing, there are fewer chances of an evidence to explicitly be present that matches your thesis exactly. However, there are more chances of you finding a piece of evidence that implicitly supports your thesis.
In such a case, you can rephrase that piece of evidence in such a manner that they go explicitly with your thesis. The better the rephrasing, the more explicit the evidence will look in your thesis.
Although a part of your question is missing, you might be referring to this question:
2) Suppose you are writing an analysis of a literary text. In the text you find a piece of evidence that could support your thesis. However, the evidence supports your thesis implicitly, not explicitly. What must you do in order to use the evidence effectively in your analysis?
Rephrase the implicit evidence so that it becomes explicit.
Search for a more explicit piece of evidence on the same point.
Make an inference to connect the evidence to your thesis.
Do research to find evidence outside your literary text.
To learn more about thesis, click here:
https://brainly.com/question/2094985
#SPJ4
\(i \: am \: waiting \: for \: a \: moment \\ \\ change \: this \: sentence \: in \: negative \: \)
Answer:
I am not waiting for a movementhope it is helpful to you
NEED HELP ASAP!!
trony is a contrast between appearance and reality. Identify an example of irony-one that arises from a specific event in the novel, or one that relates to the institution of slavery in general. Then explain
its meaning and significance in the novel. Answer in complete sentences. Cite evidence from the novel to support your answer.
Irony is a literary style in which there is an opposition between what is expected and what actually goes on.
What irony relates to slavery in general?Irony often involves situations or events that are unexpected, surprising, or humorous, and can be used to convey a deeper meaning or message in a work of literature.
Examples of irony include:
Verbal irony: This is when a character says something that is the opposite of what they actually mean. For example, if someone says "Oh, great!" when something awful happens, it is verbal irony.Situational irony: This occurs when there is an opposition between what is expected to go on and what actually goes on. For example, if a fire station burns down, it is situational irony.Dramatic irony: This is when the audience knows something that the characters in the story do not. For example, if the audience knows that a character is about to be killed, but the character themselves does not know, that's dramatic irony.An example of irony that arises from a specific event in a novel could be from "Beloved" by Toni Morrison. In the novel, Sethe kills her own daughter to prevent her from being returned to slavery. This act of violence, which was meant to protect her daughter, ultimately destroys Sethe's relationship with her surviving children and causes her intense emotional pain.
To know more about irony, visit:
https://brainly.com/question/1695719
#SPJ1
What makes you the happiest?
My internet friends makes me the happiest. They are there if I need them. I really want to meet my internet friends because I really want to talk to them personally. I have many internet friends but others left me. My internet friends is my stress reliever. I really love them so much. They make my day happy. We have encountered misunderstanding but it doesn't affect our friendship. I promised to myself that I will be good to them and I will meet them personally, soon. They care for me and they also love me. I want them to be my family too. But remember that not all you met on internet is real, others are fake.
when a researcher is conducting an interpreter-mediated consent discussion with subjects, which of the following is an appropriate action for the interpreter?
When a researcher is conducting an interpreter-mediated consent discussion with subjects, the interpreter should act as a neutral party and facilitate communication between the researcher and the subject.
The interpreter should accurately and fully convey the information and ensure that the subject understands the purpose and procedures of the study, as well as any potential risks or benefits. It is also important for the interpreter to maintain confidentiality and not provide their own opinions or biases during the discussion.
The interpreter should also facilitate the communication of subjects' questions, concerns, and responses back to the researcher, maintaining confidentiality and respecting the cultural sensitivities of the participants. This role supports the informed consent process by enhancing the subjects' comprehension and promoting a transparent, ethical research environment. Ultimately, the interpreter's role is to ensure that the subject is fully informed and able to make an autonomous decision about whether or not to participate in the study.
More on interpreter: https://brainly.com/question/29573798
#SPJ11