What tone do the underlined
phrases help to create?
tired and lost
relaxed and relieved
restless and nervous
lively and joyful

Answers

Answer 1

Restless and nervous: tone do the underlined terms assist to create.

The required details for phrases in given paragraph

In syntax and grammar, a word is a set of phrases or singular phrase appearing as a grammatical unit. For instance, the English expression "the very satisfied squirrel" is a noun word which includes the adjective word "very satisfied". Phrases can encompass a unmarried phrase or a entire sentence. In theoretical linguistics, terms are frequently analyzed as devices of syntactic shape inclusive of a constituent. There is a distinction among the not unusual place use of the term word and its technical use in linguistics. In not unusual place usage, a word is mostly a organization of phrases with a few unique idiomatic which means or different significance, inclusive of "all rights reserved", "in your price range with the truth", "kick the bucket", and the like. It can be aeuphemism, a saying or proverb, a constant expression, a determine of speech, etc.. In linguistics, those are recognized as phrasemes. In theories of syntax, a word is any organization of phrases, or once in a while a unmarried phrase, which performs a specific function inside the syntactic shape of a sentence.

It does now no longer must have any unique which means or significance, or maybe exist everywhere out of doors of the sentence being analyzed, however it ought to characteristic there as a entire grammatical unit.

To know about phrases click here

https://brainly.com/question/27892321

#SPJ1


Related Questions

WILL MARK BRAINLIEST
Two cars leave the same parking lot, with one heading north and the other heading east. After several minutes, the northbound car has traveled 3 miles, and the eastbound car has traveled 4 miles. Measured in a straight line, how far apart are the two cars?

Answers

Answer: I'm pretty sure it's 7 miles

Explanation:

What is a plot?
ОА.
a sequence of events in the story
B.
a crisis or resolution that forms the crux of the story
Ос.
a secondary storyline that exists side by side with the main one
OD
a central idea of the story
Reset
Next

Answers

The answer is A. A sequence of events in the story.

A plot is a sequence of events in the story and the term plot, however, in common usage can mean a narrative summary or a story synopsis, rather than a specific cause and effect sequence. The correct option is a.

What is a plot?

A plot is the sequence of events in which each event affects the next one through the principle of cause-and-effect. The causal events of a plot can be thought of as a series of events linked by the connector "and so".

The plots can vary from the simple such as in a traditional ballad to forming complex interwoven structures, with each part sometimes referred to as a subplot or imbroglio. Plot is similar in meaning to the term storyline. In the narrative sense, the term highlights important points which have consequences within the story, according to American science fiction writer Ansen Dibell.  

The term plot can also serve as a verb, referring to either the writer's crafting of a plot or else to a character's planning of future actions in the story.

Learn more about plot, here:

https://brainly.com/question/15579115

#SPJ2


Members of Newberry Fire and Rescue freed eight young ducklings from a storm drain
early Tuesday morning. The firefighters responded to an anonymous call that ducklings
were trapped below a storm grate near the intersection of North Main and Garden Court.
When the crew arrived, they noticed a mother duck circling the storm grate. Eight
ducklings were then found trapped below it. The firefighters worked quickly to remove the
grate, free the ducklings, and reunite the family.
Which author's purpose is suggested by the text?
to describe the experience of rescuing the ducklings
to inform readers about the location of the storm grate
n
to inform readers about the duckling rescue
Submit

Answers

Answer:

The author's purpose is to inform readers about the duckling rescue.

The king and his lazy kingdom

Answers

A story about a king and his lazy kingdom, where the king learns a valuable lesson about the importance of hard work and motivation.

Once upon a time, in a faraway kingdom, there was a king who ruled over a kingdom filled with lazy subjects. The people of the kingdom had no ambition, no drive, and no motivation to do anything productive. They would spend their days lounging around, idly wasting time.

The king, who was equally lazy, didn't see anything wrong with this lifestyle. He believed that as long as he had all the luxuries he desired, the kingdom was thriving. However, over time, the kingdom started to decline. The fields were barren, the economy was crumbling, and the people were becoming dissatisfied.

One day, a wise old advisor approached the king and expressed his concerns about the kingdom's laziness. He urged the king to take action and motivate the people to work hard and contribute to the prosperity of the kingdom.

Realizing the gravity of the situation, the king decided to change his ways. He called upon the people and delivered an inspiring speech, highlighting the importance of hard work, determination, and self-improvement.

With the king leading by example, the people gradually started to embrace a new work ethic. They began cultivating the fields, engaging in trade, and pursuing their passions. The kingdom transformed into a bustling hub of productivity and innovation.

In the end, the lazy kingdom was no more, replaced by a thriving and prosperous realm. The king learned that true leadership required setting a positive example and inspiring others to reach their full potential. From that day forward, he vowed to be a king who motivated his people to achieve greatness.

The question was incomplete. find the full content below:

Story on the king and his lazy kingdom​

Know more about leadership here:
https://brainly.com/question/1232764

#SPJ8

What is a noun plz help me give branliest please

Answers

Answer:

a noun is a word (other than a pronoun) used to identify any of a class of people, places, or things (common noun), or to name a particular one of these (proper noun).

Explanation:

In simpler terms, think of a noun as a person, place, thing, or idea. I hope this helps. Please mark Brainliest :)

Answer:

a word (other than a pronoun) used to identify any of a class of people, places, or things ( common noun ), or to name a particular one of these ( proper noun ).

Explanation:

ex.: person, place, thing, or animal.

which part of the excerpt best demostrates that the authors purpose is to entertain children with a humorus story​

Answers

The part that best demonstrates the author's purpose is to entertain children with a humorous story is: "Till at last there was only one small fish left in all the sea, and he was a small 'Stute Fish, and he swam a little behind the Whale's right ear, so as to be out of harm's way.

The type of adverb used in the following sentence: My friend had already left when I got home.
A. Linking adverbs
B. Adverbs of time
C. Adverbs of frequency
D. Adverbs of place

Answers

Answer:

B

Explanation:

already is adverbs of time uses in present perfect

nyme Game by Guy Belleranti 1. Where does this story take place? a. on a sunny day b. outside c. at the beach d. in the morning 2. Whose idea was it to play the thyme game? . What word did Bella rhyme with dog


can you help my homework ​

nyme Game by Guy Belleranti 1. Where does this story take place? a. on a sunny day b. outside c. at the

Answers

Answer:

1. b. outside

2. Bella

3. Frog

Explanation:

Rolling on the grass.

In what way is the relationship being clarified below? Select all that apply.

While Susan was on the phone in her office, her manager opened the door, frowned, and motioned for her to end the call.

gender
power
favor/disfavor
intimacy

Answers

Answer:

Power

Explanation:

Hope I'm right

in shooting an elephant, how would you describe the pacing of the event in the passage? do you note any evidence of transitions?

Answers

In the passage "Shooting an Elephant," the pacing of the event is tense and progressively builds up. Orwell's descriptions and use of language create a sense of urgency and suspense throughout. The author's detailed account of the situation, such as the "furious" elephant and the crowd's growing excitement, contribute to the fast-paced nature of the event.

Additionally, there are several evidence of transitions in the passage. Orwell uses transitional phrases to connect different stages of the event. For example, he writes, "Next morning...," "Immediately...," and "A short while...," which clearly indicate shifts in time and action. These transitions help to move the story forward and maintain the reader's engagement.

Overall, the pacing in "Shooting an Elephant" is quick and intense, keeping the reader on edge as the events unfold. The evidence of transitions in the passage aids in maintaining the flow of the narrative and highlighting the changing dynamics of the situation.

For more question on event

https://brainly.com/question/17000166

#SPJ8

5. The author claims that not voting discredits all of the struggles people throughout
history have made to give people in America equal voting rights. Describe how the author
supports this claim. Use at least two details in in the answer

Answers

The author argues that many people throughout history have fought and sacrificed to win the right to vote, including women, African Americans, and other marginalized groups. Not voting, therefore, discredits their efforts and neglects the importance of exercising this hard-earned privilege. The author also notes that not voting means that issues that are important to individuals are not being represented and addressed in the political system. This neglect of participation in the democratic process undermines the value of democracy itself and the efforts of those who have fought for it.


Which of the following is an indefinite pronoun?
OA. whose
OC. myself
OB. themselves
OD. somebody

Answers

Answer:

D) Somebody

Explanation:

It cries always change in passive voice​

Answers

Answer:

It always cries

I hope this helps!

Please help!!!!

Write an analytical response that explores how the author uses rhetoric to
advance a point of view or achieve a purpose.
Your analysis must also discuss the following:

Was the use of rhetoric effective or ineffective?
• How does the author unfold the series of ideas or events in the text?
• How did word choice impact meaning and tone?
Be sure to provide textual evidence and original commentary to support
your analysis.
On declaration of independence

Answers

The Declaration of Independence, written by Thomas Jefferson in 1776, is a masterpiece of rhetoric that uses powerful language and persuasive arguments to advance the point of view that the American colonies should be free from British rule.

The document is a classic example of how rhetoric can be used to achieve a specific purpose and persuade an audience.

One of the most effective rhetorical strategies employed by Jefferson is the use of repetition. Throughout the document, he repeats key phrases such as "life, liberty, and the pursuit of happiness" and "unalienable rights."

The use of emotional language is also prevalent throughout the document. Jefferson uses phrases like "tyranny," "cruelty," and "sufferings" to evoke an emotional response in the reader and create a sense of urgency and importance around the need for independence.

The use of rhetoric in the Declaration of Independence is highly effective. Jefferson's use of repetition, parallelism, and emotional language all contribute to the persuasiveness of the document and help to convince the reader of the legitimacy of the American cause for independence.

To learn more about the Declaration of Independence, follow the link:

https://brainly.com/question/30410454

#SPJ1

A small group can be defined as a collection 3 to 20 people working interdependently to accomplish a task. However, research suggests that groups are most productive when they have how many members?

Answers

Answer:

5 to 8 members.

Explanation:

In respect of the subject matter, Research is of the opinion that groups are most likely to be productive when they have between 5 to 8 members.

One of the reason for the above is that having limited members between 5 to 8 will give the members enough time to brainstorm and participate or contribute effectively

Another reason was that feed back from members can be gotten as early as possible. Not ambiguous like that of huge members

How does Ingersoll's metaphor "Every beautiful thought is a teacher" affect the meaning of the interview?

Answers

The Ingersoll's metaphor "Every beautiful thought is a teacher" affect the meaning of the interview because  It suggests that a playwright's words can inspire an audience to think about social issues.

What was the essence of the interview ?

"interview"  which can be described as the one-on-one conversation  that can be set up between the interviewer and an interviewee where there is a room for the interviewer asks questions to which the interviewee responds with relevant information.

It should be noted that the  information can then be used or provid to other audiences immediately or later, as in the case of the "Every beautiful thought is a teacher" it can be seen that it gave meaniong to the interviwe that was made because it gave suggestion that a playwright's words can be used in the proces of inspiring an audience to think about social issues.

Learn more about interview at:

https://brainly.com/question/11781684

#SPJ1

missing options:

It suggests that a playwright's words can inspire an audience to think about social issues. It indicates that a playwright gives clues about what will happen next in the play. It conveys the idea that people can learn from the thoughts they have. It implies that a playwright makes direct statements about social issues.

What is the author's most likely purpose in presenting
Dr. Richardson's research?
Read the excerpt from Chapter 2 of Wheels of Change.
Dr. Benjamin Ward Richardson of Great Britain, a big fan
of the wheel, nevertheless summarized its pitfalls in his
1895 article "What To Avoid in Cycling." Among those
pitfalls were several dangers that resulted from "teaching
the practice to subjects who are too young." Richardson
believed serious riding should not be done by males or
females until the skeleton was completely matured,
which he said happened around age 21.
o to persuade young readers to avoid riding bicycles
until they are older
O to entertain readers with a story about a doctor who
was against cycling
to inform readers about one reason why cycling was
controversial in the 1800s
to emphasize that the advantages of cycling are not
worth the risks

Answers

Answer:

To inform readers about one reason why cycling was controversial in the 1800s

Explanation:

The reason why the author mentions Dr. Richardson's research is to inform the readers about one reason why cycling was controversial in the 1800s.

Wheels of Change is a book written by Sue Macy about how important cycling was in the emancipation of women in late-nineteenth-century America. The purpose of the book is mostly to inform - not to persuade or entertain. Dr. Richardson is a prominent figure from that time, and Macy tells us about his opinion on this matter.  

C

Explanation:

i took the test

I need help with this ASAP!!

What comparison can most likely be made between the authors of these two passages?
A.
They are both interested in civil rights.
B.
They both like to share personal stories.
C.
They are both members of a black church.
D.
They both write editorials for a daily newspaper.

I need help with this ASAP!! What comparison can most likely be made between the authors of these two

Answers

A because they both talk about segregation, something often compared to the civil rights movement

Claudette describes her brother as “dour”, meaning...

Answers

Answer:

"relentlessly severe, stern, or gloomy in manner or appearance."

Explanation:

Answer:

dours meaning is relentlessly severe, stern, or gloomy in manner or appearance.

Explanation:

Which sentence is redundant and should be removed from the passage?
A
sentence 17
B
sentence 21
C
sentence 26
D
sentence 28

Which sentence is redundant and should be removed from the passage?A sentence 17B sentence 21C sentence
Which sentence is redundant and should be removed from the passage?A sentence 17B sentence 21C sentence
Which sentence is redundant and should be removed from the passage?A sentence 17B sentence 21C sentence

Answers

The twenty first sentence is a redundant sentence in the given passage. Option B is correct.

The sentence twenty says,‘ Everything was coated with dust and needed a good cleaning.’ The next sentence says, ‘All the things were very dusty and dirty.’ The same information has been said in both the sentences and this shows that the twenty first sentence is not useful and is a redundant sentence in the passage. However sentences 17, 26, and 28 do not contain repeated information and are not redundant sentences.

So the use of the same information in a sentence which has been previously mentioned in the passage shoes that the sentence is redundant.

To learn more about the redundant sentence, refer to the link:

https://brainly.com/question/31014229

#SPJ1

The final sentence in paragraph 1 includes which of the following?
understatement il figurative language ill. a complex sentence *
Mark only one oval
I only
II only
I and II only
II and III only
I,II, and III

Answers

It’s going to be c) unsent a paragraph. Hope this helped

How does the Preamble contribute to the development of ideas in the Bill of Rights?
A. It demonstrates that this document will limit the power of the States in order to ensure a strong federal government.
B. It clarifies the powers of the federal government that were established by the Constitution.
C. It introduces the idea that the original text of the Constitution should be updated periodically.
D. It explains that amendments to the Constitution that restrict the government’s opportunity to abuse its power are necessary.

Answers

Ummmmmmmmmmmmmmmmmmm d?

Why is College a Worthwhile Investment?"


I need to do an essay answering this question!!

help me please

Answers

Explanation:

Please look deeper into these possible reasons:

- certain jobs require college degrees (usually better paying jobs)

- you make life long friends

- you become better educated

Along with many many other reasons

Identify one type of figurative language in the lyrics and provide an example.​

Identify one type of figurative language in the lyrics and provide an example.

Answers

Answer:

I took two to the chest is an onomatopoeia.

Explanation:

hope this helped!

Most days in our city (starts, start) off cloudy but (turns, turn) sunny by noon.
a. starts; turns
b.
start; turn

Answers

Answer:

start and turn

stay safe

Answer:

a.starts;turns

Explanation:

because the sentence start with most

which is the best summary of paragraph 15 of " The lady, or the Tiger?"

Answers

The best summary of paragraph 15 of "The Lady, or the Tiger?" would be option B: "The lover hopes the princess knows the secret of the doors."

In the context of the story, the paragraph likely discusses the connection between the lover and the princess and the lover's anticipation regarding the princess's knowledge of the doors. The lover, who is faced with two doors—one leading to a ferocious tiger and the other to a beautiful lady—is aware of the princess's involvement in the decision. He understands that she holds the secret of which door leads to which fate.

Option B captures the essence of the paragraph by highlighting the lover's hope that the princess possesses the vital information regarding the doors. This implies that the lover is reliant on the princess's understanding and decision-making abilities to determine his fate.

The summary suggests that the lover's hope rests on the possibility that the princess will guide him towards the door leading to the lady, thus ensuring his survival. Therefore, Option B is correct.

The question was incomplete. find the full content below:

Which is the best summary of paragraph 15 of "The Lady, or the Tiger?"

A. Because of their connection the lover knows the princess holds the secret of the doors.

B. The lover hopes the princess knows the secret of the doors.

C. The lover fears the princess will send him to the tiger.

Know more about The Lady, or the Tiger here:

https://brainly.com/question/14630821

#SPJ8

please help need this done asap!! worth 30 points

please help need this done asap!! worth 30 points

Answers

The Declaration of Independence remains a powerful and influential document, shaping our society and serving as a cornerstone of our democratic principles. In this speech, we will argue about the continued relevance and influence of the "Declaration of Independence" in today's society.

Ladies and gentlemen,

Today, I stand before you to shed light on the enduring significance of a document that shaped the very foundation of our nation—the "Declaration of Independence." While penned more than two centuries ago, its impact resonates strongly even in the present day. It is a testament to the timeless principles of liberty, equality, and self-governance that continue to guide our society.

The "Declaration of Independence" proclaims that all individuals possess unalienable rights, including life, liberty, and the pursuit of happiness. It lays the groundwork for the belief that every person deserves equal treatment and opportunities, regardless of their background or circumstances. This fundamental idea still reverberates in our pursuit of justice and equality today.

Moreover, the Declaration's emphasis on the consent of the governed and the right to alter or abolish oppressive governments remains as relevant as ever. It reminds us that our democracy is built on the active participation of citizens and their ability to effect change through peaceful means. The power to shape our nation's course lies not only in the hands of a select few but in the collective voice of the people.

However, it is crucial to acknowledge that the ideals put forth in the Declaration were not always universally applied throughout history. There have been struggles, and we must recognize that we are still working towards fully realizing the promises it holds. We must confront the gaps between the principles espoused and the reality faced by marginalized communities. By doing so, we ensure that the Declaration's influence is not just a historical artifact but a living, breathing document that propels us forward.

In today's world, as we face new challenges and strive for progress, the "Declaration of Independence" serves as a moral compass. It reminds us of the importance of upholding individual liberties, promoting justice, and safeguarding the rights of all. It calls upon us to evaluate our actions, policies, and laws against the yardstick of equality and freedom.

As we celebrate the Fourth of July each year, let us not only commemorate the bravery and vision of our founding fathers but also reflect on our responsibility to carry forward the ideals they fought for. The "Declaration of Independence" continues to shape our collective conscience and beckons us to build a society that lives up to its promise

In conclusion, the influence of the "Declaration of Independence" is undeniably relevant in today's society. Its principles of equality, justice, and popular sovereignty serve as guiding beacons, reminding us of the work that still lies ahead. Let us honor the legacy of this extraordinary document by ensuring that its principles are not just words on paper but the driving force behind a more equitable and inclusive nation.

Thank you.

For more questions on declaration of independence

https://brainly.com/question/472238
#SPJ8

A day without Rules(Speech)​

Answers

Answer:

Explanation:

Although sometimes we think the life without rules would have been quite good, because we could do anything we wanted, but you know, it’s not always true.

If we could do everything we wanted, the society would become uncivilized, like a jungle.

Sometimes we do things knowingly or unknowingly which hurt our family and society well being. This is why rules are required. Our actions and thoughts should have some limits. The human nature is very greedy and destructive. Life without rules won’t be good as humans will destroy life and the nature. Our life will be worse if we don’t adhere to some of the rules, which have been developed to drive us toward the right direction.

Rule Binds Human Nature:

ADVERTISEMENTS:

 

The human actions are driven by many factors. Our aim, perceptions or thoughts, believes and our nature is responsible for what we do. If the family raising a child is not good, it’s obvious that the influence of the family on the child’s overall upbringing won’t be good. In that case, the child will have negative personality and bad intentions. He/she will most likely do things which can hurt the others. If there is no rule to bind the actions of such people, they will create chaos in the society.

A Life without Rule:

Some of the rules of life are very important. They help us stay unite and maintain the balance of the society. For example, the rule of getting married has a deep significance. It makes us committed to a relationship. It teaches us to take responsibilities of a family. Simply put, this traditional social rule of being committed to a relationship actually makes us a responsible human being. The other intention of this life rule is to bind a man and woman into a serious relation where they will commit only to each other and not to anybody else.

ADVERTISEMENTS:

 

Life without rule can become seriously chaotic if a man or a woman fails to understand the importance of being civilized. Even after so many regulations and bindings, humans are threat to each other. I know that some orthodox rules sometime become the obstruction to human growth, but that you’ve to understand. If not adhering to a rule doesn’t harm the well being of others, life without rule of that kind is welcomed anytime. You have to understand when sticking to a rule is beneficial for the personal safety and the well being of the society.

Conclusion:

Not all rules are important for our safety and living. If the society tells you to follow the rules of racism or caste discrimination, you should raise voice against it. If your family and relatives force you to choose a career option saying that it’s a family rule, that’s rubbish. You really have to understand the fundamental logic supporting the rules. If life without rule makes yours and others life worse, it’s not good. On the contrary, if your parents say that waking up early in the morning is a rule, there are many scientifically proven reasons to support the habit. So, it’s not always true that life without rule would have been good. What I mean to say is try to understand every rule logically and then only decide to follow it.

Common core Brain teasers

Answers

Me + ur mom + no clothes = ??

Make, place, thank, date which one is pronounced different

Answers

place i think lol…. it sounds the most different then the rest
I would say place Is different
Other Questions
Study the information in the table. what conclusion can be reached from this data? Consider the following aternatives: 1. $100 received in one year Ii. $300 received in 5 years ii. $500 received in 10 years a. Rank the altematives from most valuable to lonst valuable if the interest rate is 25% per year. b. What is your ranking if the interest rate is only 15% per year? c. What is your ranking it the interest rate is 35% per year? a. Rank the alternatives from most valuable to least valuable it the interust rate is 25% per year, Choose the coirnct antwer below. A. Option 1> Option iili > Option it B. Option ii > Option iii > Opeion i c. Option if > Option ii > Option i. D. Option iili > Option i > Option it E. Option e > Option i> Option iii F. Option I > Option ii > Option iii a theorist would ask questions like is there one thing we can point to and call a culture? are all cultures the same (in any ways)? Your company is considering an investment opportunity with the following projected cash flows. What is the potential projects Modified Internal Rate of Return (MIRR)? Assume a WACC of 7.7% Year Cash Flow 0 -$850 1 300 2 320 3 340 4 350 Enter your answer as a decimal with a leading zero and 4 decimal places of precision (i.e. 0.1234). Round intermediate future values to 4 decimal places of precision. How did the communists prevail and win in 1949 An object of mass m is placed on Spring A, which is compressed by distance x. The spring is released and the velocity of the pushed object as it leaves the spring is measured. The experiment is repeated with the same object on Spring B, which is compressed by the same distance x. The object travels faster when pushed by Spring B. What can be concluded?A .Spring A had a higher elastic potential energy than Spring B.B. Spring A's spring constant is higher than Spring B's.C. Spring A's spring constant is lower than Spring B's.D. Spring A has more mass than Spring B. Culture is sometimes called a "blueprint for living"in a society because culture... aincludes all of the ways people behave in a society. bis strictly about the architecture. crefers to exploration and conquest of territory dlimits itself to a country legal system. A retail ownership form that combines independent ownership and management assistance is ________. The cell spends most of it's time in: aanaphase btelophase cR-phase dinterphase 100 BRAINLY POINTS!!!!Passive transport is the movement of molecules across a membrane without the use of energy. Why causes the molecules to move?Molecules move inside a cell to interact with organelles.Molecules move across a membrane to reach other cells.Molecules move from an area of relatively low concentration to an area of higher concentration.Molecules move from an area of relatively high concentration to an area of lower concentration.PLEASE ANSWER RIGHT!!!!! the width of the rectangle fence is 5 ft less then the length if the length is decreased by 3 ft and the width is increased by 1 ft the area limited by the old fence will be the same as the area of the original fence Point Q is on line segment PR. Given QR = 2x + 4, PQ = 2, andPR = 4x 10, determine the numerical length of PR. A=1/2h (b1 + b2) for h Answer all of the following questions````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````1. What was the purpose of the Missouri Compromise?to allow new states to decide whether they would ban enslavementto set rules for immigration into the United Statesto encourage the North and the South to have separate economiesto maintain an equal number of senators from the North and the South----------------------------------------------------------------------------------------------------------------2. What resulted from the Missouri Compromise?The arguments involving enslaved people were solved.The balance between slave states and free states was broken.Maine was admitted to the Union as a free state.Enslavement was banned in all of the Louisiana Purchase territory.-------------------------------------------------------------------------------------------------------3. What happened in the election of 1828?Jackson ran against Adams and was elected president.The Whig Party won the presidency for the first time.The election was decided by the House of Representatives.Adams defeated Jackson due to a corrupt bargain with Clay.---------------------------------------------------------------------------------------------------4. What did Andrew Jackson do as president?He banned enslavement in new states.He authorized the creation of the Second Bank of the United States.He passed a law allowing him to use federal troops against states.He opposed the Tariff of 1828, making southern farmers happy.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------5. Which belief was held by most supporters of Jacksonian Democracy?Native Americans should be given back their land.White women should have the right to vote.Enslavement is immoral and should be banned.White men who own no property should have the right to vote. A police department must conduct 100 interrogations every month. Interrogations can be done by friendly looking "good-cops", who earn 20,000, or by scary looking "bad-cops", who earn 40,000. Assume that both types of police can be hired quickly but take several months to fire. When graphing the two kinds of police officer, put "good-cops" on the vertical axis. (a) Write an equation showing the police department's costs as a function of good-cops and bad-cops hired. Convert this budget constraint into the equation for a line that could be plotted on a graph, with the number of good-cops as a function of total costs and the number of bad-cops hired. [5 Marks] (b) The production function for interrogations is Q = min{good-cop, bad-cop). Show the police department's hiring decision in a large, suitably labelled graph. How many of each is hired? What are the department's costs? [5 Marks] (c) The next year, the police department starts training good-cops how to be intimidating and bad-cops to be friendly. The training is successful and changes the production function for interrogations to: Q=0.5*good-cop +0.5* bad-cop Show the short- and long-run effects on the department's hiring of good- and bad-cops in a large, suitably labelled graph. What is the effect on costs? [5 Marks] A customer at a furniture store opened a store credit card to purchase a dining set for $900. The store put the entire purchase on the credit card with an APR of 29.99%, compounded monthly. Thecustomer pays $80 per month until the balance is paid off. Determine the total amount of interest paid?A spreadsheet was used to calculate the correct answer. Your answer may vary slightly depending on the technology usedO $232.66O $170.09O $274.81O$117.04 " Let A and B be sets. Prove: If A B , then B^c A^c. "Not sure how to prove using the proof skeleton:Let x\epsilonA. Meaning [ other steps to prove this]. Which ultimately means that Bc is a subset of Ac.You cannot use proof by example to prove this. It has to work for any set A or B, or their complements. Thank you. I will give feedback. the body fluid of sharks has a much lower concentration of sodium chloride than that of the surrounding seawater, and sharks are able to remain in osmotic equilibrium with the external environment. how can this be the case? please choose the correct answer from the following choices, and then select the submit answer button. answer choices sharks are osmoregulators. none of the other answer options is correct. sharks drink large volumes of seawater to compensate for the low salt concentration of their body fluids. sharks store enough urea to match the total solute concentration of the surrounding seawater. sharks maintain high levels of sodium chloride in their skin. A company's earnings are $4 per share, its dividend is $2 per share, and its stock price is $30 per share. Its P/E is O a. 7.5. O b. 5. O c. 15 percent. O d. 15. A conservative investor should only invest in a variety of bond mutual funds. Select one: O True O False the balance sheet for stevenson corporation reported the following: noncurrent assets, $160,000; total assets, $400,000; noncurrent liabilities, $250,000; total stockholders equity, $96,000. Compute Stevensons working capital.