another word for I HATE
PLEASE ANSWER THIS SIMPLE QUESTION FAST : )
Answer:
I despise
Explanation:
Simply a better way of putting it
Answer:
You can say abhor, abominate, detest, and loathe
Explanation:
Before beginning to cook, you should perform which of the following
tasks?
A
Wash, chop, cut, and measure all ingredients,
Delegate jobs
B
с
All of these answer choices are correct,
Read the recipe
D
Answer:
all answer choices are correct.
Explanation:
Do you trust the narrator to tell the truth? Explain why! In the original three little pigs
Answer:
Yes.
Explanation:
Typically when reading any piece of writing, you would expect the narrator to tell the truth because it's from their viewpoint. It also can depend on what point of view is being used. If it's focusing on a character thoughts it would be the truth to them, however, you wouldn't be able to know how it looked through the other character's views. If the narrator is in third person then they are spectating everything, so then everything would be true.
Question 6 of 10
What happened when Mom went with Greg to watch Magick and Monsters?
А
She scolded Leland for teaching her son witchcraft.
B
She decided she wanted to join in the game.
С
She ran to the store to get snacks for everyone.
D
She went home as soon as she saw the skull card.
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
Which question would be appropriate and respectful to ask during a discussion?
O Do you even know what you're talking about?
O Are these your only ideas?
Could you provide additional details?
O Did you actually do any research?
Answer:
Could you provide additional details
It will be the answer
Plzzzzzzzzzzzzzzzz give me Brainliest answer plz
The importance of communication for engineers in South Africa.
Communication is vital for engineers in South Africa as it enables effective collaboration, project management, safety, and knowledge sharing, ultimately leading to successful project outcomes and innovation.
COMPLETE ANSWER
THE ANSWER TO THE QUESTION IS I'M GOING TO VOTE BRAINLIEST.
PLSS ANSWER ASAP.
Direction: Identify the following. Write Strength, Weakness, Opportunities orThreat on the line.
1. Weak Leadership -
2. Strong Competition-
3. Popular Brand -
4. Competitive Salary-
5. Incompetent Manager-
6. Wide Range of Customers -
7. Reasonable Price -
8. Money Devaluation -
9. Unskilled Workers-
10. High Cost of Importation of Raw Materials -
Answer:
1. weakness
2. threat in the line
3. strength
4. strength
5. weakness
6. opportunities
7. strength
8. weakness
9. threat in the line
10. threat in the line
Explanation:
Hope this helps! <3
They had better ----------. They are becoming weaker and weaker day by day.
A. Stop smoking
B. Stopped smoking
C. stopping to smoke
D. to stop smoking
Note:Explain your answer !
How to make friends in real life?
Answer:
Try to start with people who you see everyday, like in school, class, etc. Talk to them, socialize. You cant be friends with anybody if you dont first socialize with them.
Explanation:
What different reactions do Tyray's mother and father have to his injury and suspension
In The bully, In the hospital when Tyray's mother came to see his injury, she looked at him with a pitiful face and even had tears in her eyes. At the same his father scolded him for fighting.
Tyray comes out as disrespectful, cruel, and a bully when first met. He and his close friend Rodney Banks torment Darrell Mercer in the movie "The Bully." In the cafeteria, Darrell challenges Tyray, fractures his left wrist, and is given a cast. He had plans to make restitution to Darrell for making him stop bullying because he had been doing it since middle school. Because of the negative effects of his upbringing and bullying when he was younger, he bullied others. Tyray picked up the skill of using his size to intimidate others into doing his bidding in junior high. Tyray is a skilled manipulator, as evidenced by the fact that he persuaded Lark Collins to give him money in "The Gun/Payback."
Learn more about Tyray here :
https://brainly.com/question/14120449
#SPJ9
How long does it take your brain to notice a potential hazard
Answer: 390 to 600 milliseconds
Explanation: MIT researchers have found an answer in a new study that shows humans need about 390 to 600 milliseconds to detect and react to road hazards, given only a single glance at the road, with younger drivers detecting hazards nearly twice as fast as older drivers.
It takes 390 to 600 milliseconds for your brain to notice a potential hazard.
A hazard is a peculiarity, substance, human movement or condition. It might cause a death toll, injury or other well-being influences, property harm, loss of livelihoods and administrations, social and financial interruption, or ecological harm.
MIT scientists have found a response in another review that shows people need around 390 to 600 milliseconds to distinguish and respond to street perils, given just a solitary look at the street.
This will be with the more youthful drivers identifying dangers almost two times as quickly as more established drivers. The distance your vehicle goes from the time the eyes see a danger to the time the cerebrum realizes it's a risk is called: Insight distance.
Learn more about hazard, here:
https://brainly.com/question/29602984
#SPJ2
The connotation mean for identity
Answer:ability to relate
Explanation:
1. How does the authors’ description of the lions in paragraph 30 build tension in the story? [RL.5]
A. The lions are so loud that they annoy George and Lydia.
B. The lions are so strange that they confuse George and Lydia.
C. The lions are so lifelike that they appear threatening to George and Lydia.
D. The lions are so dirty that it suggests George and Lydia are careless home-owners.
2. In paragraphs 31-46, what causes the conflict between George and Lydia? [RL.3]
A. George and Lydia do not view the technology in the nursery in the same way.
B. George and Lydia do not see the same images when they look at the nursery wall.
C. George and Lydia do not notice one another’s reactions to the nursery walls.
D. George and Lydia do not tell the truth about their feelings about the nursery.
3. The family originally bought the house because they believed that having everything done for them would make
them happier. Which piece of evidence best shows that the house has the opposite effect? [RL.1]
A. “‘Oh, they look real, I must admit — Africa in your parlor — but it’s all dimensional, superreactionary,
supersensitive color film and mental tape film behind glass screens.’” (Paragraph 36)
B. “You look as if you didn’t know what to do with yourself in this house, either… You’re beginning to feel
unnecessary too.” (Paragraph 57)
C. “He chewed tastelessly on the meat the table had cut for him.” (Paragraph 66)
D. “They went to the fuse box together and threw the switch that killed the nursery.” (Paragraph 216)
4. How does Wendy and Peter’s reaction to their parents’ closing of the nursery in paragraphs 217-231 develop the
theme of the story? [RL.2]
A. It shows that technology isn’t as reliable as people think it is.
B. It shows that technology can make people destructive toward each other.
C. It shows that technology can support families going through difficult times.
D. It shows that technology can keep people from pursuing their hopes and dreams.
Answer:
1.C
2.A
3.B
4.B
I know these are right because the text explains them
what are the death of one man and the death of millions respectively in this story
Answer:
A death of one man and the death of millions are a single death is a tragedy but a million deaths are a statistic so to highlight the military's tendency to give more importance to a single casualty if it was an American than to the million civilians who perished if they were non-American.
PLEASE HELP WILL MARK BRAINLIEST
If a base word has only one syllable and ends in one consonant, double the final consonant.
Describe Sir Lancelot and Sir Galahad. What is their relationship to one another and to King Arthur?
Answer:
Sir Galahad is one of the most well-known knights mentioned in the legends of King Arthur and the Knights of the Round Table. He was the son of Sir Lancelot, who was one of the earliest and bravest Knights of the Round Table and was a close friend of King Arthur.
Explanation:Sir Galahad is one of the most well-known knights mentioned in the legends of King Arthur and the Knights of the Round Table. He was the son of Sir Lancelot, who was one of the earliest and bravest Knights of the Round Table and was a close friend of King Arthur.
PLEASE HELP
What does Gervase want Melisande to do?
A.
go away with him
B.
stop listening to fairy tales
C.
love him as he is
D.
see him as her knight
Answer:
I think that the answer is C. it seems the most logical to me
Which of the following statements is true?
A. Adverbs modify nouns and adjectives modify verbs,
B. Adverbs modify verbs and adjectives modify nouns,
C. Adverbs modify adjectives and nouns modify verbs,
D. Nouns modify adjectives and verbs modify adverbs,
Answer:
adverb modify verbs and adjective
Answer:
b
Explanation:
adverbs mostly modify verbs, like I just now did: the word mostly is an adverb that modifies the word modify
they can also modify adjectives and other adverbs
adjectives modify nouns (and sometimes pronouns): for example, the word beautiful, which is an adjective, can modify the word girl
They wanted to resort to ___________ in order to convince investors of their company’s high profitability, but then they realized that the auditors that worked for the investors wouldsee right through it.
A. bookkeeping B. accounting C. creative accounting
Answer:
A. Bookkeeping.........
Answer only if you know
Today's article is about a famously unfair court case. What is your opinion of this statement?
The purpose of laws is fairness. Any unfairness is the fault of the laws or the people carrying them out.
My opinion on the statement "The purpose of laws is fairness. Any unfairness is the fault of the laws or the people carrying them out" is that the government should be responsible for unlawfulness in the society.
How to illustrate the information?It should be noted that laws are important to guide the ways that people act in the society. This is important to ensure they growth and development of society.
Therefore, my opinion on the statement "The purpose of laws is fairness. Any unfairness is the fault of the laws or the people carrying them out" is that the government should be responsible for unlawfulness in the society.
Learn more about law on:
brainly.com/question/820417
#SPJ1
match the following sentences from A-F with the correct number from 3.1-3
.4 ?
3.1 National Protocol for Assessment
A. The policy that provides the guidelines regarding the number of formal and informal assessments for a particular phase, per subject as well as the assessment types to be used.
3.2 National Protocol Pertaining to the Programme and Promotion Requirements
B. A document that guides the teaching, learning and assessment process in South African schools from Grade R to Grade 12.
3.3 Education White Paper 6
C. A form of assessment that assesses learners’ ongoing progress with regard to the attainment of outcomes in a subject.
3.4 Section 4 of the CAPS
D. The policy that regulates the promotion and progression of learners from Grade R to Grade 12.
3.5 Curriculum Assessment Policy Statement
E. The standardised recording and reporting processes that provide the procedures to be followed when learners are assessed.
F. The policy that ensures that assessment meets all the needs of all diverse learners.
We can match the following sentences from A-F with the correct number from 3.1-3 as follows:
3.1 National Protocol for Assessment: A. The policy provides guidelines regarding the number of formal and informal assessments for a particular phase, per subject as well as the assessment types to be used.3.2 National Protocol Pertaining to the Programme and Promotion Requirements: D. The policy that regulates the promotion and progression of learners from Grade R to Grade 12.3.3 Education White Paper 6: F. The policy ensures that assessment meets all the needs of all diverse learners.3.4 Section 4 of the CAPS: E. The standardized recording and reporting processes provide the procedures to be followed when learners are assessed.3.5 Curriculum Assessment Policy Statement: B. A document that guides the teaching, learning, and assessment process in South African schools from Grade R to Grade 12.How to match the statementsWe can match the statements by understanding the meaning of the programs and the functions that they are originally designed to carry out.
For instance, the Education White Paper has the goal of ensuring that the assessment needs of all diverse learners are met while the curriculum assessment policy is meant to guide teachers in accessing students.
Learn more about the education white paper here:
https://brainly.com/question/33084117
#SPJ1
sentence. (5marks)
1) The president or the vice president (is, are) speaking today
2) Our swimming club care is) going to compete in November
3) The police (hasn't, haven't) released any information about the terrorist
4) Both of you (know, knows) the rules.
5) Several of my teeth (has, have) cavities.
Answer:
1.is
2.is going to compete in november
3.hasnt
4.know
5.have
What are TWO reasons the author mentions the letter in the middle of the story but delays revealing the contents of the letter until the end of the story?
A. to create tension about Fionnuala's husband in America
B. to create humor and sentimentality about Eamon
C. to create tension about how the news might impact Fionnuala
D. to create surprise and sadness about Eamon's death
E. to create mystery about the type of person that Fionnuala is
1. To create tension about Fionnuala's husband in America. 2. To create mystery about the type of person that Fionnuala is. The correct choice is option a and e.
The author mentions the letter in the middle of the story but delays revealing its contents until the end for two specific reasons. Firstly, by introducing the letter early on and then withholding its contents, the author effectively builds tension and suspense regarding Fionnuala's husband in America. The reader is left wondering about the nature of the letter and what news it might contain, creating a sense of anticipation and curiosity.
Secondly, the delayed revelation of the letter's contents serves to create a sense of mystery surrounding Fionnuala's character. By keeping the details of the letter hidden, the author allows for speculation and interpretation regarding the type of person Fionnuala might be. This adds depth and complexity to her character, engaging the reader's imagination and encouraging them to form their own hypotheses about Fionnuala's motives, emotions, and relationship dynamics.
Overall, the author's decision to mention the letter in the middle of the story but delay revealing its contents until the end serves to generate tension and mystery, enhancing the reader's engagement with the narrative and creating a more captivating reading experience. Thus, the correct option is a, e.
For more such questions on mystery, click on:
https://brainly.com/question/30331783
#SPJ8
What character was not corrupted by power in Shakespeare's Macbeth?
In Shakespeare’s Macbeth, Banquo is the character who is not corrupted by power. He is a general serving King Duncan of Scotland and meets the Weird Sisters, three witches who prophesy that Macbeth will become thane of Cawdor. Banquo also hears the Witches’ prophecies and similarly has ambition for his sons. But unlike Macbeth, Banquo’s morality prevents him from pursuing his goal at any cost
Hello i need a relevant answer on this please, for anyone that does acellus are the special lessons REQUIRED or OPTIONAL pls help. (highschool student)
Acellus, a Kansas City-based corporation offering online education, has designed an innovative e-Learning system for kindergarten through 12th grade which features a variety of courses in science, math, language arts and social studies. The lessons are required.
How to explain the informationThe platform provides an independent scheduling structure that empowers students by supporting self-paced learning environments, facilitating autonomous progress tracking so that they can speed up or slow down as desired.
Meanwhile parents and educators have access to assessments and other study materials to monitor each student's development.
Learn more about learning on
https://brainly.com/question/24959987
#SPJ1
Read the two passages from Sugar Changed the World.
Which claim do both passages support?
By the late 1700s, Saint Domingue (what is now Haiti)
was the world center of sugar. So many sugar
® Haiti is a small island nation that has had little effect
plantations dotted the landscape that slaves called
on events in North America or Europe,
commanders managed other slaves. On the night of
Sugar was such a powerful economic force that it led
August 14, 1791, commanders from the richest sugar
to significant political changes.
plantations in Saint Domingue gathered in a place called
Events IN one part of the world rarely have a
Alligator Woods and swore a solemn oath. They would
significant effect on people in other regions.
rise up against their white owners, "and listen to the
• Natural disasters such as fires can have both political
voice of liberty which speaks in the hearts of all of us.'
and economic impacts on colonies.
That voice told them to destroy everything related to
sugar. Sugar made the Africans slaves, so sugar must
be wiped off the island, now a vast sugar factory to the
world.
By the end of August, the French colony was in flames.
So many cane fields were on fire that the air was filled
with "a rain of fire composed of burning bits of cane-
Mark this and return
Save and Exit
Next
Submit
The claim that both passages support is Sugar was such a powerful economic force that it led to significant political changes.
What is the Sugar Changed the World?Sugar changed the World is novel of introduction of sugar in the World. The production of sugar changes many things in the World.
Options are attached below
The increase demand of sugar leads to slavery of African people to grow more and more sugarcane.
Thus, the correct option is B.
Learn more about Sugar Changed the World
https://brainly.com/question/26279167
#SPJ1
Do you see evidence of “emptiness of the clichés of daily conversation” when you listen to people talk? As you think about your answer, consider all situations where people talk, such as cell phone, text messages, TV, in person, movies. Explain your answer.
The emptiness of clichés in this case would mean the lack of originality or unimaginative disposition with regard to the ability to communicate an idea or one's thoughts clearly and articulately. Although it is not supposed ot be so, clichés are most commonly heard on TV, Radio, and Webcasts.
Examples of overused clichés are:
Bed of RosesBlast from the PastAll that glitters isn't goldRead between the lines etc.To remain original, one must at least three idioms for the same expression. Unless one is a mass communication professional, this might prove daunting.
What are clichés?A cliché is an overused term or allusion that has lost its meaning through repeated usage. Once important – even stunning – these sentences have become unpleasant to readers due to their repetition. Clichés are like to stale bread that has mold on it.
In modern society, the phrase is frequently used to describe an expected or foreseeable behavior or concept based on a previous experience. "Clichés" are usually derogatory and may or may not be factual. Some are stereotypes, while others are just truths and realities. Clichés are frequently used for comic effect, especially in literature.
Learn more about clichés :
https://brainly.com/question/14952078
#SPJ1
Paragraph of Jungian analysis of the character Iago looking at persona, anima, and shadow self. (Iago from Othello)
When it comes to Iago, character from "Othello", the following is an example of a Jungian analysis of his persona, anima, and shadow self. To improve readability, the paragraph is divided into three parts:
Iago's persona is loyal and disinterested. He seems to care deeply about Othello's well-being, and he does not seem to care about not having been promoted. He projects this image so well that Othello trusts him blindly.On the other hand, Iago's shadow is constantly overriding his personality. No wonder he is unable to control his irrational, childish feelings of jealousy and envy, as well as his need for revenge. That means he has not brought his shadow to consciousness, and its repression is taking its toll.Finally, Iago's anima appears in his strange relationship with women. Iago does not trust women, and clearly sees them as an enemy to be defeated and conquered. According to Jung, a strongly constellated anima can make a man irritable and jealous.What is the definition of persona, shadow, and anima?Persona, according to Carl Jung, is that side of ourselves that we present to the world, the impression we want others to have of us. We can think of our persona as the social mask we wear when dealing with others.Our shadow is that other side of our personality, not accessible to the conscious mind. It is repressed because it contains our instincts and feelings that are considered bad by society.The anima is the feminine quality every man possesses (the masculine quality in women is called animus). It is often manifested in dreams, and it can appear in several forms, such as mother Earth, or a seductress. The anima too can influence a man's attitudes and emotions.How about Iago?Iago, from the tragic play "Othello", is constantly overridden by his shadow and his anima. However, he is good at hiding such feelings and intentions behind an effective persona.Iago's persona is of a loyal, disinterested man. However, his shadow and his anima drive him to be ambitious, jealous, egotistic, and vengeful. In the end, he ruins the lives of those around him.Learn more about Iago here:
https://brainly.com/question/9403209
Write de numbers with words
The Numbers with words are:
1. 157: One hundred and fifty seven.
2. 7,745: Seven thousand seven hundred and forty six.
3. 49,999: Forty nine thousand, nine hundred and ninety nine.
4: 150,007: One hundred and fifty thousand and seven.
To write numbers in wordThis is when you use words to represent numbers. The numbers are written down based on how they are pronounced. The basic numbers that are written in words without combine two different to form numbers are from one to twenty (1-20). Here are some examples of numbers written in words.
1 - one
10 - ten
25 - twenty-five
100 - one hundred
1,000 - one thousand
1,500 - one thousand five hundred
10,000 - ten thousand
100,000 - one hundred thousand
1,000,000 - one million
3,500,000 - three million five hundred thousand
10,000,000 - ten million
Learn more about writing numbers in words here
https://brainly.com/question/28139748
#SPJ1