Answer:
My Opinion
Explanation:
i feel that the students in that class will start disrespecting her not following rules and will eventually Stop following the expectations, Michaels parents will not respect her order of authority and will most likely go against what she says
In the present day, the author speaks to __________ , Mollie Burkhart's granddaughter.
Answer:
Margie Burkhart
Explanation:
In the present day, the author speaks to Margie Burkhart, Mollie Burkhart's granddaughter.
What is a Narration?This refers to the storytelling that is done with the help of a narrator who shows the sequence of actions and how they help to advance and develop the plot in a given point of view.
Hence, it can be seen that the complete text talks about the topic Killers of the Flower Moon which is about the betrayal of her husband, Ernest Burkhart, and how Mollie survived and the author talks to her granddaughter, Margie Burkhart
Read more about narration here:
https://brainly.com/question/1934766
#SPJ1
what is meant by the term Bill of rights and indicate two reasons why discriminatory behaviour in south africa continues despite the existence of the Bill of rights
1) The "Bill of Rights" refers to a document or a part of a constitution that outlines and guarantees fundamental human rights and civil liberties to citizens of a country.
2) Discriminatory behavior in South Africa continues for several reasons such as Socio-economic disparities, Historical legacy, lack of education, ignorance, or cultural beliefs.
The bill of Rights in the context of SouthAfrica?In the context of South Africa, the Bill of Rights is a cornerstone of the country's Constitution, which was adopted in 1996 after the end of apartheid. It aims to protect the rights of all citizens and promote equality and social justice.
Historical legacy: The apartheid system, which enforced racial segregation and discrimination, left a lasting impact on South African society.
Socio-economic disparities: South Africa still faces significant socio-economic disparities among different racial and ethnic groups. These disparities can lead to tensions and discrimination, as people may blame other groups for their own hardships or feel resentful of perceived advantages enjoyed by others.
Find more exercises related to Bill of rights;
https://brainly.com/question/30092735
#SPJ1
Explain the characteristics of an effective group member. What are your strengths and weaknesses when you work in a group?
Answer:
An effective group member speaks up and gets involved. They also will work with other members of the team. They will also follow criteria and follow directions and roles that are assigned.
Explanation:
An effective group member speaks up and participates. They will also collaborate with other team members. They will also follow the criteria, as well as the allocated roles and directives.
Who is an effective team member?An effective team member is someone who can influence the whole teammates stronger, whether by innovative problem-solving.
Having the curiosity and insight to help with risk identification, or simply providing a great attitude and excitement that rubs off on others.
For more information about effective team members refer to the link:
https://brainly.com/question/26879728
#SPJ2
active and passive voice bisi did not drive the truck
Answer:
The truck was not driven by bisi
please help me to answer it
Answer:
1) c
2) e
3) f
4) a
5) b
6) d
Explanation:
Why does Dickinson set the poem “Dying” in an ordinary bedroom, which isn’t even described? What might be her purpose in choosing this setting as opposed to somewhere outside or in a public place? Is the choice of setting significant in any way?
Using the table provided earlier, what conclusion can you make about the amount of tectonic activity on Callisto and Io?
Using the table provided earlier, what conclusion can you make about the amount of tectonic activity on Callisto and Io?
Answer:What might be her purpose in choosing this setting as opposed to somewhere
Explanation:
She listened to the crunch of their boots, their breathing, and the drumming of a distant woodpecker. And the crackling. In winter the woods crackled as if everything were straining, ready to snap like dried chicken bones.
Answer: sooo how can I help??
Explanation:
m
1. Wear lap belts around your
A. O stomach.
B. O hips.
C. O thighs.
D. O ribs.
Answer:
B. Hips
Explanation:
If I’m wrong, I apologize. If I am correct, please mark me brainliest.
Wear lap belts around your hips. Hence, option B is correct.
What is to wear lap belts around your hips?The pelvis and rib cage, which can sustain crash pressures better than other portions of your body, are secured by the lap and shoulder belts. Away from your neck, position the shoulder belt across the centre of your chest. Your hips, not your stomach, are what the lap belt sits against.
Instead of resting on the belly, the lap belt should lie snugly over the upper thighs or low on the hips. Children aged 3 to 11 and under 135 centimeters in height are only permitted to travel in the back of a seatbelt-free vehicle such as a classic car, while those under 3 are not permitted to travel at all. Prior to lap-only seat belts, diagonal and lap belts offer greater protection.
Thus, option B is correct.
For more information about wear lap belts around your hips, click here
https://brainly.com/question/29591009
#SPJ2
Discuss how the unwillingness to act against criminal activities happening in your community could increase the rate of crime making your environment unsafe.
The unwillingness to act against criminal activities happening in communities can increase the rate of crime, making the environment unsafe. Therefore, it is important to encourage residents to report criminal activities to law enforcement agencies to ensure that the offenders are prosecuted. It is equally important for the law enforcement agencies to follow up on the reports and ensure that justice is served.
Criminal activities in communities have been a major concern for society as a whole. The increasing rate of crime has resulted in decreased safety and security, which further increases the fear and anxiety of residents. In most cases, people are aware of these crimes but are unwilling to act against them. However, this unwillingness to act against criminal activities happening in communities could increase the rate of crime making the environment unsafe.Crimes are perpetuated in many communities where residents are aware of what is happening. However, they may not act for various reasons such as fear of repercussions or inadequate knowledge of legal proceedings. In some cases, people may be apathetic and not care about what is happening around them. This lack of interest can lead to an increase in crime, as offenders are emboldened by the lack of resistance and continue their activities without fear of getting caught.Apart from this, the failure of people to act against crime in their communities sends a signal that the offenders can commit crimes without facing any consequences. This emboldens the criminals and, as a result, leads to an increase in the rate of crime. Additionally, if people remain silent about the criminal activities in their communities, they will be creating an environment where criminals can thrive without any fear of prosecution. Therefore, unwillingness to act against crime in a community increases the chances of criminal activities continuing unchecked, which in turn, makes the environment unsafe.For more such questions on criminal activities, click on:
https://brainly.com/question/30691534
#SPJ8
Correct the one error.
Always remember that your actions effect the people around you.
Answer:
The correct sentence is: Always remember that your actions affect the people around you.
The word "effect" is a verb that means to bring about a change. The word "affect" is also a verb, but it means to influence or have an impact on. In this sentence, we want to say that our actions have an impact on the people around us, so we should use the word "affect."
The answer is:
⇨ affectExplanation:
Here's the right word for this sentence:
Always remember that your actions affect the people around you.
Hence, the answer is "affect".Not effect.
Complete each sentence by selecting the correct answer from the drop-down menu.
The first five stanzas of a villanelle have lines each.
The final stanza of a villanelle has lines.
Repetition in a villanelle is used to provide .
Answer:
1) Three lines
2) Four
3) Emphasis
Explanation:
The first five stanzas of a villanelle have three lines each.
The final stanza of a villanelle has four lines.
Repetition in a villanelle is used to provide emphasis.
Who can help me with this exercise please???? ☺
Complete the sentences with a logical ending.
1. She never buys luxurious items because she ........................ .
2. He’s got dual nationality because .................................
3. It was peaceful at home until ........................................
4. The medicine wasn’t effective, so the doctor.......................
5. There’s something breakable in the bag, so you.................
6. First impressions are important because ................................
1. She never buys luxurious items because she does not have enough money.
I skipped 2 sowwy
3. It was peaceful at home until the dog started barking at a squirrel.
4. The medicine wasn’t effective, so the doctor switched it out for a different kind.
5. There’s something breakable in the bag, so you handle the bag carefully.
6. First impressions are important because it shows how you act towards another person.
Hope this helps.
Have an amazing day
Review each section of the text and match it to the description that best illustrates the purpose and effect of the section.
Drag the tiles to the correct boxes to complete the pairs.
Tiles
Section 1
Paragraphs 1-44
Pairs
Section 2
Paragraphs 45-48
Section 3
Paragraphs 49-62
introduces the characters, the setting, and the paw
provides detailed information about the virus
builds suspense as Cole steals the paw
Section 4
Paragraphs 63-104
deepens the tension and suspense that surrounds Cole and Tyler's situation
wilfure the
Section 5
Paragraphs 105-116
Answer:
Which step of the designing process should come first according to this selection?
OA organize rooms to meet specific needs
OC. consider selecting and arranging furniture for comfort and space
OB. coordinate materials, colors, and textures to ensure a comfortable space
OD. create ideas about the purpose of the space and the desired mood
What is the author’s overall claim in the passage? A. Efforts must be taken to conserve water. B. Water is often wasted on people’s yards. C. Water is a valuable resource for people. D. Efforts must be taken to conserve energy.
Answer:It's D
Explanation:
The author’s overall claim in the passage is. Efforts must be taken to conserve water.
Babanaroo, I purchased
this new pen See how
well it writes.
Let's
see.
(2)
Very happy and
excited after having
bought a new fountain
It really writes well. Will you
give it to me?
I would have given it
to you, but my name is
engraved on it.
That's okay. In front of
your name I'll add the
words 'With Best
Compliments From'.
pen, a boy showed it to
his girl friend and told
that he (a).....
that wrote very well.
His girl friend proposed to see that and remarked
that (b)............. well. She asked him (c) ............
The boy assured her that he would have given it
(d) ............. on it. The girl told him that (e) ...........
okay. She declared her idea that (f)
'With Best Compliments From'.
The boy showed his girl-friend a pen that wrote very well. The girl-friend liked it and asked if he would give it to her. The boy mentioned that his name was engraved on it, but the girl-friend suggested adding the words 'With Best Compliments From' in front of his name, which was acceptable to him.
In this conversation, a boy shows a pen to his friend. He told her that the pen wrote very well. The girl-friend proposed to see that and remarked that the pen wrote very well. She asked him whether he would give it to her or not.
Let's see the complete conversation. (a) wrote very well. (b) wrote very well. (c) if he would give it to her or not. (d) to her but his name is engraved on it. (e) it's okay as in front of his name she will add the words 'With Best Compliments From'. (f) she will add the words 'With Best Compliments From'.
Hence, the correct options are: a) wrote very well. b) wrote very well. c) if he would give it to her or not. d) to her but his name is engraved on it. e) it's okay as in front of his name she will add the words 'With Best Compliments From'. f) she will add the words 'With Best Compliments From'.
For more such questions on Compliments From
https://brainly.com/question/30757972
#SPJ8
Romeo and Juliet are star-crossed lovers who struggle to be together despite opposition from their family and society, demonstrating their intense devotion and commitment to one another.
The given statement "Romeo and Juliet are star-crossed lovers who struggle to be together despite opposition from their family and society, demonstrating their intense devotion and commitment to one another." is true.
1. Romeo and Juliet are indeed star-crossed lovers. This term refers to the belief that their fate was predetermined and doomed from the beginning due to the alignment of the stars and the circumstances surrounding their families.
2. The Montagues and the Capulets, the two feuding families in Verona, Italy, were strongly opposed to Romeo and Juliet's relationship. Their family's long-standing rivalry created significant barriers for the young couple, making their love story even more challenging.
3. Despite the opposition and enmity between their families, Romeo and Juliet were deeply committed to each other. They went to great lengths to be together, secretly marrying and risking everything to pursue their love.
4. Juliet's unwavering devotion is evident in her decision to fake her own death with the help of Friar Laurence's sleeping potion. She did this to escape an arranged marriage and to reunite with Romeo, even if it meant sacrificing her own life.
5. Similarly, Romeo's commitment to Juliet is shown when he learns of her "death" and decides to take his own life rather than live without her. This tragic ending underscores their unwavering love and the intensity of their emotions.
6. The story of Romeo and Juliet has become one of the most famous examples of forbidden love in literature. It highlights the power of love to overcome societal barriers, family conflicts, and even death itself.
In conclusion, Romeo and Juliet's story exemplifies their intense devotion and commitment to one another, as they strive to be together against all odds. Their love is truly star-crossed, making the statement "Romeo and Juliet are star-crossed lovers who struggle to be together despite opposition from their family and society" true.
For more such questions on commitment, click on:
https://brainly.com/question/29545916
#SPJ8
The probable question may be:
Romeo and Juliet are star-crossed lovers who struggle to be together despite opposition from their family and society, demonstrating their intense devotion and commitment to one another. true/ false
Chose a pair of correlative conjunction from the box to complete these sentences whether / or either :or both :and im not sure —- I’m going to the match
The correlative conjunction is:
I'm not sure whether I'm going to the match or not.What is correlative conjunction?Correlative conjunctions are pairs of conjunctions that work together to join words, phrases, or clauses in a sentence. Some common examples of correlative conjunctions include "either...or," "neither...nor," "both...and," and "not only...but also."
These conjunctions are called "correlative" because they must be used in pairs and work together to connect words, phrases, or clauses in a sentence.
Therefore, They help to show the relationship between the words, phrases, or clauses that they are joining and to express different shades of meaning. Correlative conjunctions play a crucial role in creating grammatically correct and logically sound sentences in English.
Learn more about correlative conjunction from
https://brainly.com/question/1166408
#SPJ1
Infer why Merlin looks at Dori's scar and then decide to talk to the "fish"?
she decided to talk to the fish because she probly didn't like Dori's scar
Which sentence from happiness is includes an appositive context clue
Answer: Well, studies consistently show that people with well...
Explanation: I got it right
For years, scientists _______ for a cure for Alzheimer's disease.
search
were search
have search
have searched
Answer:
have searched
Explanation:
rearrange the word FURILGHT
Answer:
Furilght-Rightful
Explanation:
Create a dialogue between two characters, where one character uses singular pronoun, and the other character uses plural pronouns. Pay attention to subject pronouns, object pronouns, and possessive pronouns.
Character 1: "I love reading books. They take me on adventures and broaden my mind."
Character 2: "We enjoy books too. They inspire us and open our hearts to new possibilities."
Character 1: "I love reading books. They take me on adventures and broaden my mind." The singular pronouns "I" and "me" are used by Character 1 to refer to themselves as an individual. They express their personal experience and how books impact them personally.
Character 2: "We enjoy books too. They inspire us and open our hearts to new possibilities." The plural pronouns "we" and "us" are used by Character 2 to refer to themselves as a group or collective. They express a shared experience and how books have a positive effect on their group as a whole.
The use of subject pronouns, object pronouns, and possessive pronouns highlights the distinction between the individual perspective of Character 1 and the collective perspective of Character 2. It demonstrates the different ways in which pronouns can convey singular or plural identities and perspectives in a dialogue.
For more such questions on adventures, click on:
https://brainly.com/question/25950911
#SPJ8
At the end of the story, before Anna's leg breaks through the windshield, it thumps against the glass over and over. What effect does this have on the mood of the story? Support your answer with details from the text. Answer
Answer:
I don't know what story you're talking about, but I will attempt to make an educated guess.
It may make the story more exciting with action, but it also may induce sorrow as well.
Unfortunately since I don't know the backstory to this I cannot provide details from the text, however I hope this gave you a jumpstart!
Hope this helps! c:Answer:
tension and suspense because at the end of the passage it says " and then everything went black" leaving the reader on a cliff hanger.
I am having surgery in the next few weeks. What are the important questions that I need to ask my doctor before the surgery?
Answer: Have had some surgeries
Explanation:
Ask him what day and time you have to be where
What should you bring, clothing, paperwork IDS cards
If you have not been there get good directions and the phone number of the doctor and his office
Tell him what existing meds you may be on in case they may not cope with this surgery.
How long will it take?
How much time will you be in the hospital post-surgery
Should you eat or drink anything before this surgery happens usually it is. " NO " you can drink water.
How long will you be out of work if you have a job...
How will your life change, will you lose anything like walking or picking up things with your hand? or will you have constant pain or gain weight?
Will there be a lot of pain after surgery YES !!!!!!! Tylenol did not cut it !!!
Ask him what is he going to do like what is he going to cut
is he going to be using microscopic technologies (like making 3 cuts and taking out my appendix and then gluing shut and leaving a very clean and tiny line?)
Or is he going to cut tendons (and leave 159 stitches and stop you from working for two years as you need a lot of Occupational Recovery and Physical Therapy cos you can't use your hand at all?)
Find out if he is going to put you on drugs cos of this and the side effects if any.
And HOW LONG does she or he expect you to heal ???
Passage:
Louis Braille was born in France in 1809. His father was a craftsman who had a workshop with many tools for his job. One tool in his workshop was an awl. It was a tool with a pointed tip that could punch holes in leather and wood. When Louis was three years old, an awl pierced his eye while he was playing in his father’s workshop. After this accident resulted in a serious infection, Louis became blind. Though he could not see, Louis was successful at many things. He made good grades in school, played the organ and cello, and had many friends. The one thing he felt left out of was reading. He was a curious student who wanted to enjoy the knowledge found in books. There were a few books with raised letters at his school, but they were hard to read. Louis thought there should be a better system that would allow people to run their fingers quickly across a page. He wanted to be able to read as quickly as people with sight. At 15 years old, Louis worked hard to make a code that blind people could feel on the page. For ideas, he studied codes used by the military. Finally, he created a writing system that used raised dots. Each letter can have up to six dots. The placement of the dots is unique for each letter. It took some time for Braille’s system to catch on, but now it is the main language blind people use for reading. Even with the invention of audio books and recordings, many people still use Braille to read books today.
Based on the selection, which statement about Louis Braille is most likely true?
A. He had a hard time learning music.
B. He liked audio books and recordings.
C. He thought reading was important.
D. He created codes for the military.
Answer:
C. He thought reading was important.
Explanation:
After reading the text, we are able to strike out a few answers right off the bat with particular sentences.
Since Louis "played the organ and cello", we know that he didn't have a hard time learning music, so A is out.
There is no mention of Louis' liking of audio books and recordings in the text. It's only mentioned in the sentence: "Even with the invention of audio books and recordings...", which only serves as a conclusion to the passage and doesn't illustrate that Louis likes them. B is out.
The sentence "For ideas, he studied codes used by the military", rules out letter D, since he didn't create the codes he studied. That would be counterproductive.
Therefore, Louis' creation of the Braille system makes C the correct answer. You can also conclude this just from the statement: "He wanted to be able to read as quickly as people with sight." Why else would Louis want this if he didn't think reading was important?
ts. ger. You need to ex introduce Dr Sanchez The event on from the campus man planned for ke the n vailable. Requ ewing will tak erson of the wellness c pression and processed Sanchez, a professor at QUESTION 1 LETTER OF COMPLAINT Write a letter of complaint to the Health and Safety Officer at your college, Ms Mhlangu, complaining about the unhealthy quality of food that is being sold on your campus. Use the following address: Timtim TVET College PO Box 1 Grasdal 0000 -MAIL Use your own postal address as the sender. Use ADDENDUM B (attached) as a guide for writing your letter. The letter should be 120 - 150 words in length and written in your ANSWER BOOK. Indicate the number of words used.
The sample letter based on the given question prompt is given below:
The Sample LetterEsteemed Dr. Sanchez,
I do hope this correspondence finds you well. If it is not too much trouble, I wished to suggest a forthcoming event organized by the wellness committee and inquire about your possible attendance. As an expert in mental health and wellbeing, your insights and knowledge would be potent assets towards its overall success.
Could you please confirm when available? Once confirmed or disaffirmed, I will then provide final/complete details with our coordinating team. Many thanks for considering my request.
Sincerely yours,
[Your Name]
Read more about letters here:
https://brainly.com/question/26430877
#SPJ1
What kinds of figurative language does King use in his speech to describe inequality and the work of the Civil Rights Movement? What is the impact of this language? Explain examples from at least two different paragraphs of the speech. *
The figurative language is a way of expression the king thus used the metaphor in his speech in order to highlight and compare the injustice.
What is figurative language to express.The metaphor tends to be compared with two things that are different from one other but still have been shown with each other. The king uses the metaphor to describe how the injustice is a painful just like summers.
Find out more information about the figurative language here.
brainly.com/question/8924459.
What is the author's purpose in this excerpt?
O to warn
O to inspire
O to inform
O to entertain
In the excerpt from Pat Mora's essay "The Leader in the Mirror," the author's purpose is to inspire, hence option B is correct.
How to know the author's purpose in the excerpt?The goal of an author is evident in the way he approaches a subject in his writing.
He might, for instance, include jokes or tales in his writing if his goal is to amuse. Titles, prefaces, and the author's background can all give away an author's intentions.
Mora makes the case that leaders in all fields should reflect the diversity of the constituents they serve, and that diversity is an asset that deserves to be acknowledged.
Overall, Mora hopes that readers will be inspired by this essay to appreciate and accept variety as a constructive factor in society.
Therefore, according to the passage, Mora wanted to inspire readers to value variety by writing her essay.
Learn more about Mora, here:
https://brainly.com/question/26284318
#SPJ5
The word diabolic tail means ..
A- sacred
B- double edged
C- devilish
D- none of these
Answer:
I think that's it I guess?
The word 'diabolic tail' would denote that:
C). Devilish
As per the dictionary meaning, the word 'diabolic tail' stands for 'extremely cruel, wicked, or evil.' In terms of connotative meaning, it can be employed to refer to someone who possesses very negative, foul, or atrocious intent, behavior, or actions. Thus, option C would be the correct answer as 'diabolic' is neither synonymous with the word 'sacred' nor 'double-edged.' While option D is already ruled out.Learn more about 'vocabulary' here:
brainly.com/question/18649061
PLEASE HELP ASAP DUE TODAY!!!!!!!!
Drag each tile to the correct box.
How would you summarize the characters' Interaction in this scene? put them in order
Ruth explains that she
cannot leave her
mother and begins to cry
to convince Robert to stay.
Ruth asks Robert to
abandon his planned
journey, and Robert
encourages Ruth to
travel with him.
Robert agrees to stay
with Ruth, and they run
to tell their families.
Robert is surprised
when Ruth expresses
her love for him.
Answer:
1. Robert is suprised that Ruth loves him
2. Ruth ask rob to stay but he asks for her to come with him
3. Ruth says she cant leave her mum
4. ob agrees to stay and they go tell their parents
hope it helped
- xoxo taylor aka GR0UPIEL0VE
Answer: perhaps you can come too
Explanation: