Paula compra ________ para sus orejas para la boda de su tía.

Answer choices are:
los aretes
los labiales
las pulseras
las sombras

Answers

Answer 1

ARETES

YS YEYESBFUREWBHISJ SHE


Related Questions

SPANISH ASAP HELP PLEASE

SPANISH ASAP HELP PLEASE

Answers

Question 1: Voy a hacer mi maleta.

Answer 1: Voy a hacerla.

Question 2: Necesitamos llevar los pasaportes.

Answer 2: Necesitamos llevarlos.

Question 3: Marcos está pidiendo el folleto turístico.

Answer 3: Marcos está pidiéndolo.

Question 4: Javier debe llamar a sus padres.

Answer 4: Javier debe llamarlos.

Question 5: Ellos esperan visitar el Viejo San Juan.

Answer 5: Ellos esperan visitarlo.

Question 6: Puedo llamar a Javier por la mañana.

Answer 6: Puedo llamarlo.

Question 7: Prefiero llevar mi cámara.

Answer 7: Prefiero llevarla.

Question 8: No queremos perder nuestras reservaciones de hotel.

Answer 8: No queremos perderlas.Translation

Question 1: I'm going to make my suitcase.

Answer 1: I'm going to do it.

Question 2: We need to take passports.

Answer 2: We need to take them.

Question 3: Marcos is asking for the tourist brochure.

Answer 3: Marcos is asking for it.

Question 4: Javier must call his parents.

Answer 4: Javier must call them.

Question 5: They expect to visit the old San Juan.

Answer 5: They hope to visit it.

Question 6: I can call Javier in the morning.

Answer 6: I can call it.

Question 7: I prefer to take my camera.

Answer 7: I prefer to take it.

Question 8: We don't want to lose our hotel reservations.

Answer 8: We don't want to lose them.

B. Make the underlined adjective agree with the second noun(s) as in the example.
Modelo: El chico es guapo y las chicas son guapas también (also, too).
1. Tú eres gracioso y las señoritas son graciosas
también.
2. La manzana (apple) es roja y el tomate es
también.
3. Mateo es muy serio y Luisa y Vincente son muy
también
4. Mis padres son altos y yo soy
también.
5. Mis amigas y yo somos hermosas y el chico es
también.
6. El tango es argentino y los gauchos son
también.
7. Las clases son difíciles y el curso es
también
8. La escuela es grande y los carros son
también
9. La chica es feliz y los niños son
también.
10. Las profesoras son japonesas y el señor es
también.

Answers

Answer:ikyihebdhabewfjab

Explanation:

1-Tú eres gracioso y las señoritas tambiem.
2-La manzana es roja y el tomate tambien
3-Mateo es muy serio y Luisa y Vicente también
4-Mis padres son altos y yo también
5-Mis amigas y yo somos hermosas y el chico también
6-El tango es argentino y los gauchos también
7-Las clases son difíciles y el curso también
8-La escuela es grande y los carros también
9-La chica es feliz y los niños también
10-Las profesoras son japonesas y el señor también

esta semana 1 of 1 llamarte varias veces por teléfono, pero estuve ocupadísima.

Answers

the format your question is in doesn't make much sense but the way that this sentence would make sense is by adding the word "quise".

la forma en cual pusiste tu pregunta no hace mucho sentido asi que trate de contestar lo mas que pude, y solo tenias que agregar la palabra "quise".

Esta semana, you quise llamarte varias veces por telefono pero estuve ocupadísima.

calcetines gafas de sol sandalias sombrero botas corbata

Answers

Answer:

That would be a beach outfit.

Explanation:

It's a beach outfit because it's what you wear for the beach. (Usually)

1. Es verdad que
2. Quiero que ellos nos
3. Es probable que ellos
4. A Jaime, no le gusta
5. Los jefes exigen que nosotros
6. Rodolfo sugiere que tú busques
7. Ella dice que no es necesario
8. Prefiero que tú
9. Yo insisto en que ella
10. Es evidente que yo
mucha corrupción. (haber)
los boletos hoy. (dar)
allí mucho tiempo. (trabajar)
al fútbol. (jugar)
las mesas. (poner)
á otra casa, (comprar)
español en la clase. (hablar)
aquí temprano. (estar)
la cuenta. (pagar)
la verdad. (saber)

Answers

De acuerdo con la información, los verbos que completan las oraciones son: hay, den, trabajen, jugar, pongamos, comprar, hablar, estés, pague, sé.

¿Cómo completar las oraciones?

Para completar las oraciones debemos tener en cuenta la información disponible. En este caso sabemos el sujeto de cada oración y el verbo que debemos conjugar. En este caso, las oraciones quedarían así:

1. Es verdad que hay mucha corrupción.

2. Quiero que ellos nos den los boletos hoy.

3. Es probable que ellos trabajen allí mucho tiempo.

4. A Jaime no le gusta jugar.

5. Los jefes exigen que nosotros pongamos las mesas.

6. Rodolfo sugiere que tú busques comprar la otra casa.

7. Ella dice que no es necesario hablar español en la clase.

8. Prefiero que tu estés aquí temprano.

9. Yo insisto en que ella pague la cuenta.

10. Es evidente que yo sé la verdad.

Aprenda más sobre verbos en: https://brainly.com/question/11637663
#SPJ1

Help Marta explain what kinds of things she and her family like to
do! Fill in the paragraph below with words from the table.
A. canal
B. revistas
C. los dibujos animados
D. entrevistas
E. Tas telenovelas
F. las estrellas
Mi (blank)
favorito de televisión es MTV, lo veo todos los días, pero mi
hermano prefiere el Cartoon Network porque le gusta ver(blank).
A mi madre
le encanta ver Oprah, especialmente cuando hay(blank)
y habla mucho
con(blank)
de los programas de televisión de las películas y de la música. A
mi hermana le gusta mucho leer(blank)
como People y Time. Pero a mi tía
sólo le gustan(blank)
como Days of Our Lives o General Hospital.
PLEASE HELP IVE BEEN STUCK ON THIS FOREVER

Answers

I’m gonna write them in the order of the paragraph, I’m Spanish native speaker :)

1. Canal
2. Los dibujos animados
3. Entrevistas
4. Las estrellas
5. Revistas
6. Las telenovelas

Hope this helped :$
1. Canal
2. Los dibujos animados
3. Entrevistas
4. Las estrellas
5. Revistas
6. Las telenovelas
Hope this helps you!!

plz help will give brainliest

Match the pronoun with the sentence it belongs to.

Group of answer choices
________ no necesitas el cinturón.

Él
________ necesita estudiar en la clase de ciencias.

Usted
________, Sr. Robinson, necesita cantar en la clase de música.


________ no necesito un uniforme en mi escuela.

Yo

Answers

Answer:

.

Explanation:

Él  Sr. Robinson, necesita cantar en la clase de música.

Tú no necesitas el cinturón.

Usted necesita estudiar en la clase de ciencias.

Yo  no necesito un uniforme en mi escuela.

Fill in the blinks wort the correct form of the possessive adjective . Please remember that all adjective must agree wort the noun they modify .


Es el cumpleaños de (my)_ Madre hoy. Tiene cuarenta y cinco años. Mi or mis

¿Cómo as llaman (your-singular/informal)_ Hermanos? ¿Cuántos años tienen? Tú or tus

(His)_ primos soy mayores Qué él. Su or sus

(Our)_ familia es muy grande. Nuestro, nuestra, nuestros or nuestras?

(Her)_ hermanos son muy sompáticos y graciosos. Su or sus

(Their)_ perro es muy perezoso. No le gusta jugar. Sólo le gusta comer. Su or sus

(Our)_ tías tienen trienta y ocho y cuarenta y dos años. Nuestro, nuestra, Nuestros, or nuestras?

¿Dónde está (her)_ hermano? Su or sus
(My)_ amigos son muy generosos. Mi or mis

¿Cómo es (your-singular/informal)_ familia? ¿Tienes Hermanos o eres hija única? Tú or tus ?

Answers

The sentences are filled in correctly using the right possessive adjectives.

Es el cumpleaños de mi madre hoy. Tiene cuarenta y cinco años.¿Cómo se llaman tus hermanos? ¿Cuántos años tienen?Sus primos son mayores que él.Nuestra familia es muy grande.Sus hermanos son muy simpáticos y graciosos.Su perro es muy perezoso. No le gusta jugar. Sólo le gusta comer.Nuestras tías tienen treinta y ocho y cuarenta y dos años.¿Dónde está su hermano?Mis amigos son muy generosos.¿Cómo es tu familia? ¿Tienes hermanos o eres hija única?

What is a  possessive adjective and why is it important?

A possessive adjective is a type of adjective that is used to show ownership or possession of a noun. It is important because it clarifies who owns or possesses the noun and adds more detail to a sentence.

The possessive adjectives used above are:

myyour (singular/informal)hisourhertheirmyyour (singular/informal)your (singular/informal)

Learn more about possessive adjectives;
https://brainly.com/question/12224225
#SPJ1

which would you ask how much a piece of fruit at the market
a. A que hora es la fruta?
b. Cuanto es la fruta
c. Donde esta la fruta?
d. Cual es esta fruta?

Answers

Answer:

¿Cuánto es la fruta?

Explanation:

According to your question, option " b" is the correct answer.

Cuanto es la fruita?

Hope it helps.

Transformar en estilo indirecto:
1-¡Cuántos automóviles! - dice la gente.
2-¡Qué pocos pelos! - suspira el señor Mambretti.
3-Todas las mañanas, mientras conduce, pregunta al espejo retrovisor:
-Espejito, lindo espejito, ¿cuál es el automóvil más bonito del país?
4-El suyo, señor Mambretti - responde el espejo con voz de saxofón tenor.

Answers

Podemos transformar las oraciones al estilo indirecto haciendo algunos ajustes en los tiempos verbales y los pronombres utilizados, como podemos ver abajo.

La gente comenta que hay muchos automóviles.El señor Mambretti suspira diciendo que tiene muy pocos pelos.Todas las mañanas, mientras conduce, pregunta al espejo retrovisor cuál es el automóvil más bonito del país.El espejo responde con voz de saxofón tenor que el automóvil más bonito del país es el suyo, señor Mambretti.

El estilo indirecto

El "estilo indirecto" es una forma de expresión que se utiliza para relatar o reportar lo que alguien ha dicho en tercera persona, en lugar de citar directamente sus palabras. En el estilo indirecto, se utiliza un verbo de habla (como "dice" o "comenta") seguido de que o diciendo para introducir las declaraciones de las personas.

Además, los pronombres y tiempos verbales pueden cambiar para ajustarse a esta nueva estructura. En el ejemplo proporcionado, se transformaron las frases en estilo indirecto al reportar lo que la gente dice, suspira el señor Mambretti y la respuesta del espejo al señor Mambretti.

Aprender más sobre el estilo indirecto aquí:

https://brainly.com/question/29212178

#SPJ1


Resumen capitulo 1, 2,3,4,5,6,7,8 del libro prisión verde de ramon Amaya Amador ? porfa​

Answers

Answer: A continuación se Muestra un resumen breve por capítulos del libro Prisión Verde de Ramón Amaya Amador:

Explanation:

Capítulo 1

El libro comienza con la descripción de una cárcel en el campo de Honduras, conocida como Prisión Verde. La cárcel está rodeada de una jungla y el único camino de entrada y salida está bloqueado por un río. Los presos son obligados a trabajar en las plantaciones de café de los guardias, y se les da muy poca comida. Las condiciones son muy duras y muchos presos mueren de enfermedades o de hambre.

Capítulo 2

En este capítulo, conocemos a algunos de los personajes principales del libro. Amaya Amador es el protagonista y narrador de la historia. Él es un periodista hondureño que fue arrestado y enviado a Prisión Verde por escribir un artículo en el que criticaba al gobierno. También conocemos a otros presos, como el Dr. Gallegos, un médico que trata de ayudar a Amaya Amador a sobrevivir en la cárcel, y a Jorge Salazar, un joven estudiante que fue arrestado junto con Amaya Amador.

Capítulo 3

En este capítulo, Amaya Amador describe las duras condiciones de vida en la cárcel. Los presos no tienen suficiente comida y muchos mueren de hambre. También hay muchas enfermedades, y el Dr. Gallegos trata de ayudar a los enfermos, pero no tiene suficientes medicinas. Los guardias son crueles y no permiten que los presos se comuniquen con el exterior.

Capítulo 4

En este capítulo, se describe una rebelión que tuvo lugar en la cárcel. Los presos se cansaron de las duras condiciones y decidieron rebelarse. Los guardias abrieron fuego contra los presos, pero finalmente los presos lograron tomar el control de la cárcel. Los guardias huyeron y los presos tuvieron control de la cárcel durante un tiempo.

Capítulo 5

Sin embargo, la rebelión no duró mucho tiempo. Los militares rodearon la cárcel y los presos se vieron obligados a rendirse. Los militares tomaron el control de la cárcel y los presos fueron castigados. Amaya Amador fue enviado a una celda aislada y el Dr. Gallegos fue asesinado.

Capítulo 6

Amaya Amador permaneció en aislamiento durante varios meses, pero finalmente logró escapar de la cárcel. Se unió a un grupo de guerrilleros que luchaban contra el gobierno y luchó por la libertad de Honduras. El libro termina con la esperanza de que un día Honduras sea libre.

what are the three spanish speaking countries in the caribbean

Answers

Answer: Cuba, the Dominican Republic, and Puerto Rico.

Explanation: These are the three Spanish-speaking countries in the Caribbean. Cuba, the Dominican Republic, and Puerto Rico.

Answer:

Explanation:

Los tres países de habla hispana en el Caribe son:

- Cuba.

- Puerto Rico.

- República Dominicana.

...

Cuantas clases tienes?
Cuando es la clase de matemáticas?
A qué hora es la clase de espanol?
Can someone help me fix the punctuation in these questions and correct them

Answers

Answer:

Explanation:

¿Cuándo es la clase de matemáticas?

¿A qué hora es la clase de español?

¿Alguien puede ayudarme a corregir la puntuación en estas preguntas y corregirlas?

The correct punctuation for these sentences is: ¿Cuántas clases tienes?, ¿Cuándo es la clase de matemáticas?, ¿A qué hora es la clase de español?

How to correct the punctuation in these sentences?

The question "Cuantas clases tienes?" should have an opening question mark ("¿") at the beginning and an accent mark on "cuántas" to indicate a direct question in Spanish. The corrected version is "¿Cuántas clases tienes?" which translates to "How many classes do you have?"

The question "Cuando es la clase de matemáticas?" is missing an opening question mark ("¿") at the beginning. The corrected version is "¿Cuándo es la clase de matemáticas?" which translates to "When is the math class?"

The question "A qué hora es la clase de espanol?" is missing an opening question mark ("¿") at the beginning and an accent mark on "español" to indicate a direct question in Spanish. The corrected version is "¿A qué hora es la clase de español?" which translates to "At what time is the Spanish class?"

Learn more about punctuation in: https://brainly.com/question/30789620

#SPJ6

who will take longer to complete his/her studies

Answers

Answer:

what do you mean? you don't have anything attached to that question. that's not enough information.

En Latinoamérica se utiliza el vosotros y en España se utiliza el ustedes.
O True
O False

Answers

Answer:

О False   (falso)

Explanation:

En Latinoamérica se utiliza el vosotros y en España se utiliza el Ustedes  ⇒  Falso

En Latinoamérica se utiliza el Ustedes y en España se utiliza el vosotros ⇒ True  (verdadero)

falso because they only use vosotros in spain

Select the correct answer.
Which verb phrase correctly completes this conversation between Eva and Laura?

Laura: ¿Puedes jugar al ajedrez conmigo?
Eva: No, yo ________________.

A.
está estudiando
B.
estoy estudiando
C.
estás estudiando
D.
estamos estudiando

Answers

Answer:

option b. Estoy estudiando

Explanation:

it means " am studing "

whole conversation meaning:

Laura: Can you play chess with me?

Eve: No, I ________________.

A. is studying

b. am studying

c. you are studying

d. we are studying

C because it makes more sense and it’s the actual way of saying it

this should be done in complete spanish sentences.​

this should be done in complete spanish sentences.

Answers

Answer:

Sí, y mi sabor favorito es el jazmín (Yes, and my favorite flavor is Jasmine.)

Sí, rezo por la noche.  (Yes, I do pray at night.)

Camino todas las mañanas. (I walk every morning.)

De vez en cuando. (Every once in a while.)

Aproximadamente 1-3 veces. (About 1-3 times.)

No todo el tiempo. (Not all the time.)

Solo cuando me digan que puedo. (Only when I am told I can.)

Mis amigas me las escriben (My friends write them to me.)

Solo para estudiar para la escuela. (Only to study for school.)

Cada dos días lo hago. (Every other day I do.)

Lo sé, pero estamos pensando en decorarlo. (I know, but we are thinking of decorating it.)

Descanso después de llegar a casa de la escuela. (I rest after I get home from school.)

Explanation:

What country of origin is the largest of the Latinos living in Maryland?

Mexico

Guatemala

El Salvador

Peru

Answers

El Salvador please give branliest award
The answer is El salvador

Ayuda por favor
Perdón/disculpa

Ayuda por favor Perdn/disculpa

Answers

Answer:Siento mucho no poder ayudarte porque no puedo ver la imagen.

Explanation:

Escoja la mejor frase para expresar: I leave school at 4.

A. Salís de la escuela a las 4.
B. Salgo de la escuela a las 4.
C. Sales de la escuela a las 4.
D. Sale de la escuela a las 4.

Answers

Answer:

i suppose D

Explanation:

A and C is talking about YOU while B is the same as the question so D

hope that helps

B, personal pronouns end with o

Based on the audio, who has Georgina already visited?
Her cousins
O Her cousin's friends
O Her mother
Her mother's relatives

Answers

Georgina has already visited her cousins
Georgina already visited her cousins

I need help with filling in the blanks it’s Spanish homework

I need help with filling in the blanks its Spanish homework

Answers

According to the information we can infer that the correct direct object pronouns are: lo, la, las, los, lo. Additionally, the correc indirect and direct object pronouns of the part IV are: me la, nos la, me la, te lo, se la.

How to complete each sentence?

To complete each sentence with the correct direct and indirect object pronouns we have to read the avaliable information and analyze each sentence. In this case, we have to select the correct object depending on the subject and the number of objects. We have to consider the gender of the subject and the number.

On the other hand, with indirect object pronouns we have to consider the subject that recieves the action to select the correct pronoun. In this case these are the correct ones:

Part III. Direct object pronouns:

lo, la, las, los, lo.

Part IV. Indirect object and direct object pronouns:

me la, nos la, me la, te lo, se la.

Learn more about direct and indirect object pronouns in: https://brainly.com/question/32892707
#SPJ1

Which of the following things would you need if you wanted to write a letter?

Answers

Answer: A range of other materials was employed in the task of the writing of letters: pens and penknives for cutting and re-cutting quills; feathers of varying types to turn into quills; ink for writing with and its accoutrements, an inkpot or inkhorn for holding the ink, a dust box, sand box or pounce pot for sprinkling sand onto a manuscript in order to blot wet ink; wax, string, floss, ribbons, seals and signets used for sealing correspondence.

Explanation:

These are the general rules you should follow to write a letter:

Choose the right type of paper.

Use the right formatting.

Choose between block or indented form.

Include addresses and the date.

Include a salutation.

Write the body of your letter.

Include a complimentary close.

List additional information.

Fill in the blank with the correct form of the verb in parenthesis.
Ella_____(vivir)

Answers

ella vive would be correct
ella vive is the answer

Me ayudan?....

Ubicar los siguientes números en una recta numérica..
5,12,-3, 0-10, -6, 4.​

Answers

Answer:

-10,-6,-3,0,4,5,12.

Explanation:

-10, -6, -3, 0, 4, 5, 12.

Can someone help me with this asap it’s my Spanish

Can someone help me with this asap its my Spanish

Answers

Answer:

1. hace X años que vivo en ésta ciudad

2. hacía 3 años que juan y Antonio vivían aquí cuando se conocieron

3. hacía X años que estudiaba español cuando empezó el año

4. hace X años que estudio en ésta escuela

5. hacía una hora que (nosotros) esperábamos cuando llegó pedro

6. hacía un año que Alicia tocaba la guitarra cuando empezó en la banda

7. hace X años que mis amigos y yo nos conocemos

(That's probably the answer your professor wants, and it's ok, but as a native spaker i would say hace X años que nos conocemos con mis amigos)

8. hace 5 años que (yo) no como carne

Explanation:

I'm a native spaker xD

Change your three sentences into questions in Spanish by changing the word order and using correct punctuation. Second, translate the three Spanish questions you wrote into English. Third, translate the original three sentences into English.

Here are the sentences:
Sophie sabe andar en bicicleta bien.

La familia Lartategui vive en Buenos Aires.

Sophie y Charlie pasean en bote en el parque grande.

Answers

Answer:

Sophie knows how to ride a bike well.

The Lartategui family lives in Buenos Aires.

Sophie and Charlie go boating in the big park.

Explanation:

¿Sabe andar en bicicleta bien Sophie?
Dose Sophie know how to ride on a bicycle well?

¿Vive en Buenos Aires la familia Lartategui?
Does the family Lartategui live in Buenos Aires?

¿Pasean en bote en el parque grande Sophie y Charlie?
Do Sophie and Charlie go boating at the big park?

Sophie knows how to ride a bicycle well

The family Lartagegui lives in Buenos Aires

Sophie and Charlie go boating at the big park

En la oración: “El FMI (Fondo Monetario Internacional), tiene una explicación: la caída del precio del petróleo.” Está(n) mal ubicado(a)(s):

Answers

La primera coma y los dos puntos están mal hubicados.

¿Que está mal hubicado en la oración?

Tenemos la oración “El FMI (Fondo Monetario Internacional), tiene una explicación: la caída del precio del petróleo.”

Hay multiples cosas mal hubicadas en dicha oración, lo primero es la primera coma, esta es innecesaria.

"El FMI (Fondo Monetario Internacional) tiene una explicación: la caída del precio del petróleo."

Tambien podriamos decir que los dos puntos estan mal usados, ya que en general los usamos para enlistar, podriamos reescribir esto usando una coma o punto y coma en ese lugar, asi obtenemos:_

"El FMI (Fondo Monetario Internacional) tiene una explicación; la caída del precio del petróleo.

Aprende más sobre puntuación en:

https://brainly.com/question/92653

#SPJ1

Which is an example of potential energy?
O a swimmer kicking their legs
O a car driving on the road
O an arrow flying at a target
O a yo-yo in someone's hand

Answers

Answer:

A yo-yo in someone's hand

Explanation:

Potential energy is the energy possessed by a body due to virtue of its position. Kinetic energy is the energy possessed by the body due to virtue of its motion.

A swimmer kicking their legs, a car driving on the road, an arrow flying at a target possess kinetic energy because of their motion. A yo-yo in someone's hand possess elastic potential energy.

A swimmer kicking their legs

Roberto es el de felipe y jimena. Los abuelos de marissa son. Adam es el de marissa. Carolina tiene una que se llama ana maría. Las de nayeli son. La de nayeli es muy. La de carolina tiene. Marissa decide ir a.

Answers

Roberto is Felipe and Jimena's. Marissa's grandparents are. Adam is Marissa's. Carolina has a girl named Ana Maria. Nayeli's are. Nayeli's is very. Carolina's has. Marissa decides to go to.
Other Questions
What angle corresponds with angle 6? Which of the following food items did Europeans acquire in the Americas? This year, New Year's Eve falls on friday ,Becky said to Sandra.MyAunt I plan to take the day off and go to london for the Festival. Quizziz 9th grade help please please Can somebody tell me what i would make on my literary essay if i turn this in and here are the instructions will i make a 0 on thisExplanation: In any group of children, its a given that some will be popular and powerful while others will be teased and rejected. In the real world, adults use their authority to control these divisions and maintain a balanced group dynamic. In Lord of the Flies, however, children must fend for themselves and elect their own leaderand Piggy, wise but scorned, is never seriously considered. Though Piggy is intelligent, rational, and innovative, he lacks the charisma and facility with language that both Ralph and Jack possess, traits that the book suggests play crucial roles in establishing their authority. Piggy may have the tactical smarts to be a good leader, but because he cannot convincingly act the role, he would not be able to marshal the boys if given the chance.Although his contributions often go unappreciated, Piggy comes up with some of the most important innovations on the island. He sees the conchs potential as a rallying device and firmly believes in its ability to keep operations running smoothly. He understands the importance of taking a census, which the other boys recognize only after the little boy with the mulberry birthmark goes missing and they cant determine how many other littluns were killed in the fire. Piggys glasses provide the spark for the signal fire, metaphorically demonstrating how intellect can spark great progress. The scholarly, sensible Piggy is a born administrator, one who understands how to categorize and effectively utilize information. He also shows surprising personal strength, both in his ability to tolerate the cruel taunts from the other boys, including his supposed friend Ralph, as well as in his willingness to voice the unpleasant truth about the likelihood of rescue.However, despite these admirable qualities, Piggy is resoundingly unsuccessful on those few occasions in which he does attempt to lead. He stubbornly holds onto outdated customs, such as the use of the conch, long after Ralph and Jack realize that the shell no longer holds sway over the group. Piggy insists on the rules even when the rules are clearly irrelevant, and this stickler attitude, along with his constant speechmaking and self-righteous complaining, drives people away. Ralph and Jack intuitively know how to rally followers, while Piggy seems to repel them relentlessly. Piggy is so unsuccessful, in fact, that he ultimately dies in the act of trying to lead: He is crushed while waving the conch, fruitlessly ordering others to listen to him.Piggys total lack of success in a leadership role suggests that there are significant differences between a leader and a thinker. Ralph has an aura of poise and capability that wins him trust. His authority is rooted in personality rather than innovationhe relies on Piggy for thatand he understands the importance of rhetoric in winning followers. For example, he speaks in the language of rescue, playing into the boys deepest hopes and fears to bolster his hold over them. Jack wields power effectively as well, and boys are drawn to his glamour and charisma. Jacks leadership is rooted in intimidation, which appeals to the boys once the island turns savage. The boys negative reaction to Piggys physical unattractiveness emphasizes the role external personas play in establishing command; the boys dont so much reject Piggy because he is ugly, but because he does not know how to play the role of a leader.Piggys failure as a leader points to an important theme of the novel: the failure of civilization in the face of savagery. Piggy represents rationalism and discipline, the very qualities that Jack himself identifies as making the English . . . the best at everything. Despite Jacks initial support of rules and regulations, however, The Lord of the Flies suggests that absent the structures of school, family, and government, which prop up civilization, human beings will always choose anarchy and hedonism over law and order. Piggy represents the wild boys strongest link to civilization: Once he is killed, the hope of regaining it is lost forever, and only chaos remains. 1 pts Question 5 Which of the following calculations would evaluate to 12? (36) + 2/2, 3* ((6+2)/2), 3* 6+2/2, (306+ 2)/2 what is the measure of angle PSQ Which of these ionic compounds have polyatomic ions? Check all that apply. How do biodegradable and nonbiodegradable materials differ?Nature can change biodegradable materials into something useful.People usually can only get one use out of biodegradable materials.Biodegradable materials are not natural and must be manufactured.Bacteria cannot break down biodegradable materials over time. which of the following correctly describe systemic anaphylaxis? check all that apply. a) it involves sudden respiratory and circulatory issues. Someone help me please! Thanks!! ASAP!After that, If yall need help with a question or just a friend to talk to ab anything personal let me know:) Find synonyms for each of the phrasal verbs below:Phrasal verbsSynonyms1. pass down 2. live on 3. deal with 4. close down 5. face up to 6. get on with 7. come back 8. turn down 9. find out 10. bring out 11. look forward to 12. look through which of the following choice fits in the blank to complete the equation Helppppppp please i need to turn this in tomorrow at 8:45 am and if I dont do it I will get a detention and Im in a rush Determine the ThemeWrite the there that closely malches the character's actions in the text.Theme Word Bank:sacrificeTeamworkgreedfriendshiployaltyloss/griefcouragehonestynever give updon't judge a book by its coverit is better to give than to receive What allele frequencies result in the highest frequency of heterozygotes in a population at hardy-weinberg equilibrium? True/false: equity theory is a theory of motivation that focuses on the link between motivation and organizational culture NEED HELP ASAP! Which of the following could be the second equation in the system of equations seen below, so that the system has infinite solutions? Select all that apply. did you know? value of the u.s. dollar fluctuates against the value of the euro? in 2014, the value of the u.s. dollar relative to the euro was about 30 percent weaker than its value iin 2001. how is a weak currency an advantage in trade? Complete this table so it shows a relation that is not a function. Microsoft office documents protected with internal use editable can be read, edited, saved, copied, and p _ _ _ _ _ _ by accenture employees