Answer:
Explanation:
a. Who are kept alive in artificial ways? Thousands of young people.
b. What are the reasons why patients are allowed to die? Medical costs are very high, the family suffers and the patients have no chance of recovery.
c. How much is probably the cost of a hospital room for 3 (three) days? A minimum of $300.
d. Who should mostly take care of the terminally ill patient? The family must spend time to care for the special needs of their loved one.
e. Why does the text mention Karen Quinlan in Paragraph 3? Karen Quinlan is an example of how family suffers watching their terminally ill loved one.
f. What is the function of life-support machine? The function of a life-support machine is to keep a patient alive.
g. Why was Karen’s breathing machine turned off? Karen’s health was not improving; her parents asked the judge to turn off her breathing machine.
4. PART B: Which of the following quotes best
supports the answer to Part A?
А. (To) tell him what I thinki ( Paragraph 9)
"called a 'dirty Jew'" ( Paragraph 10)
"be treated with respect" ( Paragraph 10)
"'I could at times pinch myself.'" ( Paragraph 11)
The quote that best supports the answer to Part A is “Whoso would be a man must be a nonconformist... Nothing is at last sacred but the integrity of our own mind.” ( Paragraph 4). The correct option is C.
What is Ralph Waldo Emerson's famous essay "Self-Reliance"?The fundamental premise of this article is that it's important to avoid fitting into the stereotypes of society, which tend to produce groups of people with similar opinions.
Instead of blindly following others, people should learn to think for themselves and act of their own free choice. These are all characteristics of non-conformists, as Emerson refers to them.
Therefore, the correct option is C “Whoso would be a man must be a nonconformist... Nothing is at last sacred but the integrity of our own mind.” ( Paragraph 4).
To learn more about "Self-Reliance", refer to the link:
https://brainly.com/question/29545709
#SPJ1
The question is incomplete. Your most probably complete question is given below:
PART B: Which of the following quotes best supports the answer to Part A? A “We but half express ourselves and are ashamed of that divine idea which each of us represents.” ( Paragraph 1) B “It is a deliverance which does not deliver. In the attempt his genius deserts him; no muse befriends; no invention, no hope.” ( Paragraph 1) C “Whoso would be a man must be a nonconformist... Nothing is at last sacred but the integrity of our own mind.” ( Paragraph 4) D “Misunderstood! It is a right fool’s word. Is it so bad then to be misunderstood?” ( Paragraph 5)
what is this for 10 points
Answer:
The top of building b is 139.333333 feet tall. You can just round it to 139 feet. :)
Answer:
139 or 139.333333333!
Explanation:
First we have to divide
418÷3
Which is equal too around 139 or 139.333333333!
Hoped this helped!
The great gatsby chapter 2 summary
elect the paragraph that best develops the man vs. society conflict Marcus faces. Paragraph 4 Paragraph 5 Paragraph 6 Paragraph 7
We can actually deduce here that the paragraph that best develops the man vs. society conflict Marcus faces is: Paragraph 6.
[6] "Don't you say a word about him," I said, the anger bubbling over. "You're not fit to talk about him. Yeah, I understand that everything's different now. We used to be a free country. Now we're not."
What is conflict?In literature, conflict is actually known to be the disagreement that exists between the characters in a story. It can actually be between the protagonist and the antagonist or between the main character with other characters. It can actually be external conflict or internal conflict.
We see here that Paragraph 6 is the best that develops the man vs. society conflict that Marcus faces.
The given paragraphs that relate to the given question are seen below:
[4] "That wasn't teaching, it was propaganda. She told us that the Constitution didn't matter!"
[5] "No, she said it wasn't religious doctrine. And you attacked her like some kind of fundamentalist, proving her point. Marcus, you of all people should understand that everything changed when the bridge was bombed. Your friend Darryl—"
[6] "Don't you say a word about him," I said, the anger bubbling over. "You're not fit to talk about him. Yeah, I understand that everything's different now. We used to be a free country. Now we're not."
[7] "Marcus, do you know what 'zero-tolerance' means?"
Learn more about conflict on https://brainly.com/question/26637764
#SPJ1
Which of the following is an example of citizens legally using the freedom to assemble? Group of answer choices A group of workers holds a union meeting to discuss wage increases at a member’s home. Concerned citizens send mailers in support for the passage of a city ordinance. A group of ROTC students practice marching at school. Citizens riot after a court decision they think is unfair.
Hosting a party, conventions of political parties, protests, and gatherings of any kind are examples of meetings that are protected under the right to free assembly.
How is the right to peaceful assembly?Everyone has the right to assemble and have meetings, both publicly and privately. In addition to advocating for change, people can use assemblies to spread awareness of the topics that are important to them.
What are two instances of limitations that the government may impose on the right to assemble?There are other restrictions on the freedom to assemble besides violence or the threat of violence. Also, authorities may interrupt or forbid gatherings that pose serious imminent risks to the public's safety. Authorities frequently detain demonstrators who obstruct traffic on bridges or motorways.
To know more about right to free assembly visit :-
https://brainly.com/question/29769920
#SPJ1
What do “the sands run down into the glass” symbolize in the poem? What effect does this symbol have on the poem?
Answer:
The “sands run down into the glass” symbolize the passage of time and the briefness of life. If each grain of sand represents a second of life passing by through an hourglass, it’s easy to visualize time as finite. This symbol in the poem highlights that regardless of whether one is idle or works hard, time will pass, we will grow old, and we will die. Dunbar Nelson uses the symbol to ask the reader to consider their own choices while they are living.
Explanation:
edmentum answer
Answer:
The “sands run down into the glass” symbolize the passage of time and the briefness of life. If each grain of sand represents a second of life passing by through an hourglass, it’s easy to visualize time as finite. This symbol in the poem highlights that regardless of whether one is idle or works hard, time will pass, we will grow old, and we will die. Dunbar Nelson uses the symbol to ask the reader to consider their own choices while they are living.
Identify the mode of persuasion used in the following quote. “With this faith we will be able to work together, to pray together, to struggle together, to go to jail together, to stand up for freedom together, knowing that we will be free one day” A) logos B) pathos C) ethos
what type of visual information can Team be used for?
Answer:
Types of Visuals
Symbols.
Maps.
Graphs and tables.
Diagrams.
Illustrations.
Photos.
what does the conversion of ogbuefi ugonna indicate about the status of the christian church in the community
The conversion of Ogbuehi Ugonna indicate about the status of the Christina church in the community is that the church is growing. The Christian church has been able to won many converts.
How do Umuofians feel about persons who become Christians?In Things Fall Apart, In the village of Umuofia, white Christian missionaries have established a church and attracted some converts. The clan leaders are disappointed in the people, but they don't think the converts are anything more than the efulefu, the weak and worthless males of the hamlet.
Therefore, in the words of Ogbuehi Ugonna, arrival of the church misled a lot of people. It included not only the lowly and the outcast, but occasionally a good man as well. One such man was Ogbuefi Ugoing to, who had acquired two titles and, like a lunatic, had severed the anklet of each title and tossed it aside in order to ally himself with Christians.
Learn more about Things Fall Apart from
https://brainly.com/question/5017121
#SPJ1
Question 10 (5 points)
In context, which is the best version of the underlined portions of sentences 1 and 2
(reprinted below)?
The European Union (EU)-initially known as the European Community (EC)-was established after World
War II. It was established to unify the countries of Europe economically and promote peace on the continent.
was established to unify, after World War II,
was established after World War II to unify
was established. After World War II it was to unify
established the unification of World War II
Second option
Was established after World War II to unify
Option one has a less preferable structure. Putting more clauses in a sentence makes it chunkier and harder to read.
Option three has an inaccurate structure. It has an unnecessary ( or misplaced)full stop mid sentence.
Option four simply changes the subject from EU to World War 2, which is wrong in this context. Seeing this in an article would give someone a nice chuckle)
cause and effect climate change using diagram.
Answer:
burning fossils fuels, cutting down forest and farming livestock
Leaving home and unsure how you’ll survive in the kitchen? Don’t worry! Not only do we have a wide range of quick, easy – and most importantly – tasty meals, but you can also find tips on our website on how to make the most out of leftovers, shop to a budget, and even cut down on the washing up.
Rough Draft Essay
Of Mice and Men
Rough Draft Due: Friday, April 1
Directions:
Decide if Of Mice and Men is a novel about kindness or cruelty in the world. You must pick one side and defend your choice by providing examples from the novel and your own analysis. In your thesis statement, explain whether the novel shows the world to be kind or cruel. In the rest of your essay, you will need to provide evidence from the novel to support your claim and some of your own analysis to further support your claim. Follow the specific directions listed above each box.
Online access to novel:
John Steinbeck's Of Mice and Men
Paragraph #1
Background Information: Provide 4-5 sentences that summarize the novel’s plot.
Thesis Statement: Make your claim about whether the novel is about kindness or cruelty in the world.
Paragraph #2
Topic Sentence: In one sentence, briefly identify your first example from the novel that supports your thesis.
Evidence From Novel: Write 3-4 sentences that describe your example in more detail than the topic sentence. Provide the page number(s) from the book where you found your evidence. Use your own words to summarize instead of direct quotes.
Analysis: In 3-4 sentences, explain why you think the example was kind or cruel.
Paragraph #3
Topic Sentence: In one sentence, briefly identify your second example from the novel that supports your thesis.
Evidence From Novel: Write 3-4 sentences that describe your example in more detail than the topic sentence. Provide the page number(s) from the book where you found your evidence. Use your own words to summarize instead of direct quotes.
Analysis: In 3-4 sentences, explain why you think the example was kind or cruel.
Paragraph #4
Topic Sentence: In one sentence, briefly identify your third example from the novel that supports your thesis.
Evidence From Novel: Write 3-4 sentences that describe your example in more detail than the topic sentence. Provide the page number(s) from the book where you found your evidence. Use your own words to summarize instead of direct quotes.
Analysis: In 3-4 sentences, explain why you think the example was kind or cruel.
Paragraph #5
Restate your thesis.
Discuss whether or not you think the world we live in has changed from the time the book was written in 1937. Is it more cruel now, more kind, or have things stayed the same?
Provide examples from the world today that you have seen or read about that support your perspective.
:
That feeling that happiness
When you fall for someone
Flowers begins to thrive in your bosom
You start to imagine the things
You want to do with them
But the flowers start to fade up
When the person matches your vibe
Do not look at you the way you look at them
That is the dreadful feeling ever
Cause the things you imagine is just break in the blink of an eye
At night you don't want to think about them
Don't want to conceive the beautiful scenarios with them anymore
But this heart, who gonna understand this dummy heart
That person is not yours neither will be
That person was never yours
We have to say goodbye to those sweet-sour feelings.
what do you think guys what does it like writing, poem?? please ans:))
Answer:
its amazing:
tips: that feeling, that happiness
"the flowers start to fade up" doesn't make much sence maybe try the voyd of emotion inside your soul is no longer empty and floods like a fountain LOL maybe not but try like something like that or compare it to something
and the suggestions i gave is if you mean that person likes you back but if your trying to say they don't than ignore all my suggestions other the adding a comma after "feeling" and say fade away
Answer:
ohhh my goodness your poem is amazing lv it ❤❤❤
5. Which of the following sentences has no punctuation, spelling, or grammar mistakes?
From Newcastle to Leicester; North of London is the place to be.
From Newcastle to Leicester: north of London is the place to be.
From Newcastle, to Leicester, north of London is the place to be.
From Newcastle to Leicester, north of London is the place to be.
Answer:
From Newcastle to Leicester, north of London is the place to be.
Which best defines a quatrain?
A noun that is usually defined as a stanza or poem of four lines, usually with alternate rhymes
The narrator describes the home of Grendel's mother. What mood or feeling does this description create?
The narrator describes the environment as one formed by decomposition, rot, and darkness, and depicts the lake as a very unpleasant place This contributes to the inadequate tone and instills regret in the reader about Grendel and his mother.
Is Grendel's mother a good or a bad person?
Grendel's mother was outlawed and doomed to hell even before she was born. As a result of her origins, she is portrayed as inherently evil and incapable of doing anything good.
Grendel's mother lives in a secluded underwater cave at the bottom of the lake. Beowulf and Grendel's mother fight there.
Therefore, Grendel's mother has the upper hand because they're fighting on her turf.
Learn more about Grendel's mother from the given.
https://brainly.com/question/10818297
#SPJ13
Which two details from the fly passage best support the answers to part a
"There sat old Woodfield, chewing a cigar and looking almost eagerly at the boss." (First paragraph). "The boss said to himself, "Poor old fellow, he's on his last pins." And, feeling generous, he winked at the old guy and said, 'I tell you what. 'I've got a little item here that will help you.''
Katherine Mansfield (1888-1932) was a contemporary of D.H. Lawrence and Virginia Woolf who wrote modernist short stories. "The Fly," a short fiction, is about a guy known only as "the boss," whose kid has suddenly died.
Take notes while you read about how the character "the boss" is depicted and what inspires his behavior.
To know more about Fly and boss's story, use the following link.
https://brainly.com/question/16192979
compete question is shown below.
Which TWO details from the passage best support the answers to Part A?
A. "So there sat old Woodfield, smoking a cigar and staring almost greedily at the boss." (Paragraph 1)
B. "Poor old chap, he's on his last pins, thought the boss. And, feeling kindly, he winked at the old man, and said jokingly, 'I tell you what. I've got a little drop of something here that'll do you good" (Paragraph 10)
C. "Although over six years had passed away, the boss never thought of the boy except as lying unchanged, unblemished in his uniform, asleep forever."(Paragraph 26)
D. "Over and under, over and under, went a leg along a wing, as the stone goes over and under the scythe." (Paragraph 30)
E." there was something timid and weak about its efforts now, and the boss decided that this time should be the last, as he dipped the pen deep into the inkpot" (Paragraph 32)
F. "And while the old dog padded away he fell to wondering what it was he had been thinking about before." (Paragraph 36)
#SPJ9
HELP ASAP HELP ASAP HELP ASAP HELP ASAP HELP ASAP
Answer:
Scientists anticipate farmers will one day cultivate plants with dark-colored, black leaves. These leaves will have the ability to convert the sunlight it absorbs and turn it into energy. A genetic expert by the name of F. Dyson, believes that farmers will be able to grow black plants and sell them for a decent price, which will help eliminate poverty in rural areas of the world. Dyson also thinks that termites will eventually be able to eat rusty metal and trees so they can produce liquid fuel. F. Dyson says that "the secret lies in the DNA."
Explanation:
I just paraphrased it because I think that's what you were asking for! Sorry if I didn't do it correctly! :)
The main idea of this paragraph is: Gertrude Elion was a determined woman who
had real life and classroom experiences that helped her learn biochemistry. If
sentence 3 is removed from the paragraph, what is the new main idea of the
paragraph? (40 points)
Gertrude Belle Elion was born on Jan. 23, 1918, in New
York City.
She graduated from Hunter College in New York City with
a degree in biochemistry in 1937.
Unable to obtain a graduate research position because
she was a woman, she took a series of jobs, including
lab assistant, chemistry and physics teacher in New York
City high schools, and research chemist.
During this time she also took classes at New York
University, where she earned a master's degree in 1941.
Because she could not devote herself to full-time
studies, Elion never received a doctorate.
Elion learned everything she needed to know from her courses.
Elion was a busy person and a distracted student.
Elion never received her doctorate degree.
Elion had full scholarships to college because she was a woman.
Answer: Elion learned everything she needed to know from her courses.
the answer to that is a because i had the same test and almost all of us are on the same app so uh yeah its a
Which is the closest synonym for the word ordinary?
A. common
B. awful
C. alarming
D. calm
Answer:
Common
Explanation: Common means something happens frequently which means it would be most similar to ordinary. Awful means bad, alarming means frightening, and calm means peaceful.
It is important, likewise, that the habits of thinking in a free country should inspire caution in those
entrusted with its administration, to confine themselves within their respective constitutional
spheres, avoiding in the exercise of the powers of one department to encroach upon another. The
spirit of encroachment tends to consolidate the powers of all the departments in one, and thus to
create, whatever the form of government, a real despotism. A just estimate of that love of power,
and proneness to abuse it, which predominates in the human heart, is sufficient to satisfy us of the
truth of this position. The necessity of reciprocal checks in the exercise of political power, by
dividing and distributing it into different depositaries, and constituting each the guardian of the
public weal against invasions by the others, has been evinced by experiments ancient and modern;
some of them in our country and under our own eyes. To preserve them must be as necessary as to
institute them. If, in the opinion of the people, the distribution or modification of the constitutional
whats the author points of view?
Answer:
The first President, George Washington, warns the nation in his Farewell Address, that love of power will tend to create a real despotism in America unless proper checks and balances are maintained to limit government power:
It is important, likewise, that the habits of thinking in a free Country should inspire caution in those entrusted with its administration, to confine themselves within their respective Constitutional spheres; avoiding in the exercise of the Powers of one department to encroach upon another. The spirit of encroachment tends to consolidate the powers of all the departments in one, and thus to create whatever the form of government, a real despotism. A just estimate of that love of power, and proneness to abuse it, which predominates in the human heart is sufficient to satisfy us of the truth of this position.
What does the first president of a new nation, spawned by violent revolutionary war against the world’s mightiest imperial power, say upon his departure? George Washington in 1796 warns his fellow countrymen (blacks and women could not vote at this time) “the habits of thinking in a free Country” should prevail and that the division of powers between the different “spheres of government” (i.e. branches) should be jealously guarded. But he suspected that this would not be the case over time and that one branch of government would prevail over the others (a new monarch?) and that this would be “the customary weapon by which free governments are destroyed.” Another unheeded warning like Eisenhower’s.
Explanation:
hope this helps if not I'm sorry
Imagine that you plan to write a procedural document. What question should
you ask yourself to ensure that you address your audience correctly?
O A. Do I know anyone who has a lot of experience with this topic?
OB. What type of style - formal or informal - will my readers best
respond to?
OC. What type of media should I use to illustrate my topic?
O D. What research should I do in order to understand my topic better?
Answer:
A. Do I know anyone who has a lot of experience with this topic?
Explanation:
2. Which statement from the article would be MOST important to include in a summary of the
article? *
(5 Points)
The ruling effectively sends the lawsuit filed against Michigan state officials in 2016 back to a federal
judge in Detroit who had dismissed the complaint in 2018.
"We've also regularly reinforced that the Governor has a strong record on education and has always
believed we have a responsibility to teach every child to read."
Rosenbaum, the plaintiffs' lawyer, said in an email: "This decision affirms that the right to a basic
education ... is far more than an aspiration, but rather is the constitutional birthright of every child."
These conditions included "missing or unqualified teachers, physically dangerous facilities, and
inadequate books and materials."
Answer:believed we have a responsibility to teach every child to read."
Explanation: It just would be a great summary because it restates what you are going for and just basically sums everything up.
4 Circle the correct pronoun for the sentence. Identify if it is subjective, objective, or possessive. SOP My classmates and (they, them) all speak two languages.
We can see here that that the pronoun is subjective.
SOP: My classmates and they all speak two languages.
What is a pronoun?In a sentence, a pronoun is a word that takes the place of a noun or noun phrase. Pronouns are used to cut down on repetition and the length of phrases.
A pronoun can be used to refer to the word or noun phrase that was previously mentioned rather than repeating it repeatedly.
Some examples of pronouns are:
HeSheTheyThemTheirOurs, etc.Learn more about pronoun on https://brainly.com/question/26102308
#SPJ1
What text structure does the author use to explain what it is like to
un in an OCR?
Compare and contrast
Sequence
Chronological
Problem and solution
Answer: sequence is the answer for youuuuu
Explanation:
the autobiography of benjamin franklin
Benjamin Franklin's beliefs on riches and virtue, as well as his motivations for pursuing a long life of active civic activity, can all be explored in the Autobiography, which is a significant source in this regard.
Is reading Benjamin Franklin's Autobiography worthwhile?A vibrant, mesmerising narrative of his extraordinary and eventful life, Benjamin Franklin's autobiography was originally written to serve as a manual for his son. It is now a great work of world literature that is likely to motivate and enthral readers everywhere.
What is the key takeaway from Benjamin Franklin's Autobiography?Preserve your time since it cannot be replaced and cannot be renewed; time is life. "Not so much being uneducated as not wanting to learn is a shame." He who refuses to be counselled cannot be helped, according to Benjamin Franklin.
To know more about Benjamin Franklin visit:-
https://brainly.com/question/8757200
#SPJ1
HELP ME PLEASEEEEEE
come up with 5 questions you have about interracial relationships from the Jim Crow laws and answer those questions with at least 3 sentences each.
Please help, thank you
In this question we have to provide 5 questions from the Jim Crow laws.
What is the meaning of Laws?
Laws are rules and regulations established by a government or other authority to govern behavior and maintain order in a society. Laws may be written or unwritten, and they apply to individuals, organizations, and governments.
Sure, here are five questions and answers related to interracial relationships during the Jim Crow laws era:
1) Were interracial relationships illegal during the Jim Crow laws era?
Yes, interracial relationships were illegal during the Jim Crow laws era in many states in the United States. Laws known as anti-miscegenation laws prohibited interracial marriage and sexual relationships. These laws were intended to maintain racial segregation and prevent the mixing of races, particularly between whites and non-whites.
2) What were the consequences of engaging in an interracial relationship during the Jim Crow laws era?
The consequences of engaging in an interracial relationship during the Jim Crow laws era could be severe. In some states, individuals who engaged in an interracial marriage or sexual relationship could be fined, imprisoned, or both. They could also face social ostracism, loss of employment, and physical violence.
3) Were there any exceptions to the anti-miscegenation laws during the Jim Crow laws era?
There were some exceptions to the anti-miscegenation laws during the Jim Crow laws era. Some states had "grandfather clauses" that allowed interracial couples who were already married to remain married. Other states allowed interracial marriages if one partner was of a certain percentage of Native American ancestry, but these laws varied by state.
4) Did interracial relationships still occur despite the anti-miscegenation laws during the Jim Crow laws era?
Yes, interracial relationships still occurred despite the anti-miscegenation laws during the Jim Crow laws era. Some couples chose to defy the laws and risk the consequences, while others engaged in secret relationships. In some cases, interracial relationships occurred between individuals of different races who were not subject to the anti-miscegenation laws, such as Native Americans or individuals of Asian descent.
5) Did attitudes towards interracial relationships change over time during the Jim Crow laws era?
Attitudes towards interracial relationships did not change significantly during the Jim Crow laws era. The laws remained in place until the Civil Rights Movement of the 1960s, which led to the repeal of the anti-miscegenation laws. However, even after the laws were repealed, interracial relationships continued to face social stigma and discrimination. It was not until later years that attitudes towards interracial relationships began to shift towards greater acceptance.
To know more about laws visit:
https://brainly.com/question/30149053
#SPJ1
I ___ to the gym last night.
a. gone
b. was
c go
d went
Answer:
d) went
Explanation:
In this sentence, the subject is "I," which is in the first person singular. The verb "went" is in the past tense and is correctly conjugated to match the subject. "Gone" is the past participle of the verb "go," and is used in conjunction with an auxiliary verb (such as "have" or "had") to form verb tenses such as the present perfect or past perfect. "Was" is the past tense of the verb "be," and is not appropriate for this sentence. "Go" is the present tense of the verb "go," and is not appropriate for this sentence as it is written in the past tense.
Answer:d
Explanation:it is d because all the other answer don't make sense int the sentence
in the story a long walk to water
What purpose does a hollowed gourd have in the story?
I WILL GIVE BRAINLIEST
Answer: It held water, muddy water but water nonetheless
Explanation:
Answer:
It doesnt have a purpose
Explanation: