Answer:
what are these choices
Explanation:
1The Drifting Rocks are a strange phenomenon still unexplained by science. 2Located in Death Valley, California, the rocks sit on hot, flat ground. 3Unlike normal rocks, they have trails etched behind them as if they have traveled across the sand. 4Some trails are only a few feet. 5Some trails are over a half a mile long. 6Each trail is as baffling as the next.
7The variety of rock movement has baffled scientists for decades. 8Some rocks seem to roll as they move forward. 9Some take unexplainable routes. 10Large ones have traveled past small ones that have stayed still. 11Some scientists suggest that the rocks are pushed by wind. 12Others believe they slide on small amounts of ice or mud. 13So far, research has not confirmed any theory.
Read the following sentence from This Mystery Rocks!:
Unlike normal rocks, they have trails etched behind them as if they have traveled across the sand.
How does the sentence contribute to the main idea of paragraph one? (4 points)
a
It reveals why the drifting rocks are strange.
b
It explains where the rocks may be found.
c
It identifies the persons who are named on the rocks.
d
It offers a solution for why the rocks move.
and don't say fact by fact I have done that one
It reveals why the drifting rocks are strange is the main idea of paragraph.
What is the main idea of the pharagraph?It explains why the strangely floating pebbles are what they are. The mystery surrounding the alleged movement of these pebbles serves as the text's principal theme. It is quite weird that these rocks have tracks engraved behind them because normally rocks do not move. Since it is so odd, several scientific explanations have been offered. The statement therefore emphasises the peculiar enigma surrounding these rocks' unique behaviour.This paragraph's core concept is that there is a mystery around the rocks that science cannot fully explain. This statement supports that theory by providing a concrete illustration of one of the peculiar characteristics of rocks. They ought should because they are on a level surface.
To learn more about drifting rocks refer to:
https://brainly.com/question/11641418
#SPJ1
what a 5 letter words with io as second and third letters
Here are some 5 letter words that have "io" as the second and third letters:
Radio, Trio, Pious, Bison, Diony
Five letter words with io as second and third lettersWords are unit of language, consisting of one or more spoken sounds or their written representation, that functions as a principal carrier of meaning.
Words are composed of one or more morphemes and are either the smallest units susceptible of independent use or consist of two or three such units combined under certain linking conditions, as with the loss of primary accent that distinguishes the one-word.
Examples of 5 letter words that have "io" as the second and third letters:
Radio, Trio, Pious, Bison, Diony
Lear more about words at:https://brainly.com/question/1587636
#SPJ1
How can farmers be incentivized not to throw away produce?
A few commonplace synonyms of farmers being incentivized are goad, impulse, inducement, motive, and spur. while these kinds of words suggest "a stimulus to motion.
The incentive applies to an outside effect (along with a predicted reward) inciting the motion of historic farms until excessively damaged produce back into the soil together with the crop's stems and leaves, recycling their nutrients. This approach continues to produce from being landfilled and would not waste fossil fuels zooming product around on the lookout for a purchaser while it maintains to go to pot.
The U.S. authorities only subsidize the five most important vegetation grown by using farmers: corn, soy, wheat, cotton, and rice. different subsidies consist of small amounts for different vegetation like peanuts, sorghum, and mohair, whilst dairy and sugar manufacturers have their own rate and marketplace controls.
Learn more about farmers here:
https://brainly.com/question/24544067
#SPJ9
Read this passage from American Born Chinese.
My parents arrived in America at the same airport within a
week of each other. Ironically, they didn't meet until a year
and a half later, in the library of San Francisco State
University. They were both graduate students.
For tuition money, my mother worked at a cannery. My
father sold wigs door-to-door.
Eventually, my father became an engineer and my mother a
librarian. Just before I was born, they moved into an
apartment near San Francisco Chinatown. We stayed there
for nine years.
Gene Luen Yang, American Born Chinese, 2006
Which literary element is displayed in the passage?
Answer:
flashback
Explanation:
it's going back to talk about the past
Answer:
flashback
Explanation:
nike
i am a terrible writer. change the fixed mindset statement to a growth mindset statement.
Answer:
I'm not the greatest writer yet. But with time and Practice I will improve!
Explanation:
Never underestemate the power of yet
1.
Which of the following inferences about Whitney is best supported by the beginning of
the story?
He is a superstitious person who believes in rumors and legends.
He does not like sailing because he did not grow up near water
He thinks Rainsford is rude and arrogant.
O He enjoys adventure
The following inferences about Whitney is best supported by the beginning of the story: A.) He is superstitious person who believes in rumors and legends.
How is Whitney at the beginning of the story?Whitney is a character in" The most dangerous game", who is hunting with Rainsford. They are two opposite personalities. Whitney is a contrast as compared to Rainsford.
Whitney believes in rumors and legends and also believes that jaguars deserve sympathy. Whitney believes that jaguars and prey live in the fear of pain and death,” and therefore they deserve a little sympathy. Whitney loves hunting but Rainsford thinks it is cruel. But both men agree that it is acceptable for survival but not for sport. Both men do enjoy hunting but because of their talent they do not take it too seriously.
Whitney recognizes the feelings of his prey but at the same time, Rainsford has no sympathy for the animals that he hunts.
To know more about "The most dangerous game", refer
https://brainly.com/question/27105384
#SPJ13
Which detail best reflect the narrators point of view on her mother and her beadwork
The context clues can reflect the narrators point of view on her mother and her beadwork.
What is a point of view?It should be noted that a point of view simply means the perspective or the stance of an author regarding an issue.
In this case, the context clues can reflect the narrators point of view on her mother and her beadwork.
Your information is incomplete and an overview was given.
Learn more about point of view on:
brainly.com/question/13107415
#SPJ4
2
Consider the word civil in line 4 of the Prologue. Then, read these definitions of civil:
1. of or relating to the citizens in a region
2. polite but not overly friendly
3. of or relating to the regular business of people in a region
4. relating to laws that describe a person's rights
How does the meaning of the Prologue's first four lines help you understand that the first definition of civil used in line 4?
O The Prologue's first four lines describe two important families that live in Verona.
.O The Prologue's first four lines describe the laws that govern the citizens of Verona.
O The Prologue's first four lines describe a conflict between two groups of people in Verona.
O The Prologue's first four lines describe how two powerful families in Verona became enemies.
Submit
The Prologue's first four lines describe a conflict between two groups of people in Verona.
The Prologue states, From ancient grudge break to new mutiny, indicating an ongoing conflict between factions.
This aligns with the first definition of civil as of or relating to the citizens in a region, suggesting that the conflict involves the citizens or members of two groups in Verona.
Answer:The Prologue's first four lines describe a conflict between two groups of people, or citizens, in Verona.
Explanation:This context helps you understand that the first definition is correct. The first four lines do not describe people being polite, people conducting business, or people's rights, so the other definitions do not make sense
ed the turn signal. Use Chapters 1 and 2 to answer the following question: Which line from the text shows the rising action, or increased tension, in the story? (5 points) b "Hey, did you just take that turn without your turn signal on?" "Mom can't afford another car just for you. "So what difference does it make, really?" "I would miss all the practice driving with you."
The line from the text that shows the rising action, or increased tension, in the story is: "Hey, did you just take that turn without your turn signal on?"
1. Read Chapters 1 and 2 of the text to gain an understanding of the story and its progression.
2. Identify the key moments in the story where tension or conflict increases. These moments often indicate the rising action.
3. Locate the dialogue or descriptions that demonstrate a significant change or escalation in the story's events.
4. In the given options, analyze each line to determine if it reflects rising action or increased tension.
5. The line "Hey, did you just take that turn without your turn signal on?" stands out as a moment of increased tension because it implies a potential danger or violation of traffic rules.
6. This line suggests a conflict between the characters, as one person questions the other's actions and implies a potential consequence.
7. The mention of the turn signal being absent creates a sense of urgency and anticipation, indicating that the story is building towards a more intense situation.
8. By choosing this line as the answer, it acknowledges the rising action and heightened tension in the story.
9. Other lines in the options may not demonstrate the same level of tension or conflict, making them less likely to be the correct choice.
For more such questions on story, click on:
https://brainly.com/question/31124669
#SPJ8
Write an essay about why you want to become a doctor
Answer:
I want to help people.
I want to practice culturally-competent care.
I want to make a connection with people.
I want to improve people's lives.
I want to help the underserved.
I find the human body fascinating.
Explanation:
pls mark brainliest
Questions 44-55. Read the following passage from Ralph Ellison's Living with Music (1955) carefully before you choose your answers. The speaker in the passage can best be described as a person who
Select one:
a. Is committed to developing his skills as a writer
b. Is actually more interested in being a musician than in being a writer
c. Has talent as both a musician and a writer
d. Is motivated very differently from the jazz musicians that he describes
The speaker in the passage can best be described as a person who Is committed to developing his skills as a writer. Thus the correct option is A.
What is Inference?Inference in any literature piece refers to achieving the conclusion of any subject with the support of facts and evidence present in the particular piece of literature.
In Ralph Ellison's Living with Music (1955), it is inferred that sincerely wants to improve his writing abilities. It demonstrates how excellent a storyteller Ellison was in his nonfiction. According to the narrative, Ellison continued to practice and perfect his musical skills.
Therefore, option A is appropriate.
Learn more about Inference, here:
https://brainly.com/question/16780102
#SPJ1
our team counted on the financial support of the local council, but they have... out of their promises leaving us with no assistance
Which statement best explains how these two
excerpts are related?
O Both passages stress the valuable contributions of
European travelers in Africa.
O Both passages describe an untrue image of Africa
as uncivilized and undeveloped.
Both passages emphasize the immense potential
of the African continent.
O Both passages focus on the importance of rivers
and waterways for progress.
Answer:
The correct answer is B
Explanation:
I just took the Quiz and got it right.
Answer:
b
Explanation:
Hi,this is ava,my sister needs help
She's doing if you give a mouse and a cookie
This is the question for the assignment
NEED HELP ASAP!!!!
What of a love unspoken? Is it weaker without a name?
Does this love deserve 2 exist without a title
because I dare not share its name
Does that make me cruel and cold
2 deny the world of my salvation
because I chose 2 let it grow
People tend 2 choke
that which they do not understand
Why shouldn't I be weary
and withhold this love from MAN
What of a love unspoken
no one ever knows
But this is a love that lasts
and in secrecy it grows
Answer:
Explanation:
Listen, if you want to get a lover, just massage a man. It's weird but trust me.
Consider the advantages and disadvantages of online education and education in a traditional classroom setting. Which method of
learning is better for students? Write an essay in which you try to persuade a classroom teacher that either online or classroom
learning is best in your own words prewriting , rough draft ,
Final draft
Write an essay evaluating online education and traditional classroom learning, persuading a teacher which method is best.
Title: Exploring the Pros and Cons of Online Education and Traditional Classroom Learning
Introduction:
In today's rapidly evolving educational landscape, the debate between online education and traditional classroom learning has gained prominence. While both methods have their merits and drawbacks, determining which one is better for students requires careful consideration. This essay aims to present a balanced analysis of the advantages and disadvantages of each approach and make a persuasive argument in favor of one over the other.
Prewriting:
Before diving into the discussion, it is essential to brainstorm the advantages and disadvantages of both online education and traditional classroom learning. Make a list of the key points that highlight the strengths and weaknesses of each method, including factors such as flexibility, social interaction, personalized instruction, technological reliance, and potential distractions.
Rough Draft:
Use the prewriting notes as a foundation to structure your essay. Start by introducing the advantages and disadvantages of online education, followed by a similar analysis of traditional classroom learning. Provide specific examples and supporting evidence for each point. Consider the impact on student engagement, academic performance, and overall learning experience.
Final Draft:
In the final draft, present a well-organized argument that favors either online education or traditional classroom learning. Draw upon the strengths of the chosen method while acknowledging and addressing the limitations. Support your claims with relevant research and anecdotal evidence, emphasizing how the chosen approach caters to the specific needs and goals of students. Conclude with a strong closing statement that summarizes the main points and leaves a lasting impression on the classroom teacher.
Conclusion:
The question of whether online education or traditional classroom learning is better for students is complex and subjective. While each method has its unique advantages and disadvantages, the key lies in understanding the needs and preferences of individual students. Ultimately, the best approach is one that combines the strengths of both methods to create a personalized and engaging learning environment. It is crucial to continually adapt and refine our educational practices to meet the evolving needs of students in an increasingly digital world.
Know more about online education here:
https://brainly.com/question/14591988
#SPJ8
Decide whether each feature is associated with a wiki or a web page.
requires knowledge of HTML
and other coding to create
requires a registered domain
name
can be edited and revised
by users
facilitates collaborative work
Wiki Web page
Answer:
The answer to this question is: wiki.
A wiki is a type of web page that allows users to create and edit content through the use of a simple markup language, usually HTML. Wikis are typically organized into "pages," which are composed of separate sections that can be accessed through links or on their own. This allows for easy navigation, improved organization, and collaborative work.
While wikis are not limited to publishing text content, they are generally used for that purpose because it makes sense—the content is often written collaboratively by multiple people over time.
Explanation:
A wiki is a web page that can be edited and revised by users. A wiki is not a web page, but an application that utilizes the internet to create, edit, and share information. A wiki may not require knowledge of HTML or other coding to create, but it does require a registered domain name and a user account.
A web page is a website that is accessible via the internet. It can be created using HTML code and is designed to be viewed by anyone using any device anywhere in the world. A web page has no functionality other than displaying information; it does not enable collaborative work or facilitate collaboration between users.
Answer: Wiki
* can be edited and revised by users
* facilitates collaborative work
Web Page
* requires knowledge of HTML and other coding to create
* requires a registered domain
name
Explanation:
D
Read the excerpt from The Land
Based on Paul's description of Cassie, what is the
most likely reason she tells him to handle Mitchell
himself?
Now, my sister was a beautiful girl and I knew even
Mitchell had eyes for her. But Cassie was not only
beautiful, she was tough, smart, and just a bit cocky
She was six years older than I was and pretty much like
a mother hen when it came to me, I knew she'd take
my part. "Cassie, you know 'bout Mitchell?" I asked her.
"Course I know about Mitchell," she answered, "Why're
you letting him beat up on you?"
"I'm not letting himl" 1 exclaimed in outrage. "You
thinking I'm liking him beating up on me?"
"Well, if you're not, you'd better make him stop"
"Well, I'm trying."
O She wants him to learn to behave like someone
older like she is
O She wants him to grow to be smart and tough like
she is
O She wants him to be a mother hen to Mitchell like
she is to him
N
O She wants him to become just a bit arrogant, like
she is
"Well, you'd better try harder."
Answer:
The most likely reason Cassie tells Paul to handle Mitchel himself comes from the bottom of the excerpt. Cassie clearly shows a longing for Paul to be mature and tough like she is. She wants Paul to stand up for himself.
Answer:
The answer is b
Explanation:
I hope I helped
Read the excerpt from "Harrison Bergeron."
And George, while his intelligence was way above normal, had a little mental handicap radio in his ear. He was required by law to wear it at all times. It was tuned to a government transmitter. Every twenty seconds or so, the transmitter would send out some sharp noise to keep people like George from taking unfair advantage of their brains.
How is this excerpt an example of irony?
Handicapping intelligence contradicts expectations because intelligence is normally considered a positive attribute.
Handicapping intelligence is pointless because determining whether one’s intelligence is above normal is a matter of opinion.
If George were really that intelligent, he would remove the device from his ear.
The mental handicap radio is incapable of correcting physical advantages.
Answer:
a
Explanation:
already answered
Which statement most accurately describes the function of Ginnie Mae?
a. Ginnie Mae buys and sells pools of loans.
b. Ginnie Mae guarantees investors the timely payment of principal and
interest on MBS loans issued by the FHA and the VA.
c. Ginnie Mae issues mortgage-backed securities.
d. Ginnie Mae's focus is to support the secondary market for conventional
loans.
The most accurate statement describing the function of Ginnie Mae is:
b. Ginnie Mae guarantees investors the timely payment of principal and interest on MBS loans issued by the FHA and the VA.
Ginnie Mae, or the Government National Mortgage Association, plays a crucial role in the secondary mortgage market. As a government agency, Ginnie Mae provides a guarantee to investors for mortgage-backed securities (MBS) loans issued by the Federal Housing Administration (FHA) and the Department of Veterans Affairs (VA). This guarantee assures investors that they will receive the scheduled principal and interest payments on these loans, even if the borrowers default. By providing this guarantee, Ginnie Mae helps promote liquidity in the MBS market and encourages the flow of capital into the mortgage lending industry.
In more detail, Ginnie Mae operates by purchasing pools of loans, which are comprised of mortgages backed by the FHA or the VA. These loans are originated by approved lenders and are then bundled into MBS securities. Ginnie Mae guarantees these MBS securities and issues them to investors in the secondary market. The guarantee ensures that investors will receive their principal and interest payments on time, regardless of whether the individual borrowers make their payments or not.
This function distinguishes Ginnie Mae from other government-sponsored enterprises, such as Fannie Mae and Freddie Mac, which primarily support the secondary market for conventional loans. Ginnie Mae's focus is on promoting homeownership opportunities for lower-income individuals and families by facilitating the availability of affordable mortgage financing through the FHA and VA loan programs.
To learn more about Statement, click on:
brainly.com/question/12383290
#SPJ11
Reread lines 101-110. what contributes to immigrants’
false impressions of what life in the United States would be like
Many recall that they would receive a particular standard of living. They had the erroneous impression of America and what it would be like to live here based on movies and advertisements.
Who is the author of the novel on which "A Place to Call Home" is based?Before becoming a prize & New York Times prolific writer of contemporary romances, such as the novels A Place to Call Home or Blue Willow, Deborah Smith worked as a newspaper editor.
A Place to Call Home is a gloriously original book from one of the most creative and alluring new voices in Southern writing. It is by turns delicate and sensual, heartbreaking and exuberant, tender, and exuberant and tragic. It is an intriguing trip between two hearts.
To know more about exuberant visit:
https://brainly.com/question/14909643
#SPJ1
How important is the value of self-regulation of mindsets to achievements?
The value of self-regulation of mindsets is crucial to achieving success in many areas of life. Self-regulation refers to the ability to manage one's thoughts, feelings, and behaviors in order to achieve a desired outcome.
It involves setting goals, monitoring progress, and making adjustments as necessary.
People who are able to self-regulate are more likely to achieve their goals, whether in academics, career, or personal life. This skill also helps individuals to cope with challenges, setbacks, and failures, and to persist in the face of difficulties. Therefore, developing self-regulation skills is important for achieving success and well-being in all areas of life.
To know more about self-regulation:
https://brainly.com/question/28602030
#SPJ4
Which of the following is the sun's visible surface layer? It’s the fore
Answer:
Explanation:
Photosphere
Photosphere - The photosphere is the deepest layer of the Sun that we can observe directly. It reaches from the surface visible at the center of the solar disk to about 250 miles (400 km) above that
according to the text, when gathering support material, you should make sure that it is
Answer:
are audience-centered
Explanation:
According to the text, when gathering support material, you should make sure that it is content loaded and relevant to the topic at hand. Additionally, you should make sure that the support material is credible and from reputable sources.
According to the text, when gathering support material, you should make sure that the content loaded is relevant, credible, and supports your main ideas or arguments. This will help you build a strong foundation for your presentation or discussion and ensure that your audience understands and trusts the information you provide.First, state the point or idea you want your audience to understand. Then present the material to your audience by showing and telling them what kind of supporting material you are using. Finally, I'll explain how the speech support works by explaining how the material fits into speech.
To know more about Text visit:
https://brainly.com/question/16952535
#SPJ11
The annual musical _______ was always very entertaining. *
1 beacon
2 revue
3 chronicle
4 strife
years,
1
1. PART A: How does the idea of different generations interact with the
theory of the four "Turnings" within the text?
is are
of
muted. The
rn between
al and
he
expression
DA By studying past generations we can predict how future generations
will act
B The difference between generations can help explain why people from
different age groups generally do not see eye-to-eye
oc While each generation faces its own issues, historical evidence
suggests that there may be a pattern of different reactions, or
Turnings that take place within different generations
OD Each generation faces its own trials, but some generations thrive from
hardship ile others suffer
ion of the
Cural identity
Answer:
C. While each generation faces its own issues, historical evidence suggests that there may be a pattern of different reactions, or “Turnings,” that take place within different generations.
Explanation:
'What Past Generations Can Teach Us About Our Future' is an article written by Mike Kubic. The article is about recognizing a potential pattern in how various generations react to events occuring around them.
In the passage, the author suggests that different generations interact with events around them differently, as each generation faces its own issues. There are historical evidences to prove this fact that there are pattern of different reactions, or "Turnings," that happens within each generation.
Therefore, option C is the correct option.
Try creating your own thematic collage. Choose one of the symbols in Roll of Thunder, Hear My Cry, and create a collage that reflects how the symbol relates to one of the novel's themes. The foreground of your collage should be the symbol, and the background should represent the theme that the symbol helps develop.
A very representative symbol of "Roll of Thunder, Hear My Cry" is the land, which emphasizes the theme of racial independence.
What is a symbol?It is a representation of a concept.It is an image that reflects a theme that appears repeatedly in the story.In "Roll of Thunder, Hear My Cry" the land is a very strong symbol and highlights the need for racial independence so that minorities such as blacks have a voice in society.
This is because the protagonist's family of the book owns the land where they live and are the owners of the farm that is on that land. This allows this family to be independent of the abuse and negative behavior of farmers or other white businessmen because they work for themselves.
Furthermore, this allows them a greater opportunity to raise their voices in the society in which they live. Although this is not respected by all members of society due to strong racism, the possession of land allows an extra privilege for the family.
Learn more about "Roll of Thunder, Hear My Cry:"
https://brainly.com/question/24769903
#SPJ1
The purpose of the Declaration of Independence is to____________
A) express
B) convince
C) outline
D)explain
I think its explain but i just need a second opinion to see if im right or wrong
Answer: Your right it's to explain the colonists right to revolution.
Explanation:
1. We _____ be able to win, but i don't think we have a good chance.
2. That _____be john. He said he was going to travel to Australia.
3. When i was younger, _____ i sing very well.
4. I think you _____ relax more. You have been working too much lately.
5. I _____ ask you to help me later.
6. She _____ left the house quietly. I didn't hear her.
7. I promise I _____ stop smoking
8. You _____ go in without a ticket. All seats are reserved.
9. All passengers _____ put on their seat belts during take-off and landing.
10. At what age _____ you get a driving license in your country?
• COULD
• SHOULD
• MUST
• WILL
• WOULD
• MIGHT
• MAY
• CAN
• CAN'T
Answer:
1. MAY
2. WOULD
3. COULD
4. SHOULD
5. MIGHT
6. MUST (of)
7. WILL
8. CAN'T
9. MUST
10. CAN
Explanation:
Which feature of Old English poetry did this modern translation maintain?a) alliterationb) full linesc) rhymed) short pauses
The modern translation of Old English poetry maintained the alliteration feature.
Correct option is A.
Alliteration is the repetition of similar sounding consonant or vowel sounds within a line of poetry or prose. This repetition of sound often creates a rhythm and lends emphasis to the words and their meanings. In Old English poetry, alliteration was used extensively to add emphasis to the text and create a pleasant sound.
This feature was maintained in the modern translation, allowing readers to experience the same feeling of emphasis and rhythm as the original. By preserving the alliteration, the modern translation also maintained the structure of the original poem, making it easier for readers to understand the flow and meaning of the piece.
Correct option is A.
know more about alliteration here
https://brainly.com/question/9160973#
#SPJ11