What does the author mean when he writes: "I… trouble deaf heaven with my bootless cries"?

Question 6 options:

Heaven is silent


The speaker is extremely loud


The speaker's prayers will not be heard


Heaven is troubled with people's cries

Answers

Answer 1

Answer: The speakers prayers will not be heard

Explanation:

The speaker is explaining that they are feeling helpless and like an outcast. The word 'Bootless' means useless, therefore their cries to heaven for help are useless. Hope this helps!

Answer 2

Answer:

The speaker's prayer will not be heard

Explanation:


Related Questions

7. Who was Martha? What happened when she visited the Wiesel family in the ghetto?

Answers

Martha is a former servant who visits the Wiesel family in the ghetto. She was a non-Jewish family servant before the war who was very fond of Elie's mother.

When Martha visits the family in the ghetto, she brings news from the outside world, including news about the Nazis' atrocities, which the Wiesels cannot believe.

Martha also gives Elie's family false hope by telling them that she knows someone who can help them escape from the ghetto.

However, it is later discovered that the man Martha was referring to was actually a spy working for the Gestapo. T

his encounter highlights the desperate state of Jews living in the ghettos, their lack of information about what was happening outside, and their inability to distinguish friend from foe.

Martha’s visit to the Wiesel family provides an insight into the hopelessness, desperation, and fear experienced by the Jews during the Holocaust.

For more questions on Martha

https://brainly.com/question/30852071

#SPJ8

how does roberts respond to people to people who have low expectations of individuals with disabilities

Answers

Robert responds to people who have low expectations of individuals with disabilities by attempting to change their attitudes and increase their understanding of the capabilities and challenges of individuals with disabilities. He is dedicated to raising awareness and advocating for individuals with disabilities to create a more equitable and inclusive society.

In his essay "The Disability Gulag," Harlan Hahn explains that individuals with disabilities are frequently underestimated and undervalued. Such discrimination stems from social attitudes that result from a lack of understanding of the experiences of individuals with disabilities. Robert responds to people who have low expectations of individuals with disabilities by attempting to correct their assumptions.

He claims that these attitudes are due to a lack of knowledge and understanding of the capabilities and challenges of individuals with disabilities. Robert maintains that individuals with disabilities are just as competent and capable as anyone else when given the opportunity to demonstrate their abilities. In fact, he believes that the underestimation of individuals with disabilities frequently leads to their mistreatment or exclusion from society.

He emphasizes the importance of providing equal opportunities and support to people with disabilities to enable them to live independently and achieve their full potential. Robert is committed to raising awareness and advocating for individuals with disabilities.

He believes that society as a whole must alter its perceptions of disability to become more accepting and inclusive. He believes that by challenging stereotypes and demanding equality for individuals with disabilities, we can create a more equitable and just society.

For more such questions on disabilities, click on:

https://brainly.com/question/27806197

#SPJ8

Click the word that best completes this sentence.
Put the pans__
the cupboard please.
A under
C over
B on
D in

Answers

The answer is D, in

Explanation:

As a reader, it is important to recognize the author's purpose so you can __ appropriately A. speak B. respond C. write D. read it

Answers

Answer:

Maybe d

Explanation:

Because you didn't give methe comprehension

Answer:

D

Explanation:

for reading it without confusion

you are buying a house for $120000. the loan will be for 25 years. your interest rate will be 6%.

1) how many months will the loan be for?

2) what will your monthly interst rate be?

3) what will your monthly payment be

Answers

The number of months of loan repayment is 300 months

The monthly interest rate will equals to 0.5%

How many months will the loan be for?

= 25 years * 12 months

= 300 months

What will your monthly interest rate be?

= 6% / 12

= 0.005

= 0.5%

What will your monthly payment be?

Simple interest = PRT/100

Simple interest = 120,000*6*25 / 100

Simple interest = 180,000.

Read more about interest rate

brainly.com/question/25793394

in the following sentence, what is the function of baseball and basketball?

The boys played baseball and basketball
A. Compound subject b. Adjectives c. Compound object d. Verbs

Answers

Answer:

That would be C -- compound object

Explanation:

         S        V                       O

The boys played baseball and basketball.

C. compound object

When more than one noun ,pronoun acting as a noun directly receives the same action of the verb It is called compound object..

Here, baseball and basketball are receiving the same action from the verb "played"

I hope this helps , FavieC ......

Please Mark as Brainlist

What the correct answer

What the correct answer

Answers

tl;dr: C.) to get rid of something unwanted.

Hello!

The correct answer is C.) to get rid of something unwanted.

In the passage, you can see that the villains were "imprisoned on the Isle of the Lost". This shows that they were not needed in the United Kingdom of Auradon, hence the answer "to get rid of something unwanted.

Hope this answer was helpful. Please correct me if I'm wrong. Have a great day!

4.6. Write a paragraph of about five sentences in which you discuss how you would explain the values, morals or lessons of this story to learners in a Foundation Phase classroom. (5) ​

Answers

Know what you're intending to write about before you start. Typically, the theme of a story serves as its moral.

The overarching lesson of a tale is its moral. You learn how to act in the world through this lesson. At the conclusion of a story, the moral may occasionally be presented clearly. Otherwise, it can be up to the story's listeners or readers to decide what the moral is.

Know what you're intending to write about before you start. Typically, the theme of a story serves as its moral. The component of a story that conveys the main concept, motif, or belief is known as the theme. It recurs throughout the narrative and penetrates the entire story.

To know more about moral of story, here:

https://brainly.com/question/19661050

#SPJ1

Write a short summary about the mission of jrotc and how jrotc might help you achieve your future goals.
Use keywords cadet, challenges, JROTC, mission, motivate, opportunities, and unique.
Will give brainliest.

Answers

Answer:

Many things

Explanation:

The mission for JROTC is to motivate young kids to help whoever they see that needs help. They also give you tips to achieve any goals and they also have you make a short-term and long-term goal. The cadets are the newbies and the lowest ranked. challenges that the JROTC have are the command givers and recievers and the Cadet challenge where they make you excersize and have you pass your limits. The opputunities are a higher rank in military(If you take 3 years of JROTC you get an extra $800 in your paycheck)

Why do we need to protect our environment and ecosystem?

Answers

Protecting our environment is the foundation for sustaining our planet, community and economy. Our environment supports and houses our ecosystems, allowing them to grow and thrive. If we fail to protect our environment, we will put the lives of humans, animals, plants and more at risk.

Who will clean the mess I said

Answers

Answer: "Who will clean the mess?" I said.

Explanation:

The speech marks ("") need to go around what was said, and the question mark (?) needs to be at the end of the speech because it is a question.

How do the people in your text adapt to their situation in order to
survive for deep survival story

Answers

people adapt to their situation in order to survive by , having faith. when you have faith everyday being able to adapt to a hard situation becomes easy

Read the following sentence from the a cover letter

Read the following sentence from the a cover letter

Answers

The style of this sentence is ineffective because it is option C. The sentence is too informal.

When writing a cover letter, it is important to maintain a professional tone and language that conveys your qualifications and interest in a clear and concise manner. In this particular sentence, the use of the phrase "while surfing the web the other day" adds an informal and casual tone to the sentence.

While it's true that browsing job advertisements on the internet are a common practice, including this information in a cover letter can come across as unprofessional and detract from the overall effectiveness of the letter.

Additionally, the phrase "I would really like to apply for the job" lacks precision and sounds less confident than it could be. A more effective approach would be to state something like "I am excited to apply for the position of customer service representative advertised on your website." This conveys enthusiasm and demonstrates that the applicant has carefully considered the job opportunity. Therefore, the correct answer is option C.

The Question was Incomplete, Find the full content below :

Read the following sentence from a cover letter.

I saw the advertisement for the customer service

representative while surfing the web the other day, and I

would really like to apply for the job.

What makes the style of this sentence ineffective?

A. The sentence is too formal.

B. The sentence is too wordy.

C. The sentence is too informal.

D. The sentence is too personal

know more about informal here:

https://brainly.com/question/31441862

#SPJ8

"I canot say whether any diseased affection of the heart caused her lips to be parted as if she were panting, and her face to bear a curious expression of suddennes and flutter; but I know that I had been to see Macbeth at the theatre, a night or two before, and that her face looked to me as if it were all disturbed by fiery air, like the faces I had seen rise out of the Witches caldron.
the reference to Macbeth in the passage is an example of which literary device? a. allusion b. parallelism c. personification d. anaphora

Answers

The reference to Macbeth in the passage is an example of the literary device called allusion. So the right option is (a) allusion.

What is an allusion?

An allusion is a figure of speech that is used to make a casual or indirect reference to a well-known historical or literary figure, event, or object, or to a work of art. When used correctly, allusions can enhance readers' understanding of a subject, and they can also be used to add depth to a writer's work.

How is allusion used in the passage?

The author makes a reference to Macbeth, a well-known play by William Shakespeare, in the given passage. The speaker mentions having seen Macbeth at the theatre a night or two before and then compares the disturbed face of the woman to the faces of the witches that rose out of the cauldron in Macbeth.

Thus, the reference to Macbeth in the passage is an example of the literary device called allusion.

For more questions on: allusion

https://brainly.com/question/11507587

#SPJ8  

rewrite "Some residents of the suburbs of Vredehoek and Devil’s Peak were instructed to vacate their

homes, schools in the area were shut and several streets were closed to traffic" in active voice​

Answers

Answer:— ... and Devil's Peak were instructed to vacate their homes, schools in the area were shut… ... to vacate their homes, schools in the area were shut and several streets were closed to traffic.

Explanation:

2. What is significant about the bird-girl's
development? How does the "world" react to her
growing up? Cite evidence from the text to support
your answer.

Answers

The bird-girl's development is significant as it sets her apart from the other characters in the story and shows the importance of accepting and embracing individual differences.

The "world" reacts to her growing up by being initially amazed and entertained by her unusual abilities, but ultimately rejecting and ostracizing her for being different.

In the story "The Nightingale and the Rose," the bird-girl's ability to sing and fly is seen as a novelty and a source of entertainment for the people around her. They are fascinated by her and come from far and wide to watch her perform. However, as the bird-girl begins to grow up and change, the people around her become less interested and eventually begin to mock and ridicule her. They reject her for being different and refuse to accept her for who she is.

This rejection of the bird-girl by society serves as a commentary on the dangers of conformity and the importance of embracing individual differences. It highlights the need to accept and celebrate people for who they are, rather than trying to force them to fit into a narrow definition of what is considered "normal" or "acceptable." By rejecting the bird-girl, the people in the story ultimately reject their own humanity and compassion.

Know more about ostracizing  here:

https://brainly.com/question/7442231

#SPJ8

B. Read the conversation between Ambachew and Sara, university students, and completes it with the correct forms of the verbs given in brackets. Pay attention to the different forms and uses of the ‘Future Tense’. Ambachew: Have you seen the revised academic calendar? Sara: No. What’s new? Ambachew: Second semester classes (1)__________________ (start) on Monday, March 2,2021. Sara: Really? (you/visit) (2)____________________________ your family before classes begin? Ambachew: Yes. I have already told them I would. What about you? Sara: I haven’t thought about that. I (3)____________________________ (probably/do) that if they send more money for transportation. Ambachew: By the way, have you done the English reading assignment? Sara: No. I don’t have my phone and I haven’t got the material printed because I don’t have enough money. Ambachew: Don’t worry. I (4)_______________________ (give) you some. Sara: Thanks. I promise I (5)_______________________ (return) it next month. Ambachew: What are you doing this evening? Sara: Well, it is Friday! It has all been sorted out. Temesgen and I (6)__________________ (go) to the cinema. After that, we (7)_______________________ (have) dinner at a famous restaurant in Bole. What about you? Sara: My brother ( 8)________________________ (come) from London. The plane (9)___________________ (arrive) at Bole International Airport at 8:04 pm Friday evening. I (10)__________________ (meet) him at the airport.​

Answers

Answer:

1,starts

2,you should visit

3,probably will do

4,will give

5.will return

6,will go

7,will have

8,will come

9,arrives

10, will meet

Explanation:

Using Suffixes
Use the drop-down menus and your knowledge of suffixes to choose the correct word in each sentence.
is the practice of steering ships.
The king was supported by
who believed in a royal leader rather than a democracy.
The actor was an
person who volunteered to help the poor.​

Answers

Answer: Navigation.

Monarchists.

Admirable.

Explanation:

1. NAVIGATION is the practice of steering ships.

Navigation is indeed the practice of steering ships. Well any mode of transport really so is the correct answer.

2. The king was supported by MONARCHISTS who believed in a royal leader rather than a democracy.

A Monarchy is a country ruled by a Royal figure therefore those in support of such a government are called Monarchists.

3. The actor was an ADMIRABLE

person who volunteered to help the poor.

Helping those considered to be less fortunate that you is Admirable in our society of self centered people.

Answer:

sympathetic

monarchists

admirable

I know you got the answer and ik im late

Question 2 of 10
What does a claim of policy argue?
O A. Whether something is morally right or wrong
OB. Whether something is an accepted fact or not
OC. Whether one thing causes another to happen
OD. Whether or not a specific action should take place
SUBMIT

Answers

The correct answer is D

Source cards contain your opinion about the work.
True or false.

Answers

False.
Source cards are used to record information about a source, including the author, title, publication date, and relevant quotes or paraphrases, but they should not contain personal opinions.

in shooting an elephant, how would you describe the pacing of the event in the passage? do you note any evidence of transitions?

Answers

In the passage "Shooting an Elephant," the pacing of the event is tense and progressively builds up. Orwell's descriptions and use of language create a sense of urgency and suspense throughout. The author's detailed account of the situation, such as the "furious" elephant and the crowd's growing excitement, contribute to the fast-paced nature of the event.

Additionally, there are several evidence of transitions in the passage. Orwell uses transitional phrases to connect different stages of the event. For example, he writes, "Next morning...," "Immediately...," and "A short while...," which clearly indicate shifts in time and action. These transitions help to move the story forward and maintain the reader's engagement.

Overall, the pacing in "Shooting an Elephant" is quick and intense, keeping the reader on edge as the events unfold. The evidence of transitions in the passage aids in maintaining the flow of the narrative and highlighting the changing dynamics of the situation.

For more question on event

https://brainly.com/question/17000166

#SPJ8

Which of the following can be
inferred from the title
"Written at the Close of
Spring"?
A. The speaker is addressing the end of
something.
B. The speaker enjoys the four seasons.
C. The speaker wrote the poem in the Fall.

Answers

Answer:

A. The speaker is addressing the end of something.

Option A can be inferred from the title "Written at the Close of Spring" because the word "close" suggests an approaching end or conclusion. Therefore, it implies that the speaker is addressing the end of the season of spring. Option B cannot be inferred because simply enjoying the four seasons is not explicitly mentioned in the title. Option C is also incorrect as the title clearly states that the poem was written during the spring season, not in the fall.

hat does the phrase "new grasses sprout" most likely refer to in the following line from "Freeway 280" by Lorna Dee Cervantes?

But under the fake windsounds of the open lanes,
in the abandoned lots below, new grasses sprout

A.
the speaker recreating her identity
B.
the speaker exploring a new area
C.
the speaker wondering about nature
D.
the speaker learning how to drive

Answers

Answer:

The answer is A) The speaker recreation her Identity.

I hope this helps!

Why is it important to remember that media messages are created by people?
A. To remember that media messages are all misleading in one way
or another
B. To recognize that media messages are the only way people
receive information
C. To understand the goals of the messages that come through
media
D. To understand the emotions that are stirred by effective media
messages

Answers

Answer:

Accusations of hidden messages or agenda-driven content have always been an issue in the media, but as the presence of media grows, the debate concerning media messages increases. This dialogue is an important one; after all, mass media have long been used to persuade. Many modern persuasive techniques stem from the use of media as a propaganda.

Explanation:

Answer: The answer is C

Please help ASAP! I will mark Brainliest! Please answer CORRECTLY! No guessing!

Please help ASAP! I will mark Brainliest! Please answer CORRECTLY! No guessing!

Answers

Answer:

A. Millers father`s economic ruin during the great depression

Explanation:

What changes ones ruby arrives

Answers

You need to elaborate a lot

how does the author of night and maus describe the selection process? support your response with evidence from both texts. (minimum of 6 sentences). include a claim, description of the selection process in each text, and one piece of cited text evidence from each text.

Answers

In both Night and Maus, the authors depict the selection process as a systematic means of segregating and categorizing Jews, resulting in the extermination of many. The texts reveal the horrifying and lethal nature of this process during the Holocaust.

Claim: In the Night and Maus novels, the author describes the selection process as a systematic process of separation and classification of the Jews, often leading to death. The authors suggest that the selection process is the first step towards the extermination of the Jews in the concentration camps.Description of the selection process in each text:In Night, the selection process is a systematic process that divides Jews into two groups: those who can work and those who are too weak. The stronger ones are sent to the barracks to work, while the weaker ones, including children and the elderly, are sent to the crematorium. As Elie Wiesel writes, “We were not afraid of death; we were, however, afraid of the selection” (Wiesel 30). This quote demonstrates that the selection process is so feared by the Jews that they consider it a worse fate than death.In Maus, the selection process is described as a medical examination where the Jews are examined and classified according to their fitness for work. The fit ones are sent to work while the weaker ones are sent to the gas chamber. For example, Vladek's father and brother were selected for the gas chambers during their selection process. This is evidenced when Vladek says, "An SS man came up to them and said, 'You go left, and you go right'" (Spiegelman 79). This quote shows how the selection process led to the separation of families and often resulted in death.

For more questions on Maus

https://brainly.com/question/17032689

#SPJ8

Use the information in the attached article to advise a future student whose classroom struggles lead them to believe she/he is ‘not smart enough’ and should just drop out of classes altogether. Response length should be 2-3 paragraphs


Please help fast thank you

Answers

The above expository essay is for the struggling student considering dropping out, remember that intelligence is not fixed, but can be developed through learning and practice.

Why is this so?

Embrace agrowth mindset and focus   on improving your skills. Surround yourself with a supportive network and seek help when needed.

Comparing   yourself to others is unproductive; instead,concentrate on your personal growth.

Don't give up—believe   in your ability to learn and with dedication, you can overcome challenges and achieve successin your education.

Learn more about expository essay at:

https://brainly.com/question/2630056

#SPJ1

Which research question is most effective?
A. How old are middle schools across the country?
B. Should our city build a new middle school?
C. In what environment do people of all ages learn best?
O D. When was the middle school in our city built?

Which research question is most effective?A. How old are middle schools across the country?B. Should

Answers

C
the other ones would not be as effective:)

ere
English composition

Answers

Answer:

ere means before. It is an archaic term that is outdated and no longer used by the contemporary people.

Other Questions
Which of the following equations is equivalent to 3(a + 4) 5(a 2) = 22?Group of answer choices-2a + 2 = 228a + 2 = 228a + 22 = 22-2a + 22 = 22 1.Distinguish between microaerophiles and facultative anaerobes. Doyou expect these microbes to have enzymes such as catalase and SOD? Why or why not? which of these is an example of a primary source for historical research on america's westward expansion? what do I do when you hear vices in my head? Show that 12 cos 30degrees + 2 tan 60degrees can be written in form roots where k is an integer If one of the objective coefficients changes within of its allowable increase or allowable decrease (same as within of Maximum and Minimum Objective Coefficients), then:______.A. The final objective function value will change by the size of the change times the final value of the decision variable related to this objective coefficient. B. The model must be resolved to know the full effects of the change.C. The final objective function value will change by the size of the change times the difference between the left and side and the right-hand side of the constraint. D. The final objective function value will change by the size of the change times the shadow price. Linda bought of bracelets she bought at the same exact time. How many bracelets does Linda have? What is the ratio of odd numbers to even numbers in thelist below?9 2 4 37 1 6 8 14 determine the slope of the line What is the arithmetic sequence if the first term is 40 and the common difference is -12 Type the complete predicate. 1) A scary face peered out of the window. ( Question 2: Type the complete subject. " The smallest kitten of the litter huddled in the middle of the box. ( Question 3: Type the complete subject. " Mr. Smith came to our school and spoke at an assembly. ( Question 4: Type the simple predicate. " The whole team was penalized. ( Question 5: Type the simple predicate. "Did you find your wallet? ( Question 6: Type the simple subject. A scary face peered out of the window. ( Question 7: Type the complete predicate. A mint-condition Model T sits in the back of the shed. ( Question 8: Type the simple predicate. A mint-condition T sits in the back of the shed. ( Question 9: Type the complete predicate. The whole team was penalized. ( Question 10: Type the complete predicate. The smallest kitten of the litter huddled in the middle of the box. ( Will Mark Brainliest) Only answer if you know what to do. Solve the inequality |y 8| + 11 19 ________ is when others provide assistance to cognitive development by presenting information that is both new and within a child's zone of proximal development how do the life-cycle and permanent-income hypothesis resolve the seemingly contradictory pieces of evidence regarding consumption behavior? brainly During the twentieth century, 8 of the 10 costliest natural disasters in the world struck ___________.a) Indiab) Indonesiac) Bangladeshd) Pakistane) Sri Lanka halp im in school rn pwease help go through all images and answer Eutherian mammals are uniquely defined by hO aving fur. O the young developing in a pouch. O laying eggs. O having a placenta. O longer gestation periods because of more highly developed placentas. o a sphere has a volume of 905cm. what is the radius of the sphere rounded to the nearest whole number ? At 3 P.M, the temperature was 12 degrees Fahrenheit. It then began dropping 2 Fahrenheit every hour for 7 hours. What was the temperature after 7 hours. a difference between variable costing and full absorption costing is due to differences in the treatment of: g