Answer:
Umm this question is too long if u make it shorter i will answer it
Experts agree that by doing at least 20 to 30 minutes of whole-body exercise, one can also improve his or her body mass index (BMI). BMI is a formula that assesses one's health by using a person's weight and height to figure out a suitable body mass for each gender within an age range. Daily exercise routines can be achieved in many fun and exciting ways. Take for example, the practice of dance as exercise. Participating in energetic, fast-paced, strategic movements set to the rhythm of upbeat instrumentals is one activity that many young people enjoy doing to stay fit. Another exercise activity that people enjoy is cycling. Cycling can be done indoors on a stationary bike or outside on a regular bicycle. Playing sports is another great way to tie exercise into a healthier lifestyle. Young people all over the world find that active sports such as soccer, basketball, and track are great ways to include exercise in their lives.
PLEASE HELP QUICKLY
Read the following passage from "What Does American Democracy Mean to Me" by Mary McLeod Bethune and answer the question that follows:
As we have been extended a measure of democracy, we have brought to the nation rich gifts. We have helped to build America with our labor, strengthened it with our faith and enriched it with our song. We have given you Paul Lawrence Dunbar, Booker T. Washington, Marian Anderson and George Washington Carver. But even these are only the first fruits of a rich harvest, which will be reaped when new and wider fields are opened to us.
Which of the following is the best paraphrase of the above passage?
1. America is like a great farmland of amazing people doing amazing things. We have given our gifts to help this country grow and we will continue to harvest.
2. "As we have been extended a measure of democracy, we have brought to the nation rich gifts. We have helped to build America with our labor, strengthened it with our faith and enriched it with our song. We have given you Paul Lawrence Dunbar, Booker T. Washington, Marian Anderson and George Washington Carver. But even these are only the first fruits of a rich harvest, which will be reaped when new and wider fields are opened to us."
3. Democracy is great and we're glad to be part of it. We're glad to help America grow with our work, our religion, our songs, our authors, and our inventors.
4. Mary Mcleod Bethune says that when democracy applies to her people even a little bit, it's been great for the country. Their hard work, their religious faith, their songs make America stronger. Paul Lawrence Dunbar, Booker T. Washington, Marian Anderson, and George Washington Carver are all amazing parts of this country. But there will be even more greatness when they have more rights.
why is this poem the biggest piece of junk on the planet it makes no sense
The right to make my dreams come true,
I ask, nay, I demand of life,
Nor shall fate's deadly contraband
Impede my steps, nor countermand;
Too long my heart against the ground
Has beat the dusty years around,
And now at length I rise! I wake!
And stride into the morning break!
this poem is the biggest piece of junk on the planet that makes no sense because you fail to understand it and feel it
try doing that...
what are good main ideas for Autumn
Topic : Autumn
Main Idea #1 ____________________________________________________
Main Idea #2 ____________________________________________________
Main Idea #3 ____________________________________________________
Main Idea #4 ____________________________________________________
“Craig Kiel burger Reflects on Working Toward Peace” by Craig Kiel burger
Read the personal essay “Craig Kiel burger Reflects on Working Toward Peace” by Craig Kiel burger. Then, reread the lines indicated with each question below. Answer each question, citing text evidence.
1. Lines 1–6: How do you know the essay is written using first-person point of view? What language does the author use that sounds informal and conversational? The essay written using first person point of view and the language that the author use the sound informal and conversational is
2. Lines 15–31: Summarize the issues that galvanized Kiel burger to start Free the Children.
3.
4. Lines 36–48: Which statements have a strong emotional impact? Explain what they tell about Kiel burger’s values.
5. Lines 59–77: How can you identify how the author feels about the experience he had with José and a group of street children in Brazil?
6. Photograph: From the image what can you tell about Craig Kiel burger’s appearance and personality? Describe what the image tells you about what Kiel burger is doing.
7. Lines 94–107: Explain how Kiel burger learned an important lesson from his experiences with José in Brazil. Kiel burger learned in a important lesson from experience with Jose In Brazil is
8. Lines 116–130: What elements of storytelling, facts, and wisdom are in these lines?
9. Lines 131–137: In lines 131–133, note the author’s opinion that God “gave each and every person special talents or gifts, but he made no one gifted in all areas.” What do lines 134–137 reveal about the author’s perspective?
10. Lines 138–145: What details reveal the author’s tone? Explain the tone.
Answer:
Lines 1–6: How do you know the essay is written using first-person point of view? What language does the author use that sounds informal and conversational?
We can see that the essay is written in first person due to the author's prevalence in using the pronoun "I", in addition to being able to perceive that he is telling personal experiences and thoughts. The author uses colloquial language, which is a more informal and relaxed language. The essay written using first person point of view and the language that the auth
Lines 15–31: Summarize the issues that galvanized Kielburger to start Free the Children.
The author realized that there are many children in various parts of the world who are exposed to inhospitable situations because of poverty. These situations do not promote a good quality of life, a good education or a good security for children, besides making them lose their childhood by doing heavy and dangerous jobs, starving, most of the time. This was what motivated Kiel burger to start Free the Children.
Lines 36–48: Which statements have a strong emotional impact? Explain what they tell about Kielburger’s values.
These lines show how people in situations of extreme poverty
know more about sharing and being supportive than the great world leaders who govern the big economies. This impacts Kiel burger and makes us realize that his moral values are based on solidarity and helping the society that needs it so much and has so much to teach.
Lines 59–77: How can you identify how the author feels about the experience he had with José and a group of street children in Brazil?
The author is moved. That's because José and the boys from Brazil have very difficult lives, but they are always willing to share, talk and play, showing that they can find kindness even in sadness. The author does not see this as a glamorization of poverty, but as a personal growth that these boys learned during their lifetime.
Photograph: From the image what can you tell about Craig Kielburger’s appearance and personality? Describe what the image tells you about what Kielburger is doing.
Through photography, we can see that Craig Kiel burger is a young and economically privileged young man, since his face does not show marks of hard work in the midst of the sun and poverty. He appears to have a quiet, thoughtful personality who likes to reflect, reason and analyze.
Lines 94–107: Explain how Kielburger learned an important lesson from his experiences with José in Brazil.
Kiel has learned that it takes more than material possessions, parties and loves to be happy. José gave him the only shirt he had, knowing he would be cold, but he seemed happy to share something with a friend, this taught Kiel that happiness is in doing good, being kind, being supportive. Kiel burger learned an important lesson in Brazil, with José, that it takes more than material things to find true happiness and the meaning of life.
Lines 116–130: What elements of storytelling, facts, and wisdom are in these lines?
The lines show Kiel reasoning the teenagers he knows, including himself, and the teenagers he met in Brazil. It shows that the concerns and ways of looking at life are totally different and are important to realize how futile our concerns are at many times.
Lines 131–137: In lines 131–133, note the author’s opinion that God “gave each and every person special talents or gifts, but he made no one gifted in all areas.” What do lines 134–137 reveal about the author’s perspective?
Tim possible to change any situation in the world with the work of just one person or a specific group. It is necessary for everyone to come together and each use their talents to shape society for the better.
Lines 138–145: What details reveal the author’s tone? Explain the tone.
When showing the dreams he has for each child he saw, he imposes an emotional tone on the rehearsal, showing that this is a very beautiful and admirable desire, but it is a dream, which shows that no one is sure that it will be reality.
Explanation:
Why am I so soft? Why do I fall so easy, fall so hard? Do you swear you'll stay forever? I'm just a play date to you. I tend to close up when it hurts sometimes I fall into the dark I'll be cold as stone until I come back around. No damsel in distress don't need to save me. Once I start breathing fire no way you could tame me. I've seen things that nobody else seen. They say I'm too good to be true that's a lie, you don't know the real me, I'm like a book gotta study me from cover to cover, leave no page unturned. He held my heart and let it go. Youre holding my heart and not letting go, stay here dont leave, you know for a fact that I cant leave, I know that now.
Answer:
life ?
Explanation:
PLEASE HELP!
Emma was having a wonderful time at summer camp. She’d made friends with
all the girls in her cabin, and she was having taking part in all the activities, and
she even secretly enjoyed some of the chores.
One day, a package arrived at camp from Emma’s grandmother. The other girls
in the cabin were excited about what the package contained, and watched as
Emma opened it. Inside was a box of her grandmother’s homemade caramels,
which were Emma’s favorite. She was about to eat one of them when one of the
other girls asked if she could have a caramel. Then the other girls asked the
same question. Emma counted the caramels. There were ten in the box. There
were eight other girls in the cabin, so if she gave each of them one caramel,
there would only be two left for her. She thought about keeping them for herself.
After all, they were her favorite, and her grandmother had sent them to her. As
much as she loved the caramels, though, she also wanted her friends to get a
chance to try them. So she gave each girl a caramel. That night they all got a
treat, and Emma was glad she’d shared her favorite treat with her new friends.
1. ____ Which of the following is a possible theme of this paragraph? Write the
letter of the best answer on the line.
a. If you share what you have, people will expect it from you.
b. It’s more enjoyable to share what you have with others than to keep
what you have to yourself.
2 Is the theme implied or directly stated?
use verbs, adjectives, prepositions to finish the scentence:
f)you can save alot of money by ....... your own salad and vegetables.
For each trial, record the orbit number of each planet from the sun. Be sure to indicate the number of planets in the habitable zone after each trial. Create a different configuration of planets for each trial. An example has been supplied for you below.
Answer:
Explanation:
Trial 1:
Sun - Mercury - Venus - Earth - Mars - Jupiter - Saturn - Uranus - Neptune
Habitable zone: 1 (Earth)
Trial 2:
Sun - Mercury - Venus - Earth - Mars - Jupiter - Saturn - Uranus - Neptune - Pluto
Habitable zone: 1 (Earth)
Trial 3:
Sun - Venus - Earth - Mars - Jupiter - Saturn - Uranus - Neptune
Habitable zone: 1 (Earth)
Trial 4:
Sun - Mercury - Venus - Earth - Mars - Jupiter - Saturn - Uranus
Habitable zone: 1 (Earth)
Trial 5:
Sun - Mercury - Venus - Earth - Mars - Jupiter - Saturn - Uranus - Neptune - Ceres - Eris
Habitable zone: 1 (Earth)
Note: The habitable zone refers to the area around a star where the conditions are favorable for the existence of liquid water. Also, in these trials, I included some dwarf planets (Pluto, Ceres, and Eris) for variety, but it's important to note that they may not be considered planets by all definitions.
Through many of the early chapters of Little Women, the March girls make reference to the allegorical Pilgrim’s Progress. Explain how one of the girls, or the family as a whole, relates to the characters and themes in Pilgrim’s Progress. Include details that indicate comparisons that Louisa May Alcott makes between Little Women and Pilgrim’s Progress.
Answer:
This book is prefaced by the novel The Pilgrim's Progress that is a symbol of how to live as a Christian. In this preface it is included the females character of the book, MERCY, no its male character, so it is a sign that this book is a guide for young girls, it is a guide to get the salvation and the self-improvement.
Alcott wants to emphasize that religion is more important that everyday details of life. The four March sisters have to follow saintly feet and have a spiritual journey through their lives, in spite their situation as "little tripping maids".
"Tell them of Mercy; she is one
Who early hath her pilgrimage begun.
Yea, let young damsels learn of her to prize
The world which is to come, and so be wise;
For little tripping maids may follow God
Along the ways which saintly feet have trod."
Explanation:
Read the following excerpt from Animal Farm chapter 9, and determine if there are any propaganda techniques being used. (there's 3 answers)
"It was the most affecting sight I have ever seen!" said Squealer, lifting his trotter and wiping away a tear. "I was at his bedside at the very last. And at the end, almost too weak to speak, he whispered in my ear that his sole sorrow was to have passed on before the windmill was finished. "Forward, comrades!" he whispered. "Forward in the name of the Rebellion. Long live Animal Farm! Long live Comrade Napoleon! Napoleon is always right." Those were his very last words, comrades."
Transfer
Bandwagon
Tugging at the Heart Strings
Glittering Generalities
Name Calling
Plain Folks
What is the MOST LIKELY reason the British tribes built defenses along the River Thames?
A) They knew that the Romans needed food and water.
B) They thought that the waters would be too rough for the Romans.
C) They knew that the Thames would allow the Romans to move inland.
Answer:
They knew that the Thames would allow the Romans to move inland
Answer:
D.they knew that the Thames would allow the romans to move inland
Explanation:just did it
Using notes from the chart you made in your English notebook and COLLECTIONS (textbook and CLOSE READER), choose 3 of the 4 Civil War Personalites to compare and contrast in a Venn Diagram.
List at least five (5) points for each pair and category (compare/contrast). Adjust the attached Venn Diagram as needed.
Under the diagram, write one (1) to two (2) paragraphs describing what the viewer (audience) is looking at and your opinion of the impact all three (3) had on the Civil War and slavery.
Answer:
d
Explanation:
i did the quiz
HELP PLZ! I NEED TO PASS ONCE AGAIN!
Which sentence provides the BEST description of the difference between poetry and prose?
Poetry has stanzas, while prose has paragraphs.
Poetry always rhymes, while prose does not.
Poetry is always nonfiction, while prose is not.
Poetry is exciting, while prose is boring.
Write one paragraph writing your opinion of climate change. What do you think will happen if we do not change the way we treat the world.? Give reasons, and examples to support your response.
Answer:
Climate change is an undeniable and urgent global crisis that demands immediate action. If we continue to ignore the consequences of our actions and neglect to change the way we treat the world, we will face severe and irreversible consequences. Rising global temperatures will lead to more frequent and intense heatwaves, droughts, and extreme weather events, resulting in the loss of lives, displacement of communities, and destruction of ecosystems. Glacial melt and sea-level rise will threaten coastal cities and island nations, causing massive economic losses and human suffering. Moreover, the disruption of delicate ecosystems will lead to the extinction of countless plant and animal species, disrupting the balance of nature and diminishing our planet's biodiversity. The time to act is now, and we must transition to sustainable energy sources, reduce greenhouse gas emissions, promote conservation and reforestation efforts, and adopt more environmentally conscious practices to ensure a livable and prosperous future for generations to come.
Explanation:
Humanity faces many threats, and that threat includes climate change. Unfortunately, many people, especially Eastern and Western individuals, are affected by climate change. Climatologist experts assume that global warming first started around the early 1830s. Environmental activists, especially Greta Thunburg, are determined to erase our extinction of the crisis. I believe global heating not only harms countries but it also may lead to our elimination. Earthlings know the consequences of climatic variation. However, they do not make a move or try to stop the predicament. Human beings should and must acknowledge that weather change is the same result as “The butterfly effect (TBE).” Its concept and meaning were inspired by a butterfly flapping its wings and causing a tornado. TBE is when small changes can turn out to be enormous causes which we should be cautious of. There is only one piece of evidence on why- global heating isn’t eliminated from society.
why is the bronx masquerade a novel
Answer: Bronx Masquerade is a novel because it is a work of fiction that tells a story through the use of narrative prose.
Explanation:
Each subheading of an outline should begin with __________.
A) a Roman numeral (I, II, III, and so on)
B) a capital letter (A, B, C, and so on)
C) an Arabic numeral (1, 2, 3, and so on)
Answer: (A) Roman numerals
Explanation:
The first Roman numeral will be the introductory paragraph, while the body paragraphs will start with the second Roman numeral.
Answer:
A) roman numerals
Explanation:
Here is your goal for this assignment:
Write two limericks of your own
Write two limericks of your own. Share them with a friend. Remember to follow the description given in Lesson 11 "Limericks." Use the following words below to help you get started.
1.
There was once a _____ (three strong beats; rhymes with lines 2 and 5)
Who _____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 5)
_____ (two strong beats; rhymes with line 4)
_____ (two strong beats; rhymes with line 3)
_____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 2)
2. Or
There was a _____ (three strong beats; rhymes with lines 2 and 5)
Who _____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 5)
_____ (two strong beats; rhymes with line 4)
_____ (two strong beats; rhymes with line 3)
_____ (three strong beats; rhymes with lines 1 and 2)
There was once a farmer from Maine
Who wanted to ride on a plane
But he didn't have a dime
So he jumped on a vine
And flew through the air like a crane!
ANSWER (PART — 2):There was a young girl from Peru
Who dreamed of sailing on a canoe
She paddled up the stream
And caught a fish like a dream
Now she's a sailor through and through!
Hope my answer helps you.
:)
Please mark my answer as the BRAINLIEST. Plsssssssssssssssssssss
List at least three (3) clues in the poem that inform the reader this poem is inspired by the early spring:
Answer:
Explanation:
Nature's first green is gold
Her early leaf's a flower
So dawn goes down to day
Using literary terms can ____. Select all that apply.
be confusing and should not be overdone
make talking about literature easier
show your reader you know what you’re talking about
summarize textual evidence
Answer:
show your reader you know what you’re talking about
Explanation:
Can someone help me with this pls its important!
a) When you drag a glass of water on the table.
b) When you slide your foot across a carpet, and when you strike a match against its box.
c) Walking and Writing.
At the end of the story, one of the aliens talks about the pain of loneliness. What does it mean to be alone? What is the effect of being an outcast?
the nazis haveb= successfully exploited propaganda and culture to their advantage they did many things to ensure people supported them an example of conformity what damage has this caused to people or anything else
Circle in the following reading the verbs in Future with yellow color
Family Life in the Future
The world we live in seems completely normal, what we do seems logical and correct However, everything that is normal in the present was different in the past.
According to the Sociology Professor Pepper Schwartz, family, love and relationships will change drastically in the future. In 90 years, technology will have changed our lives so much that social constructions will be different. Families will become androgynous. Household tasks will no longer be one person’s job solely based on gender. That is, men will stop being who provide to the family or the main breadwinner in less than a century. Men and women will both take care of the house and work to earn money.
Schwartz says that there will be many cases of subrogation. In addition to women who can’t have children due to natural causes, women with a very good income will avoid having many pregnancies. The options may be to have children outside of the mother’s womb. This will help eliminate the idea of women as more responsible for a child than the father.
Thanks to scientific advances there will be fewer cases of children with physical or mental defects because they will be detected and corrected before delivery. Divorce cases will still be common. The life expectancy will be higher, and the average person will have approximately 3 marriages during their life. The cost of living will rise a lot, which will make it almost impossible for families to have a house for themselves. Also, raising children will be very expensive. So, the state will have to provide a subsidy for education. Only very poor and very rich people will have more than two children.
Answer:
family, love and relationships will change drastically in the future.
In 90 years, technology will have changed our lives so much that social constructions will be different.
Families will become androgynous
Household tasks will no longer be one person’s job solely based on gender.
Only very poor and very rich people will have more than two children.
Is this what you are asking for if not tell me
Every house should have a dog. They are cute, loyal and will protect your house. What is the author's purpose?
A)Persuade
B)Inform
C)Entertain
What does Robinson Crusoe do to improve his life on Island?What else would you do?
Please answer as fast as you can.
BRAINLIESTT+ 20 POINTS
Question 22(Multiple Choice Worth 5 points)
(MC)
Metamorphosis
by Frank Kafka
One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armor-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it and seemed ready to slide off any moment. His many legs, pitifully thin compared with the size of the rest of him, waved about helplessly as he looked.
“What’s happened to me?” he thought. It wasn’t a dream.
Gregor then turned to look out the window at the dull weather. Drops of rain could be heard hitting the pane, which made him feel quite sad. “How about if I sleep a little bit longer and forget all this nonsense”, he thought, but that was something he was unable to do because he was used to sleeping on his right, and in his present state couldn’t get into that position. However hard he threw himself onto his right, he always rolled back to where he was. He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn’t have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.
There was a cautious knock at the door near his head. “Gregor,” somebody called—it was his mother—“it’s quarter to seven. Didn’t you want to go somewhere?” Gregor was shocked when he heard his own voice answering, it could hardly be recognized as the voice he had had before. As if from deep inside him, there was a painful and uncontrollable squeaking mixed in with it, the words could be made out at first but then there was a sort of echo which made them unclear. Gregor had wanted to give a full answer and explain everything, but in the circumstances contented himself with saying: Yes, mother, yes, thank-you, I’m getting up now.“
Review the excerpt from the story “Metamorphosis” and answer the question below:
What can we infer about Gregor’s mood when he tells himself, “How about if I sleep a little bit longer and forget all this nonsense”?
Gregor is calm.
Gregor is hysterical.
Gregor is fascinated.
Gregor is fearful.
Answer:
it will be best if you cross out the question that dont make any sence i belive it is c
Read the sentence from "Life in Mexico." "The wind was contrary, but the day began to clear up, and the sun to scatter the watery clouds." What type of figurative language is "The wind was contrary"?
(PLEASE HELP ASAP)
A. personification
B. simile
C. hyperbole
D. idiom
Personification is the type of figurative language in "The wind was contrary". Thus option A is correct.
What is figurative language?A word's strict or practical sense is not used while expressing oneself through the use of similes. Figurative language is frequently employed to add artistic flourish to printed either spoken words or to convey a difficult concept. It is frequently found in comparisons and sensationalism.
Even though a needle may genuinely rest on a vine, this is representation. It is endowing an object with human traits. Through personification, you can highlight a non-traits humans by defining them in terms of human traits. The non-human being in question could be a thing, a creature, an idea, or a notion. Therefore, option A is the correct option.
Learn more about figurative language, Here:
https://brainly.com/question/2569664
#SPJ2
Which sentence includes a gerund?
A. While swimming at the beach, Harper found a starfish.
B. Graham learned to dive at the community swimming pool.
C. Nash has been swimming since he was five years old.
D. Swimming in the gulf is Finn's favorite summer activity.
Pleasssssssssseeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeelppp Asssssappppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Answer:
b hope it helps
Explanation: