Which of the following countries is landlocked
a. Argentina
b. La Pazq
c. Ecuador
d. Bolivia

Answers

Answer 1

Answer:

Explanation:

D. Bolivia


Related Questions

Prompt
You recently read a poem by José Martí called "Cultivo Una Rosa Blanca."

Read the poem again, and give an interpretation about what you think the poem means in Spanish. Provide any personal experience if desired or applicable.

Your response must contain at least 5 detailed and complete sentences in Spanish.

You will be graded on (a) appropriate use of grammar and vocabulary, (b) completeness and detail of the response, and (c) overall quality of the response.



Cultivo Una Rosa Blanca

Cultivo una rosa blanca

En julio como en enero,

Para el amigo sincero

Que me da su mano franca.



Y para el cruel que me arranca

El corazón con que vivo,

Cardo¹ ni ortiga² cultivo,

Cultivo una rosa blanca.


¹cardo = thistle

²ortiga = stinging nettle (plant with stinging hairs)

Answers

You can use the paragraph below as an example for your interpretation of the poem "Cultivo una rosa blanca," in which we explain its meaning.

"Cultivo una rosa blanca" es un poema de José Martí que expresa un mensaje de amor, amistad y resiliencia. En mi interpretación, la rosa blanca simboliza la pureza y la bondad. El poema menciona al "amigo sincero" que le ofrece su mano franca. Esto representa la amistad verdadera y desinteresada, alguien que está presente y le brinda su apoyo y amistad sincera al poeta. Además, el poema habla del "cruel" que le arranca el corazón con el que vive. Esta parte sugiere que el poeta ha experimentado el dolor de ser herido por alguien despiadado o malintencionado. Sin embargo, a pesar de esa experiencia dolorosa, el poeta se mantiene fiel a su naturaleza de cultivar una rosa blanca. Esto puede interpretarse como una actitud de resistencia y perdón hacia quienes le han causado daño.

What is the poem about?

The beautiful poem "Cultivo una rosa blanca" is about goodness and forgiveness. The speaker of the poem uses the white rose as a symbol of those qualities.

According to him, that is what he offers anyone: the white rose. No matter if it is a good person or a bad one, no matter if they are kind to the speaker or cruel. He always offers the white rose.

The paragraph above provides such an interpretation, but in Spanish. Feel free to adapt it in any way you see fit.

Learn more about poems here:

https://brainly.com/question/28928999

#SPJ1

¿Qué características del modernismo se evidencian en el poema " La canción de la vida profunda"?

Answers

Answer:

No estoy segura de que tal vez puedas buscarlo?

Explanation:

Lo siento, me gustaría poder ayudar

What are three similarities between american culture and Caribbean culture
HELP PLEASE!

Answers

Hierarchy depending how fair and white you are. White people are on top and usually the richest
Cultures are a mix of East and west due to location and immigration over the centuries. Legacy of colonialism and slavery plays an extremely important role.
Massive crime and corruption

Write a noun that corresponds to each infinitive. (Example: perdonar--perdón)
1. cantar
2. pasar
3. entrar
4. regalar
5. invitar
6. viajar
7. trabajar

Answers

1. Cantando

2. Pasando

3.entrando

4. Regalando

5. Invitando

6. Viajando

7. Trabajando

The last syllable is stressed if the word ends in a consonant that is not n or [blank]

Answers

Answer:

hey are accented when they end in a consonant other than 'n' or 's'.Explanation:  Because they end in a vowel, 'n' or 's'

1.
2.
3.
4.
Elige.
Select the word that best completes each statement.
Puedo
Él puede
Queremos
Tenemos diez dedos en las manos para
con las orejas.
el perfume con la nariz.
nuestro programa de televisión favorito.
el piano.
Y
k

Answers

The words that best comlete each statement are given as follows;

Puedo oír con las orejas
Él puede oler el perfume con la nariz.Queremos ver nuestro programa de televisión favorito.Tenemos diez dedos en las manos para tocar el piano.

¿Por qué se usaron las palabras anteriores?

Se usaron las palabras "oír" y "oler" porque describen las acciones que involucran los sentidos de la audición y el olfato respectivamente.


La palabra "ver" se usó porque describe la acción de usar el sentido de la vista para ver un programa de televisión. La palabra "tocar" se usó porque describe la acción de usar los dedos para producir música en un piano.

Learn more about Puedo on:
https://brainly.com/question/4419180
#SPJ1

me ayudarian a hacer poemas de 4 estrofas? xfa tendrian que ser de: madrigal, oda, satira, elegia y egloga. gracias :D

Answers

Para crear un poema que tenga como estructura y contexto el madrigal, la oda, la sátira, la elegía y la égloga, primero debes pensar en el tema y usar la creatividad para la construcción.

¿Cómo crear un poema?

Un poema es un texto escrito en estrofas y versos, que suelen presentar rima para dar mayor plenitud a las ideas, aumentando la emoción y la belleza del poema. Para crear la rima, puedes combinar la fonética de la última palabra de los versos anteriores y posteriores creando un efecto más estilístico y musical al poema.

Por lo tanto, la forma poética del madrigal y la oda por ejemplo traducen el lirismo asociado a la musicalidad que el poema puede transmitir al lector, para ello puedes inspirarte en poemas con la misma forma para crear tu propia composición artística.

Encuentra más sobre el poema en:

https://brainly.com/question/9861

#SPJ1

Oración temática el problema no pude estar peor

Answers

What’s the question?

5
Read the last sentence of paragraph 3.
Chances are, you treat your
pet, whether a dog or a turtle,
with the same care as you
treat other family members.
Which word ends with a final
stable syllable?
C turtle
A treat
D family
B dog
Carted
69

Answers

Answer:

Yes

Explanation:

Answer: turtle      

Explanation:

Final stable syllables are words that end with an unaccented consonant + l + e. For example, juggle has a final stable syllable because it has a g followed by le. B. Besides vowel team syllables, this has been one of the trickiest syllable types for many of the struggling readers I've taught over the years.

imagine being in spanish course on edmentum its pretty hard not gonna kap

Answers

yeah yeah yeah yeah yeah yeah

yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh

ye ye ye ye ye ye ye ye ye ye ye

ehehehehhehehehehehehehehe

:D

YeEah yeah yeah yeah yeah yeah

Question 3(Multiple Choice Worth 1 points)
(04.04 LC)

Read and select the option with the correct verbs for the blanks.

Soy Claudio. ________ mucho frío hoy en Caracas, y ________ el abrigo.

Pongo; salgo
Tengo; hago
Tengo; traigo
Salgo; tengo

Answers

Answer:

Tengo; traigo is the answer

Answer:

Tengo; traigo

Explanation:

¿Cómo usar las rimas?

Answers

Tienes que usar palabras que rimen y hacer una oración que tenga un poco de sentido pa es tu rima de palabras.
Cmo usar las rimas?

SPANISH ASAP HELP PLEASE

SPANISH ASAP HELP PLEASE

Answers

Question 1: Voy a hacer mi maleta.

Answer 1: Voy a hacerla.

Question 2: Necesitamos llevar los pasaportes.

Answer 2: Necesitamos llevarlos.

Question 3: Marcos está pidiendo el folleto turístico.

Answer 3: Marcos está pidiéndolo.

Question 4: Javier debe llamar a sus padres.

Answer 4: Javier debe llamarlos.

Question 5: Ellos esperan visitar el Viejo San Juan.

Answer 5: Ellos esperan visitarlo.

Question 6: Puedo llamar a Javier por la mañana.

Answer 6: Puedo llamarlo.

Question 7: Prefiero llevar mi cámara.

Answer 7: Prefiero llevarla.

Question 8: No queremos perder nuestras reservaciones de hotel.

Answer 8: No queremos perderlas.Translation

Question 1: I'm going to make my suitcase.

Answer 1: I'm going to do it.

Question 2: We need to take passports.

Answer 2: We need to take them.

Question 3: Marcos is asking for the tourist brochure.

Answer 3: Marcos is asking for it.

Question 4: Javier must call his parents.

Answer 4: Javier must call them.

Question 5: They expect to visit the old San Juan.

Answer 5: They hope to visit it.

Question 6: I can call Javier in the morning.

Answer 6: I can call it.

Question 7: I prefer to take my camera.

Answer 7: I prefer to take it.

Question 8: We don't want to lose our hotel reservations.

Answer 8: We don't want to lose them.

I need a sentence for each verb

I need a sentence for each verb

Answers

This question is easy because im Latino  

1: Ella trabaja en una oficina.

2: Yo sé hablar francés.

3: Nosotros buscamos información en Internet.

4: Vosotros cerráis la puerta antes de salir.

Answer:

Explanation:

Ella trabaja en el campo cultivando maíz.Yo sé como se maneja ese vehículo.Nosotros buscamos el documento que él perdió.Vosotros cerráis vuestra casa antes de salir.                          

Can anyone help me i understand spanish but i struggle w this a lott​

Can anyone help me i understand spanish but i struggle w this a lott

Answers

The verbs that complete the sentences are ocurrió, estabamos caminando, vimos, estaba corriendo, etc.

What is the difference between the preterite and the progressive?

The preterite is used for short and finished actions in the past, while the progressive is used for actions in the past that were in progress. Due to this, differences the conjugation is slightly different.

Based on this, the verbs that complete the text are:

ocurrió - Preteriteestabamos caminando - Progressivevimos - Preteriteestaba corriendo - Progressivecaí - Preteriteoí - Preteriteme lastime - Preteritehable -Preteritedijeron - Preteriteestaban leyendo - Progressiveoyeron - Preteritedijo - Preteritese lastimaron - Preteritemurieron - Preteriteestaba cruzando - Progressivechocó - ´Preterite

Learn more about the preterite in https://brainly.com/question/10977983

#SPJ1

Write with an introduction that explains you in Spanish. It doesn't have to be exactly facts about you. Just make sure the facts are simple and grammatically correct. Write about actividades, orijen, caracteristicas y conducta, gustos, deses o planes, apariencia fisica y salud. At least 5 sentence for each, don't have to be long, short 5 sentences for each subject.

HELP PLEASE <33

Answers

Mi nombre es []. Nací en [] y vivo en []. Tengo [] años. Mi ciudad es muy bonita. Me gusta jugar al [futbol, baloncesto, tenis, beisbol] y también al[futbol, baloncesto, tenis, beisbol]. También me gusta leer y cocinar. Me gusta comer chocholate. De mayor quiero ser periodista. En verano quiero viajar fuera y hacer turismo. Tengo el pelo marrón y corto por los hombros. Soy de estatura normal. Tengo dos hermanos, una chica y un chico. Son más pequeños que yo. Soy una persona muy desordenada. Me gusta ir al colegio, aunque a veces es bastante aburrido. Hace dos años me caí y me rompí la pierna. Dolió mucho y me pusieron una escayola.

There you have some sentences, they all are grammatically correct, you just can change the facts if they don't fit you. If you need more sentences or somethings pls ask me :) (btw I'm from Spain so don't be afraid to ask HAHHAHAHA)

Answer:

Explanation:

Hola, mi nombre es Yalitza, soy originaria de Oaxaca en México.

Me gusta preservar las tradiciones y costumbres de mi pueblo.

Estas tradiciones son actividades ancestrales que representan la forma en que se concibe el origen del mundo y como es que este funciona.

Yo soy de mediana estatura, con el cabello largo y ojos y tez oscura.

Me considero que tengo una excelente salud y soy muy deportista.

How do you say "please" in spanish? tal vez pronto por favor todavilla

Answers

Answer:

por favor

Explanation:

please in Spanish is por favor

Por favor :)))))) that means please in Spanish

¿Qué tuvo que haber sucedido para tener en tus manos

este lápiz?​

Answers

what is the question

3. El aumento de a población, contaminación, producción energética y el cambio
climáticos son considerados como favorecedores para la preservación de los
recursos naturales​

Answers

La respuesta es: falso

Write the following times in spanish using Que hora es

4:00

2:15

1:30

4:50

Will mark brainlyest!!!​

Answers

Son las cuatro

Son las dos quince

Son las una treinta

Son las cuatro cincuenta

Hope it helps :}

Encuentra el fonema y escribe una palabra que comience con el.

Answers

Answer:

Find the phoneme and write a word that begins with it.

Explanation:

Cual es la conexion de jose mauro de vasconcelos con la novela mi planta de naranja lima

Answers

José Mauro de Vasconcelos is the author of the novel "Mi planta de naranja lima," establishing a direct connection between him and the book.

José Mauro de Vasconcelos is a renowned Brazilian author, and he holds a significant connection to the novel "Mi planta de naranja lima." In fact, he is the author of this popular and widely celebrated book.

"Mi planta de naranja lima" is a poignant and heartfelt novel that tells the story of Zezé, a young boy growing up in poverty in Brazil. Through Zezé's perspective, the novel explores themes of childhood innocence, family dynamics, and the power of imagination. Vasconcelos' writing skillfully captures the essence of Zezé's world, immersing readers in a narrative that evokes deep emotions and empathy.

The novel has resonated with readers worldwide, captivating audiences with its engaging storytelling and relatable characters. Vasconcelos' connection to the book lies in his role as the creative mind behind the story, crafting a narrative that has touched the hearts of millions.

In summary, José Mauro de Vasconcelos is the author of the captivating and beloved novel "Mi planta de naranja lima." Through his writing, he weaves a compelling tale that explores themes of childhood, family, and resilience, leaving a lasting impact on readers.

Learn more about Mauro

brainly.com/question/11994093

#SPJ11

nececito que me digan quien es este Joven hermoso actor

nececito que me digan quien es este Joven hermoso actor
nececito que me digan quien es este Joven hermoso actor

Answers

answer:
what language is this?
so i can translate it and help you!!

Answer:  andres vázquez

Explanation:

Significado de sueño

Answers

Answer:

О  Dream.                                

Explanation:

Sueño ⇔ Dream.                      

...

..

.

Sueño <=> Drem.

#HopeThisHepls

que es lo que desencadenan los hechos sangrientos? el matadero, Esteban Echeverria

Answers

Answer:

El matadero es un relato puramente sangriento. Ya desde un principio, cuando se abren  las puertas del lugar hay una serie de matanzas, como es la fría decapitación del niño y el asesinato del toro a manos de Matasiete. Para el final,  también sucede con el unitario que explota de furia ante a aproximación de ser torturado físicamente, siendo la ultima muerte sangrienta del relato.

Help Please
Fill in the blanks with the correct preterite forms of comer (to eat) and beber (to drink).
Ana y Tomás_ una ensalada.
Tú _ una hamburguesa.
La abuela _ pollo.
Mis padres y yo _ fruta.
Mi madre y yo _ un café.
Tu _ un té.
Mi padre _ un café.
Mis abuelos _ un té.

Answers

Answer:

Translate pls

Explanation:

i don'tnt understand

Help Please
Fill in the blanks with the correct preterite forms of comer (to eat) and beber (to drink).
Ana y Tomás comieron una ensalada.
Tú comiste una hamburguesa.
La abuela comió pollo.
Mis padres y yo comimos fruta.
Mi madre y yo tomamos un café.
Tu tomaste un té.
Mi padre tomó un café.
Mis abuelos tomaron un té.

Imagina una tierra roja y árida, caliente. Con géiseres escupiendo a un cielo oscuro y plomizo en las zonas más frías. En las más calientes solo existe la lava. No hay nada que se parezca a una planta. Ni tan siquiera musgo. Por supuesto que no, porque la vida todavía no existe. Solo hay cosas. Minerales, moléculas, materia inerte,… En una charca cercana, junto a una roca parda, algo se mueve en su interior. Pero no podemos verlo por lo que son moléculas, tan pequeñas que son indistinguibles del líquido donde están. De pronto, el calor, el movimiento, otras moléculas o la mezcla de esto, junto con un poco de suerte, marcan el inicio de algo completamente nuevo; el primer germen del origen de la vida está creciendo. • Extrae del texto seis adjetivos calificativos, escríbelos y defínelos.

Answers

Answer:

He is ugly.

• She is beautiful.

• We are angry.

• They are thirsty.

• I am handsome.

• You are slim.

Explanation:

Imagine a red, arid, hot land. With geysers spitting into a dark sky and plummeting in the colder areas. In the hottest there is only lava. There's nothing that looks like a plant. Not even moss. Of course not, because life still doesn't exist. There's only stuff. Minerals, molecules, inert matter,... In a nearby pond, next to a brown rock, something moves inside. But we can't see them so they're molecules, so small they're indistinguishable from the liquid where they are. Suddenly, heat, movement, other molecules or mixing this, along with a little luck, mark the beginning of something completely new; the first germ of the origin of life is growing. • Extract six qualifying adjectives from the text, write them down and set them.

Question 8 of 20
Choose the direction word that best fills the blank.
Siga
en esta calle.
O A. hacia
OB. derecha
C. derecho
OD. izquierda

Answers

Answer:

C. Derecho

Explanation:

hi it is c. derecho

Your pen pal has asked you to tell him or her about a recent school vacation. In Spanish, write a letter
to your pen pal telling him or her about your most recent school vacation. You may wish to include:
• when you took the vacation
• the season of the year
• what the weather was like
• length of the vacation
• with whom you spent your time
• holidays that you celebrated
• places that you visited
• activities during the vacation
• whether you enjoyed the vacation
• plans for the next vacation

Answers

Hola amigo:
Te contaré sobre mis últimas vacaciones de verano. Fuimos a Puerto Rico a visitar a mis parientes allá. ¡ La temperatura estaba muy alta ! Hacia mucha calor. Unos 90 grados, más la humedad. Estuvieron por dos semanas. ¡ Me hubiese gustado estar más tiempo ! Vi a mis abuelos paternos y conocí a varios primos. Fuimos a la playa, al Morro y al Yunque. Celebramos el Día de los Padres junto a toda la familia. ¡ Fue muy divertido ! Espero poder regresar pronto y conocer más sobre la isla.


PLEASE HELP ASAP




Nombre:
17 ¿Qué hacian?
Escriba una oración explicando qué hacía cada persona, según la ilustración y la
información que se da. Siga el modelo.
64
MODELO:
1. Juana y Pedro
2. papá
mi abuelo
Mi abuelo leía el periódico.
3. mamá
Unidad 3, Lección A
4. yo
5. tú
6. nosotros
Fecha:
體育
Festival
de
cine
jQué chévere! 3 Workbook
© Carnegie Learning, Inc.

PLEASE HELP ASAPNombre:17 Qu hacian?Escriba una oracin explicando qu haca cada persona, segn la ilustracin

Answers

Answer:

1. Juana y Pedro bailaban.

2. yo limpiaba.

3. papá cocinaba

4. yo estudiaba

5. mi mamá trabajaba

6. íbamos al festival de cine

I hope this helps, thanks!

Other Questions
Evaluate the definite integralEvaluate the definite integral. x-1/2 dx O 3 02 01 Evaluate the iterated integral by converting to polar coordinates. a LLOY vaz-y 2 (2x + y) dx dy Consider the following. SA 5x?y dA, where D is the top half of the disk with center the origin and radius 5 Change the given integral to polar coordinates. I" ["C dr de A = B = Evaluate the integral. Suppose that 3 J of work is needed to stretch a spring from its natural length of 28 cm to a length of 39 cm. (a) How much work (in J) is needed to stretch the spring from 33 cm to 37 cm ? (Round your answer to two decimal places.) 3 (b) How far beyond its natural length (in cm ) will a force of 10 N keep the spring stretched? (Round your answer one decimal place.) - cm Please help!!Select the correct answer.Consider functions f and g.f(x)= square root 2x+2g(x) = x^2-2/2Which statement is true about these functions?See in photo serena is ashamed of her shopping addiction, so she throws away the credit card bills, hides the receipts, and refuses to acknowledge them. this is an example of In need your help please Mrs. Phillips is making room in a closet for hoarding toilet paper. Using the Fermi process, she wants to estimate the number of rolls of toilet paper she can fit into a rectangular section of a closet with dimensions of (length 48 inches) (by width 84 imches) the toilet paper has the diameter 5 inches, height 4 inches.(1)What us the volume of closet space (2)what is the volume of one roll of toilet paper [use 3.4 for pie and round to the nearest while number](3) How many rolls of toilet paper can fit into the closet space Giving 100 Points And BrainliestFind the value of the trigonometric ratio.Responses13/512/512/135/12 OBITUARY Your classmate has passed away. His/her family has asked you to write his/her obituary. How to solve for m? 2=8m Sabes el telfono de Sandra? No, pero ________ tengo guardado opens in a dialogen mi celular. _____________ vas a llamar ahora? S, ___________ quiero invitar a almorzar con nosotros. Which statement describes one way in which Henry Ford's production practices differed from past production practices?O Ford used interchangeable parts in his assembly lines.O Ford hired only skilled workers for his assembly lines.O The workers stood still in Ford's assembly lines.O The workers practiced specialized skills in Ford's assembly lines. help please , thank you the Egyptian writing system that uses thousands of picture symbols representing objects and ideas Who could be a Tribune how do clastic sediments change as they are transported further away from their original source? (select all that apply) select one or more: a. grains become more sharp/angular in shape b. grain size decreases c. grains become more well sorted d. grains become more rounded in shape e. grains get bigger in size f. grains become more poorly sorted Which factor provides the basis for the grading of newly diagnosed malignant tumors? size of the tumor x number of metastases degree of differentiation of the cells number of lymph nodes involved Which of the following keys are typically escrowed?A) Digital signature/non-repudiationB) Authentication C) Encipherment HELP!! fill in the blank. The distance between two points is the absolute value of their _____. A survey in a school was conducted about whether students like meat, vegetables, both, or neither on their pizza. The results are shown in the table. !HELP FOR BRAINLIEST! Spam: Those obnoxious emails that come in trying to sell you somethingCompany Annual Report : Sent to all shareholders, tells how wonderful the company isL.L Bean Catalog: The catalog for outdoor gear, apparel and footwear that is delivered to your homeBlue suits/ white shirts: Uniform of IBM personnel calling on customers,Mr. Plaid Coat: He greets you as you walk into the car dealershipBudweiser Clydesdales: Spokeshorses for major beer brand commercialsMcDonald's Monopoly: Game that the hamburger chain runs periodicallyThe Gecko and Cavemen: Promoters of a large insurance companyBUy one/get one free: Joseph A. Bank's deal of the day on suitsGoing green: The newspaper runs a speical interest story about how a local business is becoming more environmentally friendly.Promotional Mix Elements This activity is important because firms must communicate with customers for marketing to occur. Marketing managers use one more of the five promotional elements to communicate with customers: advertising, personal selling, public relations, sales pro and direct marketing. The goal of this exercise is to demonstrate your understanding of the differences between the five promotional elements. Roll over each promotional example to reveal its description, then drop the example onto the proper promotional category. - Spam - Company Annual Report - L.L.Bean Catalog - Blue suits/white shirts - Mr. Plaid Coat - Budweiser Clydesdales - McDonald's Monopoly - The Gecko and Cavemen - Buy one get one free - Going green Advertising Personal Selling Public Relations Sales Promotion Direct Marketing