Answer: Their wages wouldn’t even get them out of debt to my grandmother, not to mention the staggering bill that waited on them at the white commissary downtown.
Explanation:
By stating that the town's cotton pickers had wages that could not even get them out of debt with their grandmother, Maya Angelou infers that the cotton pickers were paid meagre salaries which meant they were poor people who were even in debt with the White Commissary downtown which probably supplied them with their farming equipment.
I Know Why the Caged Bird Sings is an autobiography of Maya Angelou depicting her life as a child growing up with her momma ( grandmother).
Name at least two consequences for Germany that were outlined in the Treat
of Versailles.
they could not enter france and they couldn't join the army or navy im not sure
PLEASE ANSWER WITHIN 5 MINUTES!
In which sentence is the word perpetual used correctly? Perpetual means continuing forever; lasting an indefinitely long time
A) The time dragged on as the wait seemed to be in perpetual.
B) He was known as a perpetual, because he never stopped moving.
C) If you want a garden that flowers continuously, buy a perpetual.
D) My grandmother seems to have a perpetual grin on her face.
Answer:
Your answer would be D, I believe.
Answer:
I believe the person above answer is correct but I also believe the time dragged on as the waits seem to be perpetual
Explanation:
Which inference can be best made about Madame Loisel’s husband?
In The Necklace, the inference that can be best made about Madame Loisel's husband is that He sacrifices what he wants to satisfy the wishes of Madame Loisel. The correct option is C.
What is the book about?The best interpretation of Madame Loisel's husband in The Necklace is that he forgoes what he wants in order to fulfill Madame Loisel's wishes.
Although his wife dreams of luxury and leads a very different kind of life and is constantly demanding expensive and unnecessary items, Monsieur Loisel is a simple man who loves his way of life and is content with what he has accomplished. He pleased her because he would do anything to make her happy.
Learn more about Necklace on:
https://brainly.com/question/12960689
#SPJ1
In The Necklace, which inference can be best made about Madame Loisel's husband?
a) He is cruel to his wife.
b) He would rather be single.
C He sacrifices what he wants to satisfy the wish
d) He hopes to attain a better position within his profession.
Laertes: For Hamlet, and the trifling of his favour, Hold it a fashion and a toy in blood, A violet in the youth of primy nature, Forward, not permanent, sweet, not lasting, The perfume and suppliance of a minute; No more. –Hamlet, William Shakespeare
Which phrases in the passage provide clues that trifling means "silliness” or "insignificance”? Check all that apply.
1 “a toy”
2 “in blood”
3 “not permanent”
4 “his favour”
5 “not lasting”
Answer:
"a toy"
"not permanent"
"not lasting"
Explanation:
i just did the assignment and it told me the right answer after i got it wrong.
PART B: Which quote from the text best
supports the answer to Part A?
OA. "The journey itself was very pleasant
for the passengers, with fancy meals,
activities for young people and some
childcare" (Paragraph 4)
OB. "On May 27, the St. Louis weighed
anchor in Havana, Cuba, where
passengers were denied permission
to leave the ship and officially enter
Cuba." (Paragraph 6)
OC. "Captain Schroder pressed on to find
new homes for all of his passengers."
(Paragraph 11)
OD. "scholars estimate that, of the 936
refugees (one man died during the
journey), 709 of the passengers
survived the war, and 227 did not."
(Paragraph 12)
The journey itself was very pleasantfor the passengers, with fancy meals, activities for young people and somechildcare"
What about Paragraph 4?On May 13, 1939, the St. Louis, a ship commanded by Captain Gustav Schröder, sailed from Hamburg to Havana, Cuba, carrying 937 people, the majority of them were Jews seeking safety from Nazi persecution in Germany. German captain Schröder went out of his way to ensure that his passengers were treated with respect.937 people, the majority of them were Jewish refugees, departed Hamburg, Germany, in May 1939 for Cuba. The majority of them intended to immigrate to America eventually.On May 27, 1939, a ship carrying 937 Jewish immigrants escaping Nazi persecution is turned away from Havana, Cuba.To learn more about captain Schröder refer to:
https://brainly.com/question/21077584
#SPJ1
Help please real/honest answers
Answer:
I think for the first one it might be The second and last sentences.
For the other I think it is the second and third sentences.
Not 100% sure but I think those are the best options
Can someone help me with this?
Answer:
3=a
4=d
5=b
Explanation:
Hope this helps!
1.The ____galloped by on her_____.
what the first president
Answer:
See explanation for answer.
Explanation:
The first president was George Washington.
I hope this helps!
Have a lovely day!
Marlene has a hard time opening up to people. Which statement from the
text best supports this inference?
PLS ANSWERRR
Bangladesh city
Bangladesh city
Answer: Bangladesh is not a city, rather it is a country.
Both Americans and Soviet citizens listened to President Reagan’s Address at Moscow State University. Which best describes the different purposes of the speech for American and Soviet audiences?
Answer:
Option B- Reagan’s purpose was to remind Americans of their freedoms and to encourage Soviets to allow more individual freedom.
Explanation:
Just took the test on edge2020
Answer:
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Explanation:
^Answer ^
Ayuda por favor :(
Answer:
Are you learning spanish? if not, you don't deserve an answer. XD :)
1. orange
2. blue
3. teal
4. blue
5. red
6. orange
7. green
8. blue
9. red
10. orange or green
11. gray and orange
12. blue
Explanation:
If you'r just lazy, that's the answers, but if your spanish, you need some other help. XD :)
Locate the comme prepositional phrase and Identity its use
The little girl with red hair is Jane
Prepositional Phrases
Use
Answer:
"with red hair" - it modifies or describes the little girl.
Explanation:
in the context of the text, how does a person overcome adversity? How does resilience help people overcome difficult circumstances? Cite evidence from "How Resilience Works" and "Penelope" in your answer.
Answer and Explanation:
1. In short, the texts claim that people overcome adversity with resilience. However, resilience is difficult to understand. The texts show how the word "resilience" has become fashionable in recent years, but few people really know them, because very few people needed it.
2. Resilience allows people to face reality, realize that they cannot change it, but have positivity. Positivity is very difficult to establish in a time of adversity, but it must be encouraged, as it shows that this moment will pass and that it is necessary to be strong to pass it.
´´bury my heart at chuck e cheese´´ by Tiffany Midge theme
Answer:
OoOoOoF
Explanation:
find is to _________________________ as search is to explore
Find is to discover as search is to explore. we can state the above only through analogical reasoning.
What is Analogical Reasoning?A comparison between two (or more) various items or concepts is known as an analogy.The similarity between two seemingly disparate objects is highlighted by analogical reasoning.They search as a cognitive tool that enables us to predict the behavior of an unknown entity or deduce its properties from the similarities between it and a known entity.One of the most crucial analogical reasoning processes that help us organize our worldview and worldview-related ideas is the search of analogies.By comparing the characteristics of a well-known entity to those of a less well-known entity, analogical reasoning enables the inference of new information.By conceiving them in terms of other phenomena or systems, reasoning by analogy also enables us to search unique insights about phenomena or systems.To learn more about analogical reasoning from the given link
https://brainly.com/question/924939
#SPJ1
, over 253 million cars are driven on American roads. (paragraph 2) The responsibility to issue drivers' licenses and establish driving laws has always been given to individual states, and requirements vary among states. (paragraph 3) Those in favor of raising the driving age hope that many teen injuries can be avoided. (paragraph 5)
Over 253 million cars are driven on American roads, and the responsibility of issuing driver's licenses and establishing driving laws has always been given to individual states, and requirements vary among states. Those in favor of raising the driving age hope that many teen injuries can be avoided. However, these opinions are not always shared. Some people are in support of keeping the current laws in place. There is also a debate about whether to lower the legal drinking age, and this has some people arguing that the legal driving age should be raised to match the drinking age.
The requirements for obtaining a driver's license vary widely among the states. For example, in California, a person must be at least 16 years of age to obtain a driver's license, while in Alaska, a person can get a license at age 14. In most states, teens must complete a driver's education course and pass a driving test before being issued a license. In some states, there are also restrictions on the number of passengers a teen driver can have in the car and the hours that they are allowed to drive.
In recent years, there has been a push to raise the legal driving age. Those in favor of raising the driving age argue that many teen injuries and deaths can be avoided by keeping teens off the road until they are more mature. They also argue that teens are more likely to engage in risky driving behaviors, such as speeding and texting while driving. Supporters of raising the driving age often point to countries such as Australia and New Zealand, where the legal driving age is 17 and 16, respectively, and they have lower rates of teen accidents.
However, not everyone is in favor of raising the driving age. Some people argue that driving is an important rite of passage for teens and that it helps them gain independence. They also argue that if teens are not allowed to drive until they are 18, they will be less likely to get a job and less likely to participate in after-school activities that are important for their development. Some people also argue that if the driving age is raised, it should be raised to 18 to match the legal drinking age, which is also 18 in some states.
For more questions on development
https://brainly.com/question/17350767
#SPJ8
can figuratively and literally be used at the same time ?
Answer:No literally would be like “your house is on fire!” And figuratively would be like “your shoes are on fire bro! Where did you get them?”
Explanation:
Have classes during the pandemic become easier or more difficult? Do you believe that you have been given an
opportunity or a challenge with online learning? Explain.
mei is giving a speech on caring for dogs. she has finished speaking on her final main point. which of the following would be a good choice of words for mei to signal that her speech is about to end?
"Let me conclude by saying that if you take the time to properly care for it, a dog may be a fantastic addition to your family'' this would be the great choice of words for mei to end her speech.
"As I've mentioned in this speech, caring for a dog entails providing it high-quality food, grooming it on a regular basis, and making time to exercise it."
What are a speech's closing devices?
Finish with a Call to Action.
The appeal for action or call to action is probably the most common persuasive ending device. In essence, an appeal for action happens when a speaker encourages his or her audience to engage in a specific behaviour or think differently.
Conclude with a Challenge
Miller discovered that some speakers close their talks with a challenge. A challenge is an invitation to participate in an activity that necessitates a competition or extra effort.
learn more about "Speech" here https://brainly.com/question/29484472
#SPJ4
Choose the word that best defines the word in bold:
He had (tread)on her patience.
O remind
O used up
O lose
O legal
Answer:
used up is the answer...
Which statement best summarizes the central idea of the text?
Many readers do not enjoy or appreciate fairy tales.
Fairy tales relate to a style of writing called fantasy.
Many fantasy writers have been inspired by fairy tales.
The style and structure of fairy tales remain largely unexplored.
The style and structure of fairy tales remain largely unexplored is the statement best summarizes the central idea of the text. Hence, option D is correct.
What is style and structure?Structure describes how a text is set up. The style of an author refers to how they convey ideas and information.
The center of a piece of writing may be organized differently depending on the genre. Researchers have identified five basic organizing structures: sequence, description, cause and effect, comparison and contrast, and issue and solution.
Style refers to how someone expresses themselves in writing or what makes their work sound like them.
Thus, option D is correct.
For more information about style and structure, click here:
https://brainly.com/question/1543776
#SPJ1
Answer:
D
Explanation:
E2020!! :3
Which product contains a strong base that woukd most likely completely dissolve in water?
Answer:
Drain cleaner
Explanation:
(5) ..."We need to have more Indigenous people in leadership positions making decisions and acknowledging a relationship with the land and using practices we have built over millennia living on the landscape. When environmental management is backed in tradition, long-term stewardship and maintenance of our resources is possible." What evidence does the author include in the passage to develop Hoagland's point?
The author of the given passage supports Hoagland's point, "We need to have more Indigenous people in leadership positions making decisions and acknowledging a relationship with the land and using practices we have built over millennia living on the landscape," by providing evidence from the text, which is necessary to develop the author's point of view.
In addition, environmental management backed in tradition, long-term stewardship, and resource maintenance can only be achieved through this method, according to the author.
The author has also explained that long-term stewardship can only be done by those who have lived in the region for a long time and are aware of the practices used to manage the land and its resources.
The author of the given passage uses facts to support the point of view that the traditional practices of Indigenous people are essential in managing the environment. It can be concluded that the author thinks that the traditional ecological knowledge of Indigenous peoples can be vital in protecting and preserving natural resources.
The author implies that traditional practices such as rotational burning, seasonal hunting, fishing, and other traditional techniques that have been in use for centuries by Indigenous people should be utilized in environmental management and conservation efforts.
Furthermore, Indigenous people's leadership in the decision-making process is critical to environmental management that will ensure the protection and preservation of natural resources.
The author argues that incorporating Indigenous peoples' traditional practices into contemporary environmental management will benefit natural resource management and create a sustainable future for the planet.
Thus, the author uses these pieces of evidence to develop Hoagland's point that more Indigenous people need to be in leadership positions in environmental management and decision-making.
For more such questions on Hoagland's point
https://brainly.com/question/19584615
#SPJ8
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Read the speech and answer the question.
Voluntourism: An Opportunity Too Good to be True
A Speech to the Student Body of Evergreen High
[1] Picture this: It's Spring Break, and you fly off to some country where there's lush rainforests and beautiful, blue coastlines to explore. There's also people in need, so you decide to blend your vacation with volunteering. Volunteering as a tourist, or voluntourism, seems like a great way to explore new regions and help people at the same time. However, this "volunteer plus travel" experience can actually harm local communities. While many teens might view traveling and volunteering abroad as a worthwhile adventure, there are more genuine and effective ways to make a difference.
[2] Most would agree that volunteering in general is a worthy use of time. However, what if you found out the children you are "helping" are actually being kept in poor conditions so voluntourists will spend money to come to the local area? Dale Rolfe, a supporter of ethical voluntourism, explains the shocking reality that "Animal sanctuaries and orphanages are often manufactured for the voluntourist...encouraging a cycle of exploiting the very animals and children the volunteers are trying to help."
[3] Proponents of the "volunteer plus travel" experience also argue that traveling to new places builds character and is a valuable way to learn about different cultures. With voluntourism, however, participants often pursue experiences that are all about them. For example, they sign up to build a school for a gold star on their resume, but they have no real building skills and take jobs away from local construction workers (Schulten). Or, they arrive to teach English but instead take selfies with the locals. One world traveler and ethical voluntourist believes voluntourism "can perpetuate small minded views of the world by taking insulated, fake, and structured experiences and selling them as unabridged and eye opening" (Carlos). The voluntour experience is a mirage. The voluntourist's eyes are not opened to real life at the destination, and lasting change is not achieved.
[4] If you want a genuine experience where you can see a lasting impact, there are better options than voluntourism. You can volunteer in your local community. Give an hour every week to your town's animal rescue. Serve monthly dinners to the homeless. Be a reliable, positive influence on a child who needs a mentor. Studies show that volunteering and forming lasting relationships with those you help has a positive impact on your physical and emotional health. In fact, blood pressure is reduced, memory is improved, and rates of depression are reduced (Michaels).
[5] There is another reason to look into alternatives to voluntourism. Did you know the average "voluntour" travel package costs $3,400 (Rolfe)? Could that travel money be better spent? If the world's citizens are your passion, it could go to an international organization. If you care about education, your funds can be used to buy books for students in faraway lands. If you want villagers to have clean water, contribute funds to local efforts to dig wells. If you want to experience a different culture, travel to the country as a guest, and learn from the locals how you can best help them after you've returned home. But do not voluntour.
[6] In reality, there are better ways to make a difference. Voluntourism might appear to be an adventure that blends travel and helping others, but it does little except provide a costly, superficial experience that might actually do more harm than good. So, volunteer where you are most needed-at home, where you can stay to see the job through and form genuine, lasting relationships. Choose a beautiful coastline closer to home and send the travel money you saved to an international organization that will put it to good use. Whatever you do, don't turn someone else's hardship into your vacation.
Which paragraphs address the counterclaim of the argument? (5 points)
a
Paragraphs 1 and 6
b
Paragraphs 2 and 3
c
Paragraphs 3 and 4
d
Paragraphs 4 and 5
The paragraphs that address the counterclaim of the argument are Paragraphs 1 and 6. The correct option is A.
How to convey the informationIt should be noted that volunteering as a tourist, or voluntourism, appears to be a terrific way to travel and help others at the same time. This "volunteer plus travel" combination, however, has the potential to hurt local communities. While many teenagers consider traveling and volunteering overseas to be meaningful experiences, there are more authentic and practical methods to make a difference.
Voluntourism may appear to be an adventure that combines travel with helping others, but it accomplishes nothing more than deliver a pricey, superficial experience that may really cause more harm than good.
Learn more about volunteers on:
https://brainly.com/question/14508247
#SPJ1
I haven't seen for two week
=> I last.................................
Answer: What's your question?
8.What is the main argument of Mr. Darcy's statement in the following quote?
1 certainly shall not. Yon inow how I detest it, waless I am particalaty
mibly as this it would be insupportable. Your sisters are empaged, and dare is not anothe
wornian in the roses wboen it would not be a punisment to me to stand up with
e. He does not want to dance because there are not pretty girts at the party.
f. He does want to dance but only with Mr. Bingley's sister who is busy.
g. He does not want to dance because he is not a good dancer and won't embarrass himself
h. He does not want to dance because there is no one avalable he is comfortable with.
We can see here that the main argument of Mr. Darcy's statement in the following quote is: h. He does not want to dance because there is no one available he is comfortable with.
What is Pride and Prejudice?Pride and Prejudice is actually known to be a story that was written in 1813 by Jane Austen. The story tracks Elizabeth Bennet's growth as a character as she learns about the consequences of making snap decisions and comes to understand the distinction between apparent kindness and true goodness.
We see here that the above selected answer is correct as it reveals to us the main argument that Mr. Darcy makes in his statement.
Learn more about Pride and Prejudice on https://brainly.com/question/13285039
#SPJ1
ELA9B Unit 1 Test AIP
For each definition, choose the correct vocabulary word. Each word will be used once
2. Took by force
D. commandeered
AIP: Use COMMANDEERED correctly in a new and meaningful sentence below:
Answer:
The hijackers commandeered the airplane, taking control of the cockpit and demanding the release of their imprisoned accomplices.
Explanation:
This means to officially take possession or control of something, often in a forceful or unauthorized manner. In this sentence, the police took control of someone else's vehicle without permission to respond to the emergency effectively.
In a play, which element related to theme is introduced in act 1, built up in act 2, and resolved in act 3?
the main characters
the setting
the central conflict
the main topics
Mark this and retum
Save and Exit
Next
Submit
Answer: central conflict
Explanation: