Answer:
the point is if we take something then we will be more fortunate in the calculation of a good conscience and will be loved by the god above :)
Which of the following sentences BEST shows how George Orwell used his writing to explore political issues?
A. His first major work, "Down and Out in Paris and London" (1933),
explored his time eking out a living
in these two cities.
B. The novel offered a dark look at British colonialism in Burma, then part of the country’s Indian empire.
C. He wrote numerous essays and reviews over the years, developing a reputation for producing well-crafted literary criticism.
D. He may have passed away all too soon, but his ideas and opinions have lived on through his work.
The novel offered a dark look at British colonialism in Burma, then part of the country’s Indian empire.
The correct option is B.
What does George Orwell teach us?This is the most profound and moving lesson Orwell has imparted to us in Animal Farm, and after reading it, you will certainly rethink your whole political perspective.
What kind of writing does George Orwell do?The writing of George Orwell is straightforward and resembling journalism. He seldom makes long analogies or references. He never, however, uses superfluous imagery or flowery, inflated descriptions. He uses language that is as direct and succinct as possible while yet doing a good job of describing situations and characters.
To know more about George Orwell visit:
https://brainly.com/question/11881723
#SPJ1
Note-taking is a method for:
A. improving your reading speed.
B. figuring out the main idea of a passage without knowing all of the
words.
C. personalizing your books.
D. holding on to your thoughts so you can come back to them later.
Note-taking is a method for holding on to your thoughts so you can come back to them later. Making notes involves gathering information from several platforms and sources. The writer documents the essential details of the information by taking notes, relieving their memory of needing to remember everything.
Taking notes is the process of methodically capturing thoughts from a source in order to recall, examine, or use them later. Selecting and organizing the key ideas and themes, then summarising them in your own words, all require active engagement with the content. Taking notes will aid in your ability to retain information, digest it thoroughly, and apply it successfully to learning, writing, and other activities.
Learn more about Note-taking here:
https://brainly.com/question/26039794
#SPJ1
I need to write a fictional story ASAP with an exposition and resolution to deliver the message lgbtq+ people shouldn't have to fight for their rights.
my story is going to be a girl coming out to her parents in order to go the the annual pride parade.
I'm not asking to write the story but give me ideas on a resolution *how to end the story*.
Answer:
you could add in a friend that she has liked for a wile who is also part of the LGBTQ and have them get together at the parade.
Explanation:
that is what I would do.
moistly because i am Lesbian.
What is a step you can take toward committing to a career path?
To commit to a career path, one needs to take several steps. Some of the steps are mentioned below: Identify your interests and passions, Research careers, Volunteer or intern, Network with professionals, Create a plan.
1. Identify your interests and passions: The first step towards committing to a career path is to figure out what you are interested in. Reflect on what subjects or activities excite you, and determine what you are passionate about.
2. Research careers: After identifying your interests and passions, research the careers that align with your interests. Investigate the education, skills, and experience required to pursue those careers.
3. Volunteer or intern: Volunteering or interning in a field of interest can help one to gain practical experience. It will also provide you with valuable insights into the field you want to pursue a career in.
4. Network with professionals: Networking is essential when it comes to committing to a career path. Talk to professionals in your field of interest and gain insights into the industry.
5. Create a plan: After researching your interests, passions, and career options, create a plan to help you achieve your goals. Set achievable short-term and long-term goals and develop a plan to achieve them.
In conclusion, committing to a career path requires self-awareness, research, practical experience, networking, and goal-setting. By following these steps, one can take a significant step towards committing to a career path.
For more question on passions
https://brainly.com/question/20980062
#SPJ8
how does the author develop her analysis of the benefits and risks of dopamine reward system?
Please note that your question is not specific and thus i would give you a general overview that should help you get to the right answer.This is better explained by giving an example. Let us say that a person eats a sweet bar of chocolate, then dopamine is released from the brain and this reinforces the behavior. That is why when a person does something fun or eats something sweet, he wants to eat another or do perform that behavior again.
Read more here:
https://brainly.com/question/10282794
Answer the questions below:
If we have too many buyers of fish in the market, what is likely to
happen?
Answer: There will not be enough fish.
Explanation: There will not be enough fish to go around they will be out of stock and have to restock .
How does your family perceive you? And how does your friends view you?
Answer:
Lol I have no friends and my family doesn't like me :|
Explanation:
I wanna do self deletus.
PLEASE HELP ILL MARK BRAINEST...Read the Opinion article. As you read, highlight + label examples of Logos, Pathos and Ethos. Use a different color highlighter for each Rhetorical Appeal.
In the passage above the following rhetorical appeals were used:
Logos: The statistics mentioned in paragraph 7 is an example of logos.Ethos: The reference to the expert witness in paragraph 8 was an example of ethos.Pathos: The reference to the music as violent is an example of pathos.What are Rhetorical Appeals?Rhetorical appeals are forms of writing that are meant to convey meaning in writing.
Logos applies logic, ethos applies credibility while pathos appeals to emotions. These can be seen in the text above.
Learn more about rhetorical appeals here:
https://brainly.com/question/13734134
Purple hibiscus
explain papa's wealth and how he is rich and he helps by giving money to who since he has a lot of money
The papa's wealth can be seen as one that is based on some principle that money is that it works 24 hours a day and can work for generations and rich people buy luxuries lastcompare to the poor that go for luxury first however Papa continues to pass out money to everyone who seems to be in need.
What is the idea of papa about money?It should be noted that In Purple Hibiscus, Papa-Nnukwu can be seen to be an illustration about the indigenous culture, specifically that of Igboland however the Papa-Nnukwu can be seen as father of Eugene and Ifeoma even though he not not Roman Catholic, as are his children, though focus on the traditional Igbo religion.
Even though he was sen as been genorouse and help to lift people around him up, it was recorded that Papa-Nnukwu has died in his sleep.
Learn more about wealth at:
https://brainly.com/question/26804430
#SPJ1
Which statement best describes the effect of the poet's choice of rhyme scheme in "A Dream Within a Dream?"
A. ”The upbeat quality of the balanced rhyme scheme creates a contrast with the melancholy tone.”
B. ”The imbalanced rhyme scheme creates a disjointed effect that reflects the speaker's mental state.”
C. “The predictable rhyme scheme creates a lyrical quality that emphasizes the speaker's pain.”
D. ”The loose rhyme scheme sets a slower pace that emphasizes the speaker's confusion”
The author of "A Dream Within a Dream" Edgar Allan Poe depicts the speaker's feelings of sorrow and gloom.
What is Choice of Rhyme?As the poem is examined to determine the attitude, inspiration, and underlying changes his life went through.
The author begins this gloomy poetic masterwork after becoming traumatized by those experiences.
He might not have come up with this idea first; numerous philosophers have debated it for ages. It is referred to as "dream argument" and "dream hypothesis" by philosophers.
The poet claims that since reality does not exist, this planet and all current life are illusions of some type. Aristotle and the Greek philosopher Plato both made the initial claims about this idea in their works, "Metaphysics" and "Theaetetus," respectively.
Therefore, The author of "A Dream Within a Dream" Edgar Allan Poe depicts the speaker's feelings of sorrow and gloom.
To learn more about Dream within a dream, refer to the link:
https://brainly.com/question/26886054
#SPJ1
Complete the following tag question. Write down only the missing words. Hakuna matata means 'no worries', ...?
Answer: no trouble, take it easy.
Explanation:
Think or recall of an experience to which you are rejected/ and unaccepted ( or from the experience of others) by somebody or from a group.
An experience of rejection or nonacceptance may be commonly faced by people in their job interviews, wherein they may lack the required skills for being able to employed.
What is the significance of a job interview?A job interview usually takes place at the time of recruitment process of a firm, however, this does not ensure that all the people get hired from the ones being interviewed. It leads to a common experience of being rejected or unaccepted for the open positions of an organization. The reasons may be lack of skills and qualification that the position requires.
Therefore, the significance regarding an experience of a job interview has been aforementioned.
Learn more about a job interview here:
https://brainly.com/question/13010310
#SPJ1
What inference can be made about Montague from this dialogue?
Answer:
He is very concerned about Romeo.
Explanation:
Hope this helps.
Extemporaneous speeches combine the preparation of a manuscript speech with the spontaneity of an impromptu speech. Which of these are recommended reasons for practicing an extemporaneous speech out loud, except?
a. It can provide the opportunity for audience feedback.
b. It can help you time your speech accurately.
c. It can help you master the content of your speech.
d. it can make your speech time messy.
The correct option is D.
D) It can make your speech time messy.
The manuscript (prepared material that can be read aloud or remembered) and the impromptu speech are two other forms of speeches that are said to contain components in Extemporaneous speeches (making remarks with little to no preparation.) An impromptu speech is prepared and practised, but it is not read aloud when it is given. The delivering of this kind of speech demands careful planning. Extemporaneous speech delivery is difficult to prepare for even if it gives the speaker the appearance of being well-versed in their subject. It takes a lot of practise to be able to speak in a conversational tone with few notes.
To know more about conversational refer :
brainly.com/question/1086128
#SPJ4
5
How does the author view the idea that you have to be perfect in order to get into college?
(2 points)
RI 9-10.6: Determine an author's point of view or purpose in a text and analyze how an author uses rhetoric to
advance the point of view or purpose.
She explains that students must have a near-perfect background to get into college.
O She feels that it is a misconception that they have to be perfect in order to be admitted to college.
She expresses that the best college applicants have never failed in their educational and personal experiences.
She states that only students with a 4.0 GPA will be accepted into colleges around the country.
Answread pg.139 it tells you everything you need to know in the second paragraph.
Explanation:
hope this helps you buddy
When the resistance attacks, would you rather join the children as
Eliezer does or join in the fighting?
Answer:
children as Eliezer
Explanation:
In my opinion
The narrator of "spin "insists that "the war wasn't all terror and violence. Sometimes things could almost get sweet" (Paragraph 1) Does the rest of the text support this claim
In regards to the claim of the narrator of "spin "insists that "the war wasn't all terror and violence. Sometimes things could almost get sweet" (Paragraph 1), My response is Yes, it does support the rest of the text. This is because the narrator gave an example of the reason that he made that comment.
What is the story of Tim O’Brien’s The things they carried?O'Brien makes an effort to highlight the lighter aspect of battle while still analyzing the unpredictable, brutal nature of conflict throughout "Spin." O'Brien says at the beginning of the chapter by the use of the above quote.
The fragmentation of battle is then demonstrated by O'Brien via a series of disconnected anecdotes. He recalls how Mitchell Sanders calmly removes lice from his body beneath the cover of a tree, and how Azar delivers a chocolate bar to a youngster with one leg. In addition, O'Brien describes how Henry Dobbins and Norman Bowker regularly play checkers in a foxhole, which stands in stark contrast to the mysterious, unpredictability of the Vietnam War.
Therefore, In this book, the interplay between fact and fiction as well as the question of how powerful a tool stories may be have taken center stage.
Learn more about claim from
https://brainly.com/question/2748145
#SPJ1
See quote below
"The war wasn't all terror and violence. Sometimes things could almost get sweet...On occasions the war was like a Ping-Pong ball. You could put fancy spin on it, you could make it dance" (O'Brien, 20).
Which sentence uses an apostrophe correctly?
The stores' stock is nearly gone.
The next days test will decide his' fate.
The restaurant's license expires next month.
The final task was Bills' undoing.
Answer:
The sentence that uses an apostrophe correctly is: "The restaurant's license expires next month."
your friend's family has just moved from the country to a big town . he didn't like it so he writes you a letter of complaint about life in town
Dear, friend,
I really hate this town, it has kept me very unsatisfied and I wish to be back home, this doesn't feel like home, it doesn't feel comforting, its terrible.
kind regards, soo and soo
his principles, he has to be very careful.
A) with regard of
B) with regard on
C) with regard to
D) None of these
write 2 pharagraphs on a song you hate telling why plzzz.
Answer:
Title: Who Let The Dogs Out by Baha Men
Explanation:
This song wasn't suppose to exist because it's just that horrible. It's actually about men who catcall women and call them names and are disrespectful and the women respond by calling them dogs. That's why I don't like it.
Another reason is that why would you do that to women? It is indeed disgusting to name a person that so it is ABSURD! I wish this was longer but that's it. brainliest please UuU
how does laertes character develop
Laertes's character develop from calm and dutiful to vengeful and one who does not care about rules.
Laertes is a character in William Shakespeare's c. 1600 play Hamlet. Laertes is that the son of Polonius and therefore the brother of Ophelia. Within the final scene, he mortally stabs Hamlet with a poison-tipped weapon system to punish the deaths of his father and sister, that he blamed Hamlet.
Laertes is a vengeful, compulsive one that acts carelessly. He's additionally brave and prepared to kill anyone who might need been an area of his father's death. Laertes isn't overtly emotional regarding the death of his father however is keen to hunt revenge.
To learn more about Laertes here
brainly.com/question/5635657
#SPJ4
Drag to the box TWO central Ideas that are
developed in the passage.
**
Two Central Ideas
:: Lonfish can be found in a variety of habitats.
:: Efforts are made to document lionfish populations.
Citizens are better at documenting lionfish than
researchers are.
Scientists think lionfish may invade more areas in
the future.
The most significant idea that the author wishes to convey to the reader is the main subject of a passage or story.
What is an excellent example of a fundamental concept?A brief statement can frequently convey the fundamental idea. On Julia's report card, she received low marks. She was afraid that if she showed her parents her report card, she would be in trouble. Subsequent to acknowledging about her grades, her folks counseled her for endeavoring to conceal current realities.
Where can I find the central idea of the passage?The primary idea, which is usually in the first sentence, is typically placed in the last sentence of a paragraph. The author first provides evidence to support their argument before making it.
Question incomplete:Drag to the box TWO central ideas that are developed in the passage.
Two Central Ideas Lionfish can be found In a variety of habitats
Efforts are made t o document lionfish populations.
Citizens are better at documenting lionfish than researchers are.
Scientists think lionfish may invade more areas ir the future.
To know more about central idea :
brainly.com/question/28418014
#SPJ1
In what way does Macbeth fail to resolve the conflict with Banquo?
The outside struggle is Macbeth desires to maintain his mutual pals of Banquo, so he wishes the murderers to do the killing. Macbeth has no inner struggle due to the fact he wishes him dead.
This preliminary struggle over whether or not or now no longer he can kill his king, which exists each among Macbeth and himself and among Macbeth and his wife, is resolved whilst Macbeth acts, murdering Duncan after which seizing strength after the extra apparent heirs flee in worry of being accused of the crime.
Macbeth's worry of Banquo's suspicions approximately his involvement in Duncan's murder, his preference to cast off a person who turned into gift whilst the witches' prophesies had been made, and his try and save you the success of the prophecy approximately Banquo's descendants turning into kings.
Learn more about Macbeth desires here:
https://brainly.com/question/25668662
#SPJ1
1. Rewrite the sentences with the same meaning (5 sentences (26-30) - 10 pts)
You can’t smoke in the theatre.
Answer:
In the theater, you can't smoke
Explanation:
you can't smoke in the theater. it is just like saying smoking in not allowed in the theater. in the theater you can't smoke, is same as smoking is not allowed in the theater.
What is the purpose of symbolism in a work of literature?
to convey theme or create mood
to keep the reader guessing about its meaning
to provide insights into a character’s past
Answer:
A - to convey theme or create mood
Explanation:
the website gave a merciless review of the film
Answer:
oh srry
Explanation:
What do some critics see as a notable difference between the audio and text of Churchhill's Speech ?
Some critics see as a notable difference between the audio and text of Churchhill's Speech is option B. The tone in the text seems sad and defeatist, but in the audio version, Churchill speaks with determination.
Sir Winston Churchill's famous "We Shall Fight on the Beaches" speech, delivered on June 4, 1940, has been discussed, quoted, and analyzed many times. It is regarded as one of the most inspiring speeches of all time.
Critics have noted that while the text of Churchill's speech may convey a tone that appears sad and defeatist, the audio version presents a different impression. In the audio recording, Churchill's delivery is characterized by a sense of determination and resolve.
His voice carries conviction and an unwavering spirit, which contrasts with the potentially pessimistic tone that might be inferred from reading the text alone. This difference in tone between the audio and text versions is a significant observation made by critics.
Some critics, however, have pointed out a notable difference between the audio and text of the speech. The reason for this is the difference between what Churchill intended to say and what he actually said. The audio of the speech shows that Churchill often diverged from the script. For example, in the beginning, the prepared text read "We have before us an ordeal of the most grievous kind."
The text concluded with the statement "Come then, let us go forward together with our united strength." Churchill delivered a similar phrase, but it ended with "let us go forward together with our united strength to defend our homes and the world cause of freedom and peace." The audio recording indicates that Churchill was inclined to ad-lib his speeches to his liking and mood, emphasizing his rhetorical abilities.
In conclusion, the distinction between the audio and text of Churchill's "We Shall Fight on the Beaches" speech is a notable difference pointed out by some critics. They have suggested that Churchill often made changes to his prepared text to deliver a more impactful speech. Churchill was a master orator and his ad-libs contributed greatly to the overall success of his speeches. The correct answer is option b.
Know more about Sir Winston Churchill's here :
brainly.com/question/30375641
#SPJ8
The complete question is :
What do some critics see as a notable difference between the audio and text of Churchill's speech?
A. Churchill uses sarcasm in the audio version, but sarcasm cannot be identified in the text version.
B. The tone in the text seems sad and defeatist, but in the audio version, Churchill speaks with determination.
C. The tone in the text seems inspirational, but in the audio version, Churchill sounds unemotional.
D. Churchill varies his speaking rate and volume to create emphasis in the audio version, but the sentences in the text version are lengthy and lack variety.
how are you going to answer your research questions
Answer:
will answer my research question by evaluating it briefly and explaining objectively and showing them the result observed by us
How do the boys at camp feel about Zero
Zero elicits sympathy and sorrow among the camp's boys. They are aware of his difficulties and make an effort to support him in any manner they can.
Even though they are aware of how he differs from them and that he requires assistance, they make an effort to engage him in events and show him kindness. Zero inspires sympathy and sorrow among the camp's boys. They are aware of his difficulties and make an effort to support him in any manner they can. Even though they are aware of how he differs from them and that he requires assistance, they make an effort to engage him in events and show him kindness.
To know more about sympathy refer to the link below :
https://brainly.com/question/6281643
#SPJ1