Answer:
South Los Angeles
she finds life at poor Crenshaw Middle School boring and unchallenging, so she doesn't try
Which statement best shows the difference between romantic and realist literature
Answer:
B) Romanticism celebrates the beauty of nature, whereas realism depicts the struggles of everyday life.
Explanation:
A. Romanticism depicts people in love, whereas realism depicts the real nature of people.
B. Romanticism celebrates the beauty of nature, whereas realism depicts the struggles of everyday life.
C. Romanticism celebrates the protagonist’s glory, whereas realism glorifies the antagonist of the story.
D. Romanticism highlights the human connection with nature, whereas realism depicts supernatural elements. E. Romanticism emphasizes the emotions of characters, whereas realism highlights human relations.
Romanticism: natural wonders, magical creatures Reality: social issues, everyday characters Romanticism celebrates nature, while realism depicts everyday struggles. Like naturalism, realism arose in the second half of the 19th century. Realistic depiction of reality. Unlike romanticism, it does not beautify or appeal. Realistically depicts everyday events. The former uses fantastic situations and personal feelings. Realism captured the social changes caused by industrialization. Romanticism includes a love of nature and a study of human nature.
Read the following quote. Then, identify the speaker and importance of the quote "I do protest I never injured thee, But love thee better than thou canst devise Till thou shalt know the reason of my love;"
Answer:
This quote comes from Act 3, scene 1 of Romeo and Juliet, by Shakespeare. The speaker is Romeo to Tybalt.
In this scene, Tybalt comes to Hamlet to challenge him. Tybalt feels attacked by Romeo and the Montagues. He comes looking for Romeo with the intention of fighting. However, in response to Tybalt's violence, Romeo delivers this line. This line shows how Romeo chooses to be nonviolent in an attempt to calm the feud between the families.
The first part of the line explains how Romeo feels that he never hurt Tybalt, and thus there is no need to fight. In the last part of the line, Romeo says that Tybalt does not understand the reason Romeo loves him. This is an example of dramatic irony. Romeo and the audience know that Romeo loves Tybalt because Romeo is now family through the marriage between Juliet and Romeo.
This line is important because it shows how Romeo attempts to stop the violence. It also clearly shows the audience how keeping the marriage a secret is leading people to getting hurt. Additionally, during this scene, Mercutio is with Romeo and also does not know about the marriage. So, he believes that Romeo standing down is dishonorable and cowardly. Mercutio's anger and pride lead to him agreeing to fight Tybalt in Romeo's place. In the end, this fight is responsible for the deaths of both Tybalt and Mercutio.
Additionally, this line could be referenced to understand the theme of secrets. Throughout the play, both Romeo and Juliet keep foolish secrets from their families. By refusing to tell people of their secret marriage many people get hurt. So, this line represents how keeping secrets can often have negative, unintended consequences.
Read each sentence. Add punctuality as needed
Answer:
Your question isn't complete.
Answer:
not complete question
Explanation:
What the reason of why the house want to impeach against Trump for second time?
Answer: because of the attack that happened last week and many peoples lives were at risk.
Explanation:
Answer:
I’m pretty sure it’s because he won’t leave the House
Explanation:
Which quotation supports the idea that Americans have lost sight of the benefits of participating in sports? "Despite our much-publicized emphasis on school athletics, our own children lag behind European children in physical fitness." (paragraph 6) "Despite our much-publicized emphasis on school athletics, our own children lag behind European children in physical fitness." (paragraph 6) "Our existence deprives us of the minimum of physical activity essential for healthy living." (paragraph 7) "Our existence deprives us of the minimum of physical activity essential for healthy living." (paragraph 7) "I do not say this in order to decry excellence in sports or anywhere else." (paragraph 8) "I do not say this in order to decry excellence in sports or anywhere else." (paragraph 8) "There are more important goals than winning contests, and that is to improve on a broad level the health and vitality of all of our people." (paragraph 10) "There are more important goals than winning contests, and that is to improve on a broad level the health and vitality of all of our people." (paragraph 10)
Losing sight of the benefits of something implies that other affairs are put first before the activity in consideration. So, the statement that supports the idea that Americans have lost sight of the benefits of participating in sports is;
"Our existence deprives us of the minimum of physical activity essential for healthy living." (paragraph 7)The statement above reflects the fact that Americans were not prioritizing sports. According to the author, the existence of Americans deprived them of the minimum of physical activity.
Perhaps other preoccupations were taking away the time required for sports.
Therefore, the statement in paragraph 7 is correct.
Learn more here:
https://brainly.com/question/24520604
Suppose that the first premise of a disjunctive syllogism is "p or q." What must the second premise be?
a. not-q
b. p
c. it could be not-p, or it could be not-q
d. not-p
e. q
When the first premise of a disjunctive syllogism is "p or q," the second premise must be "not-p.
Disjunctive syllogism is a deductive reasoning procedure in logic that uses a premise in the form of "either p or q." It then continues to eliminate one of the premises by asserting the negation of one or the other of the disjuncts. In a disjunctive syllogism, the second premise is always "not-p" or "not-q.
If the first premise is "p or q," it can be concluded that if "p" is false, then "q" must be true. Furthermore, if "q" is false, then "p" must be true. Finally, if either "p" or "q" is correct, then the other is false. Therefore, the second premise must be "not-p.
Hence, the correct option is D) Not-p.
know more about disjunctive syllogism here
https://brainly.com/question/22173899#
#SPJ11
Which two print features can help emphasize important text in a document? bolding the text paraphrasing the text italicizing the text resizing the text numbering the text.
Two print features that can help emphasize important text in a document are: bolding the text and italicizing the text.
When writing text, important points might need to be stressed. To stress the important words and make them easily seen by the reader, the bold and italics fonts can be used to achieve these.
This is especially true in print magazines and books. Therefore, bolding and italicizing the text is correct.
Learn more about the bold and italics fonts here:
https://brainly.com/question/7131436
List two preferences that you will include in the research project?( What is Cyber terrorism?)
Explanation:
Sure, here are two preferences that could be included in a research project on cyber terrorism:
1. Focus on a specific type of cyber terrorism: Cyber terrorism is a broad and complex topic, so narrowing the focus of the research project can make it more manageable and allow for a deeper exploration of a specific type of cyber terrorism. For example, the research project could focus on cyber terrorism that targets critical infrastructure, such as power grids or transportation systems.
2. Analyze the impact of cyber terrorism on national security: Cyber terrorism has the potential to cause significant damage to a country's national security. Therefore, the research project could aim to analyze the impact of cyber terrorism on national security, including the effectiveness of current measures in place to prevent and respond to cyber attacks.
ms. lennox is previewing the vocabulary terms students will need to understand before the day's reading. she has asked students to write the words in their vocabulary notebooks as well as the definitions. while the students are copying the words, ms. lennox notices that her new student, ryan, has gotten up to sharpen his pencil more times than she can count. she watches ryan sit down and begin writing. he snaps his lead after only one letter. ms. lennox offers to let ryan write using her pen. while looking over his paper. ms. lennox notices that ryan has little sense of where the letters belong relative to the lines, and many of the words are not copied correctly. ms. lennox begins to wonder if ryan has dysgraphia. until she can confirm, what is the best step ms. lennox can take now to ensure ryan understands the lesson today?
Definition/Description: Echo reading is a rereading strategy designed to help students develop expressive and fluent reading as well as print awareness.
In echo reading, the teacher reads a short segment of text, sometimes a short sentence or paragraph, and the student repeats it back.
Which of the following is the best approach to demonstrate the importance of independent reading to your students? Set aside specific reading time in class, where you will also be seen reading, while also setting expectations for independent reading at home.
Gardner states that "linguistic intelligence is activated when individuals encounter the sounds of a language or when they want to communicate something verbally to another person." However, this learning style does not correlate exclusively with the spoken word. July 1, 2021
To learn more about demonstrate please click on below link
https://brainly.com/question/29360620
#SPJ4
Which sentence option correctly uses a colon? O A. If you remember nothing else from my lecture, remember this: "Stand up for yourself." O B. If you remember nothing else from my lecture remember this "Stand up for yourself." O c. If you remember nothing else from my lecture, remember this "Stand up: for yourself." O D. If you remember nothing else from my lecture, remember this "Stand up for yourself."
Answer:
c
Explanation:make yourself focus about what your learning each day or write it down in a notebook to remember
Answer:
A. If you remember nothing else from my lecture, remember this: "Stand up for yourself."
Explanation:
Explain how the speaker’s point of view shifts throughout the poem. Cite evidence from the poem in your response
The story is called Mending wall by Robert frost 1919
From commonlit
Answer: Hope this Helps
Mending Wall begins with statements about walls, presented in third person. The perspective switches in Line 6 to a first-person speaker who explains their habit of coordinating wall repairs with their neighbor. The first-person speaker alternates between singular (“I”) and plural (“we”). The next section consists of dialogue between that speaker and the neighbor, interspersed with the speaker’s first-person unspoken observations and questions.
The story of the Mending wall explains the speaker's point of view as they represent the first and second speakers.
What is the story about?The story is about the Mending wall by Robert frost who has presented the walls in third person expressing the point of view of the first person who is in the habit of speaking with the neighbors The first person speaks as I and We. The next part consists of dialog between the speaker and neighbor.
Find out more information about the story.
brainly.com/question/1909141
What type of shot should you use to create a natural, free, and unpredictable feeling to a scene?
tripod
dolly
handheld
multicam
Answer:
handheld
Explanation:
Answer:
i’m gonna say handheld tbh
Explanation:
Based on chapter 5, what can you infer about how Harriet Tubman views her own role in the Underground Railroad and the abolitionist movement? Cite evidence from the text to support your answer. Type your answer in the box below.
this is an edmentum questions help pls
As the name suggests, an abolitionist was someone who worked to end slavery in the 19th century. More precisely, these people demanded the immediate and complete freedom of all slaves.
What is Abolitionist movement?The majority of the early abolitionists were white, religious Americans, but some of the movement's most notable leaders were also Black people who had fled from slavery.
The abolitionists wanted to end the ownership of slaves because they believed that slavery was an abomination and a curse on the United States. They circulated a ton of anti-slavery literature among Southerners and petitioned Congress, sought for office, and distributed it widely.
These ardent campaigners fought the spread of slavery into American territory and recently formed states like Kansas, in contrast to the beliefs of other organizations like the Free Soil Party.
Therefore, As the name suggests, an abolitionist was someone who worked to end slavery in the 19th century. More precisely, these people demanded the immediate and complete freedom of all slaves.
To learn more about abolitionist, refer to the link:
https://brainly.com/question/2572758
#SPJ1
I'm maybe a bit late but this is the sample answer:
From the text, it can be inferred that she is very humble about her place in the movement and that she also considers helping enslaved people seek freedom to be a responsibility. In her own view, she is just doing her job. This is evident in her response when she is asked how she could risk her life and freedom by traveling back to Maryland to help other enslaved people: "It wasn't me, it was the Lord!" she answered. "I always told him, 'I trust you . . . I expect you to lead me,' and He always did."
You should change it a bit cause, yea, it's sample answer.
wirte a description of how SZA looks
Answer:
Explanation:
SZA is a 5'4" African American woman with curly hair, full lips, and a well-defined jawline she has a light brown complexion she is thirty-two years of age. SZA is an American singer who made a record deal with Top Dawg Entertainment on April 28, 2017. SZA stands for “sovereign” or “savior,” “zigzag” and “Allah.” Her real name is Solána Imani Rowe.
I have to refuse. This is where I finally put my foot down and say no.
What does the phrase put my foot down mean as it is used in the sentence?
A. Assert an opinion calmly
B. Be inflexible in a decision
C. Change one's mind
D. Tap a foot strongly
Answer:
B. Be inflexible in a decision
Explanation:
The phrase "Putting your foot down" means that this is the final desicion and it will not be changed.
Hope this helped!
Which detail from the text best
explains why more people are
relocating to the suburbs?
A. “Since 1970, more Americans
have lived in the suburbs than
central cities.” (Paragraph 1)
B. “Despite several concerted
efforts by city governments to
lure residents, suburbanization
continues largely unabated.”
(Paragraph 2)
C. “Smaller metropolitan areas
with fewer than 500,00 people
have also grown, related to an
improving economy and job
creation in small urban
centers.” (Paragraph 3)
D. “This ongoing shift towards the
suburbs has significant
environmental repercussions.”
(Paragraph 3)
Based on the information in the text, it can be inferred that the detail in the text that best explains why more people are moving to the suburbs is “Smaller metropolitan areas with fewer than 500,000 inhabitants have also grown, in relation to improving economy and job creation in small urban centers” (option C).
What is a suburb?A suburb is a geographical term that refers to the residential areas of the urban periphery or outskirts. It also has another meaning that associates it with the slums, poor, marginalized or degraded in those peripheral areas far from the center of the city.
How did the suburbs come about?The suburbs arose as a response to the massive influx of people to the large industrial cities. This massive arrival of people caused the demand for housing to increase, which caused large residential areas to be built in the peripheral areas of the cities to accommodate the large number of people.
What part of the text supports this idea?The passage of text that best supports this idea is:
“Smaller metropolitan areas with fewer than 500,00 people have also grown, related to an improving economy and job creation in small urban centers.” (option C)
Learn more about suburbs in: https://brainly.com/question/14777114
#SPJ1
What of these sentences from the passage most strongly supports the correct answer to (question 5) Shakespeare.
A. Can you find the state of mind of lady Macbeth walking in her sleep has been communicated to you by skill for accumulation or imagine sensory impressions”
B. Hamlet is up against the difficulty that has discussed is occasions by his mother, but that his mother is not an adequate equivalent for it; his disgust envelopes, and exceeds her.
C. It is thus and feeling which he cannot understand; he cannot objectify it, and therefore remains to poison life and obstruct action.
D. Nothing that Shakespeare can do the plot can express Hamlet for him.
The answer that agrees with the passage in 5 IS: It is thus and feeling which he cannot understand; he cannot objectify it, and therefore remains to poison life and obstruct action.
What is the story Hamlet about?Hаmlet is а trаgedy written by Williаm Shаkespeаre, which tells thе story of Prince Hаmlet, who seeks rеvеngе аgаinst his uncle, Clаudius, for murdеring his fаthеr аnd mаrrying his mothеr.
Hаmlet's fаthеr аppeаrs to him аs а ghost аnd reveаls thе truth аbоut his murder, urging Hаmlet to аvenge his deаth. Anywаy, Hаmlet's indecisiveness аnd mentаl аnguish prevent him frоm cаrrying оut his rеvеngе swiftly, leаding to trаgic сonsequenсes for himself аnd thosе аround him.
Тhe plаy explоres thеmes of rеvеngе, mаdness, betrаyаl, аnd thе cоrrupting nаture of power.
Read m ore on Hamlet here:https://brainly.com/question/806658
#SPJ1
What is the main point of the excerpt?
An excerpt in writing is a quoted passage taken from a longer work, such as a book, or poem, or an article. To 'show' readers what it is you want them to understand and remember about the subject.
What is meant by Passage ?
A passage or a paragraph in a brilliant work of writing is always a collection of connected sentences. A passage is an excerpt from a text, novel, story, or even another paragraph, whereas a paragraph is a collection of phrases organized around a single theme.A passage is technically just a piece or subsection of a literary work, whether it be fiction or non-fiction. Despite some claims to the contrary, most passages are at least one paragraph long and frequently multiple.The Grammarly experts claim that most authors concur that a five-sentence paragraph is a solid general rule to go by.To learn more about Passage refer to
https://brainly.com/question/25950911
#SPJ4
Explanation: Cite Text Evidence Analyze the way Thayer uses a particular style to convey the meaning of events in the text. Include examples of words and phrases as they are used in the text, such as figurative language and specific word choice. Be sure to review your reading notes and cite text evidence in your response.
Analyze how Thayer uses specific styles to convey the meaning of events in the text. Add examples of words and phrases used in your text.
It also cites evidence of bullying and bad behavior by agents. They cite evidence that 400 to 800 civilians were killed by drones. He has provided no evidence to support his claims, and there appears to be none. The MLA format follows the author-page method for in-text citations.
This means that the author's last name and the page number from which the quote or paraphrase is based must appear in the text, and complete References must appear on the Citations page. This can be done both by directly quoting from the text and by paraphrasing.
Learn more about Cite Text here:-https://brainly.com/question/1089594
#SPJ9
In the book, I'll Give You the Sun, where does Noah keep jumping off of into the ocean?
In the book "I'll Give You the Sun" by Jandy Nelson, Noah has a special spot where he likes to jump off into the ocean.
This spot is a rock that juts out into the sea, which he calls his "secret spot." Noah loves to jump off this rock because it makes him feel like he's flying. He believes that when he's in the air, he's free from all his worries and problems. This rock is also significant to Noah because it's where he meets Brian, his first love. Brian is a surfer who often goes to this rock to watch the waves, and Noah is drawn to him because of his love for the ocean. For Noah, jumping off this rock into the ocean represents both freedom and love, making it a special place for him.
To know more about worries please visit:
https://brainly.com/question/29316411
#SPJ11
Do you think Portia is or has been fair to the suitor who
risked everything to select the casket ?
Which phrase gives the passage from "A Visit of Charity" a mood that is lonely
and isolated?
The phrase that gives the passage from "A Visit of Charity" a mood that is lonely and isolated is a block of ice. The correct option is 1.
What is "A Visit of Charity"?It is a short story written by Eudora Welty. The main idea of the poem is that fear can change the perception of a person towards life.
The following options are attached:
A block of ice.Remove the mittens.Up the stepsBeautified the homeThus, the correct option is 1, A block of ice.
Learn more about "A Visit of Charity"
https://brainly.com/question/12793311
#SPJ1
are 3 B's 2 C's and 1 D bad grades let me know please. give valid argument why they are or aren't (if u want
Answer:
the d is a bad grade but b's and c's are fine
Explanation:
just pass it honestly doesn't matter
Here's the thing, people put way too much emphasis on getting all a's for 'college admissions' and whatnot.
my advice? go to a community college for 2 years and then transfer to a university for the last 2 years. it will save u the college debt as well as make your grades in school not matter so much, if at all.
the most important thing is simply passing classes so that you get the credit, can graduate, and then get into whatever community college before transferring.
don't let grades stress you out. I know many people who got bad grades or even dropped out (though i don't advise anyone dropping out) that now make more money than people that got all A's and went to a four-year university.
In the american crisis, paine asserts that, oftentimes, great reward requires great sacrifice. Which detail from the text help convey this idea
In The American Crisis, Paine asserts that often times great reward requires great sacrifice The details from the text that helps convey this idea are:
A. "Tyranny , like hell is not easily conquered yet we have this consolation with us that the harder the conflict the more glorious the triumph." D. What we obtain too cheap we esteem too lightly It is dearness only that gives every thing its valueBased on the excerpt, the narrator is of the opinion that great reward comes from great sacrifice and he backs up his claim by saying that although they are yet to conquer tyranny, they take consolation from the fact that the triumph will be worth the travails and conflict.
He also states that things that are gotten cheaply are not valued, and that things are things of value, do not come easily.
Therefore, the correct options are A and D
Read more here:
https://brainly.com/question/24730106
how does critical chain scheduling protect tasks on the critical chain from being delayed
Critical chain scheduling protects tasks on the critical chain from being delayed through the use of buffers.
A buffer is a block of time that is added to the end of a task or series of tasks on the critical chain to account for potential delays or unforeseen events.
This buffer ensures that if a task takes longer than expected, the project can still be completed on time.
Additionally, critical chain scheduling also includes resource buffers, which ensure that the necessary resources are available when needed for tasks on the critical chain. This helps prevent delays due to resource constraints.
Overall, critical chain scheduling protects tasks on the critical chain from being delayed by adding buffers to account for potential delays and ensuring that resources are available when needed.
Learn more about Buffers at https://brainly.com/question/3435382
#SPJ11
Which option is the clearest example of inductive reasoning?
The clearest example of inductive reasoning among the answer choices is; Choice C; The poll shows 1 in 10 so far have voted for Green, Green will lose.
Which option is the clearest example of inductive reasoning?Inductive reasoning is characterized by its methodology of drawing conclusions by going from the specific to the general.
Hence, the answer choice which is a representation of inductive reasoning is; Choice C.
Read more on inductive reasoning;
https://brainly.com/question/860494
#SPJ1
what are the witches predictions in macbeth
Answer:
The witches predictions in Macbeth is that after The Battle of Scotland Macbeth would be the thane, Macbeth will be King while Banquo's sons will be Kings
Explanation:
Hoarding has been seen as a serious problem in America, and researchers have studied it in detail. Hoarders are people who are unable to throw away material things because of an attachment. While some people gather empty yogurt containers, used Band-Aids have also been collected. Hoarders collect so much stuff that it is impossible to walk through their house without using narrow paths, also called "goat trails." While it may seem odd for people who do not collect excessive things that others call junk, hoarders are depressed by the loss of their collections.
Hoarders have feelings for things they own. For example, a hoarder might feel saddened by the loss of a yogurt container going into the trashcan because he or she believes it would be "suffocated." Everyone feels attached to material things, but hoarders are adversely affected by it. They would rather continue living in difficult, unsanitary conditions than deal with getting rid of stuff. In addition, it takes them a long time to decide about throwing away something. In between the periods of decision-making, they collect more stuff that they have to think about. Often, family members interfere with the hoarders, and their time is wasted in attempts to convince the hoarder to get rid of more junk.
9
Which of these corrects the shift of voice in the following sentence?
While some people gather empty yogurt containers, used Band-Aids have also been collected.
A.
While some people gather empty yogurt containers, used Band-Aids are also collected by others.
B.
While empty yogurt containers are gathered by some people, others collect used Band-Aids.
C.
While some people gather empty yogurt containers, others collect used Band-Aids.
D.
While empty yogurt containers are gathered by some, others also collect used Band-Aids.
Answer:
C) While some people gather empty yogurt containers, others collect used Band-Aids.
Explanation:
Shifts are like wearing two distinct sets of gloves: they're a bewildering change in person, tense, mood, or number.
Pls do 1 to 8 pls
Thank you
Answer:
1 is Expensive, 2 is limestone, 3 is larva, 4 is culture, 5 is source, 6 is charge, 7 is formations, and 8 is emissions
Explanation:
Answer:
1. Extensive
2. Limestone
3.Larvae
4. Culture
5.Source
6.Charge
7. Fossilations
8. emmisions
Explanation:
HI!
I NEED HELP WITH HOMEWORK TO THIS QUESTION:-
“Life is like a game of chess. To win you have to make a move. Knowing which
move to make comes with insight and knowledge, and by learning the lessons that
are accumulated along the way. We become each and every piece within
the game called life.”
Give the explanation of the given quotation with example to support
your answer.
Answer:
When they say you have to make a move, they mean you have to go forward in life, and not look in the past. Look into the future.
Explanation: