Answer:
it is ostriches... i think
Explanation:
Ostriches'
Hope this helps! Good luck. :)
The description in lines 40-41 ("In your . . . hands") is one of a series of comparisons throughout the poem between
Pilihan jawaban
the land and the sea
meditation and action
seafaring and surgery
fiction and reality
planning and execution
Answer:
Q1- The allusion to Virgil’s Aeneas in lines 35-39 links the speaker’s companion to the mythical hero through their shared Wrong - destructive tendencies Correct- fixed dedication Why-Virgil’s Aeneas’ moving through burning cities does not reveal his destructive tendencies. The speaker describes the companion as being able to cut through the “unruly mess of tissues, organs, shapes”(lines 32-33) with the same dedication and precision that Virgil’s Aeneas has as he moves “through waves blown red and black by a cold wind” (lines 35-36)Q2- In lines 34-35, the speaker’s use of the words “cut” and “cutting” most clearly suggests a similarity between the Wrong- end of a human life and the end of a fictional story Correct- action of a scalpel and the movement of a ship Why- In line 34, the word “cut” refers to the literal cutting of the scalpel through flesh—what the surgeon addressed in the passage has “learned to cut into.”Q3- The description in lines 40-41 (“In your . . . hands”) is one of a series of comparisons throughout the poem between Wrong- meditation and action Correct- seafaring and surgery Why-The “sutures” (line 41) indicate a surgical “procedure” (line 40), while the “yards” (line 41) and “rigging” (line 41) suggest a seafaring adventure. This combination of seafaring and surgery imagery surfaces throughout the poem, beginning in the first line when the companion is compared with a sailor.Q4- The speaker’s use of imagery when describing the corn vines in lines 4 and 5 appeals to both Wrong- sight and touch Correct- hearing and sight Why- The vines are described as “brown curls,” appealing to sight, and “rasping like metal files against the cotton weave,” appealing to hearing.
The comparison described in lines 40-41 is between seafaring and surgery.
The author is comparing the skill and precision required in seafaring, navigating a ship, to that required in surgery, performing an operation. Both require a steady hand and calm demeanor to successfully complete their respective tasks. The comparison serves to emphasize the importance of having control and mastery in one's actions, whether it be on the high seas or in the operating room.The comparison described in lines 40-41 is between seafaring and surgery.
Learn more about seafaring here:
https://brainly.com/question/11989330
#SPJ4
After the scandal rocked the company, the vice president was _______ of his authority.
After the scandal rocked the company, the vice president was stripped of his authority. The scandal that occurred within the company had a significant impact on the vice president. As a result, the company took action and removed him from his position of authority.
After the scandal rocked the company, the vice president was stripped of his authority. The occurrence of a scandal can have far-reaching consequences, particularly for those in positions of power and authority within an organization. In this case, the scandal had such a significant impact that the company deemed it necessary to take action against the vice president. By stripping him of his authority, the company sought to distance itself from the scandal and mitigate any further damage.
This decision was likely made in order to restore trust and maintain the company's reputation. Such actions are not uncommon in situations where individuals in positions of authority are implicated in scandals, as the company must prioritize its own integrity and the interests of its stakeholders. The removal of the vice president from his position of authority can be seen as a necessary step to restore confidence and move forward.
To know more about organization visit:
https://brainly.com/question/12825206
#SPJ11
Write a literary analysis in which you analyze how Zadie Smith uses literary devices or other elements to express the theme of coping with emotional turmoil in the short story “Martha, Martha”.
Today you are tasked with completing 2 body paragraphs (one for Martha, one for Pam)
The body paragraphs must include the following:
Topic Sentence
Supporting details (textual evidence)
Explanations of supporting details
Concluding sentence
Answer:
when is this due monday, if its not tell your teacher you dont understand
Explanation:
Select the correct answer.
What does line 1 of the poem reveal about the speaker's voice?
OA. The speaker has a careless attitude toward nature.
The speaker is angry about nature's seeming indifference.
The speaker is insecure about his or her place in nature.
OD. The speaker has a desire to control natural forces.
Answer:
OD. The speaker has a desire to control natural forces.
a short story, a scientist spends decades working to genetically engineer a chimpanzee that can produce human speech. Her eventual success reveals that animals of all kinds are far smarter and more perceptive than we had ever realized. In the end, the chimpanzee is released into the wild and the scientist's work erased because humans are not comfortable with this knowledge.
What are two common literary themes that this story most clearly shows?
• A. The determination to succeed and the acceptance of failure
• B. The power of science and the evil of humankind
C. The complexity of nature and the security of ignorance
• D. The domination of man over nature and unrealized dreams
C. The complexity of nature and the security of ignorance
A. The determination to succeed and the acceptance of failure
In this short story, the two common literary themes that are most clearly shown are the complexity of nature and the security of ignorance, as well as the determination to succeed and the acceptance of failure.
1. The story revolves around a scientist who dedicates decades of her life to genetically engineer a chimpanzee capable of human speech.
2. The scientist's ultimate success in achieving her goal reveals that animals, including the chimpanzee, possess a level of intelligence and perception far beyond what humans had previously realized.
3. This discovery highlights the complexity of nature, suggesting that there is much more to animals and their abilities than meets the eye.
4. However, despite this breakthrough, the story takes a turn when the chimpanzee is released into the wild, and all evidence of the scientist's work is erased.
5. This outcome reflects the theme of the security of ignorance, as it implies that humans are not comfortable with the knowledge that animals are highly intelligent and perceptive beings.
6. The society depicted in the story prefers to remain ignorant about the true capabilities of animals, possibly due to fears or concerns about the implications of such knowledge.
7. Additionally, throughout the narrative, the scientist's unwavering determination to succeed is evident, as she devotes decades of her life to achieve her goal of creating a chimpanzee capable of human speech.
8. However, the story also explores the theme of the acceptance of failure, as despite her success, the scientist's work is ultimately erased and her achievements go unrecognized by the wider world.
In conclusion, the story effectively portrays the complexity of nature and the security of ignorance as well as the themes of determination to succeed and the acceptance of failure.
For more such questions on acceptance, click on:
https://brainly.com/question/2832447
#SPJ8
"In the documentary, there was a Z-Girl along with the Z-Boys, but here all we get is Nikki Reed as Kathy, Tony's sister."
Which of the following is a logical inference, based on the passage above?
a. The author feels that an important character c. The author feels that girls should not
has been left out of the film.
b.
The author feels that including the 'sister' d.
character was a waste of time.
Please select the best answer from the choices provided
O D
skateboard.
All of the above are logical inferences based
on the passage.
Mark this and return
Save and Exit
Next
Submit
The logical inference based on the passage is:
a. The author feels that an important character has been left out of the film.
This can be inferred from the statement that in the documentary, there was a Z-Girl along with the Z-Boys, suggesting that the presence of a female character was significant. The author's implication is that in the current situation being discussed, the inclusion of only Nikki Reed as Kathy, Tony's sister, is lacking compared to the previous documentary.
What are the best ways of making sure you don't get lost when you visit a new place?
Answer:
Knowing your land marks
getting a map of the place
Explanation:
hope this helps.
Which of these is most likely to be the subject of a narrative essay?
OA.
a memorable evening at a zoo
OB
an argument against consuming alcohol
ос.
a comparison of two industrial processes
OD.
thematic elements in Gulliver's Travels
Answer:
A
Explanation:
I think you likely should answer A, but D is a pretty interesting choice. It depends on what you have been told about narrative essays. They tell a story of some kind. And while D does that, but thematic elements are the main concern of Gulliver's Travels. Swift always concerns himself with the elements of a story do. I think A is the better choice.
what question should you ask yourself before making a change in your text? how long will it take me to make this change? will this change help my story achieve the effect i want? should i ask my teacher to provide better feedback? will my classmates by offended if i don't take their advice?
Before making a change in your text, there are several questions you can ask yourself to guide your decision-making process. Here are a few important questions to consider:
Does this change align with my intended purpose or goal for the text?
It's essential to assess whether the change you're considering will contribute to achieving the desired effect or impact you want to create with your writing.
Is the effort required to make this change worth the potential benefits?
Consider the time and resources needed to implement the change and weigh it against the potential improvement it may bring. Evaluate if the investment is reasonable and if the benefits outweigh the costs.
Have I received sufficient feedback or input to make an informed decision?
Seek feedback from trusted sources such as teachers, peers, or mentors. Gather different perspectives to gain a comprehensive understanding of the strengths and weaknesses of your text. This can help you make a more informed decision about the changes you want to make.
Will this change enhance the overall quality and clarity of my writing?
Consider whether the proposed change will improve the readability, coherence, or impact of your text. Ensure that the change aligns with the principles of effective communication and storytelling.
How might this change be received by my intended audience?
Anticipate how your audience, including classmates, might respond to the change. While it's important to consider feedback, it's also crucial to maintain your creative vision and ensure that the changes you make are true to your voice and intentions as a writer.
Remember that these questions are not exhaustive, and the specific context of your writing and audience should also be taken into account. Ultimately, the decision to make changes in your text should be based on a thoughtful evaluation of multiple factors and a consideration of your own goals and vision as a writer.
Learn more about essential
https://brainly.com/question/30548338
#SPJ4
Answer:
"will this change help my story achieve the effect I want?"
Explanation:
Nicole ________________ television a lot when she ________________ sick last year.
Nicole watched television alot when she was sick last year.
A smart TV is susceptible to crashes and malfunctions, just like any computer. As previously stated, poor visual quality and maybe choppy streaming will result from unreliable connections. Additionally, if your internet is sluggish, your TV may occasionally follow suit.
What are the disadvantage of watching television?They could be distracted from activities that promote brain development if they watch TV. Parents may find it difficult to encourage their children to play in different ways, since screen time can become addictive.
Long-term screen use can cause various health problems, such as trouble falling asleep and disrupted sleep patterns.
Too much television viewing is bad for your health. There is a link between viewing television and obesity, according to studies.
More than three hours of TV each day can also affect a person's ability to sleep, behave appropriately, perform academically, and have other health concerns.
Therefore, When Nicole was ill last year, she watched a lot of television.
Learn more about television here:
https://brainly.com/question/16925988
#SPJ6
From "The Lottery - The original paraphernalia for the lottery had been lost long ago, and the black box now resting on the stool had been put into use even before Old Man Warner, the oldest man in town was born. Mr. Summers spoke frequently to the villagers about making a new box, but no one liked to upset even as much tradition as was represented by the black box.
There was a story that the present box had been made with some pieces of the box that had preceded it. the one that had been constructed when the first people settled down to make a village here Every year, after the lottery. Mr. Summers began talking again about a new box but every year the subject was allowed to fade off without anything's being done. The black box grew shabbier eachyear by now it was no longer completely black but splintered badly along one side to show the original wood color and in some places faded or stained
The atmosphere surrounding the importance of the black box is mainly one of:
A. suspense
B. avoidance
C. death
D. nonchalance
E. ignorance
The atmosphere surrounding the importance of the black box is mainly one of:
D. Nonchalance
What was the condition of the black box?The black box was in a state of disrepair and this was a source of concern to Mr. Summers but all of the other members of the community did not seem to care at all about the condition of this black box. It was in a shabby state, it was fading off and each year, its wood continued to be splintered. Thus the box was no longer presentable.
Instead of showing concern and making efforts to have the box repaired, we can see that members of the community simply continued their daily affairs without caring a thing in the world about the condition of the box. Therefore, we can say that they approached the condition of the box in a state of total nonchalance.
Learn more about The Lottery here:
https://brainly.com/question/9216200
#SPJ1
for this assessment, you must submit a two-sentence statement that accurately paraphrases the prompt below. in your own words, explain what the prompt is asking you to do.
We can paraphrase the prompt as "I must write an essay about how Muir and Wordsworth perceive nature. I must prove my point with information from their works."
What is a paraphrase?When we paraphrase a text, we reword it, that is, we rewrite that text but use different words to say the same thing. For this question, we must paraphrase a writing prompt in only two sentences. We can do it in the following way:
I must write an essay about how Muir and Wordsworth perceive nature and answer a question. I must prove my point with information from their works, “Calypso Borealis" and “I Wandered Lonely as a Cloud.”The paraphrase above basically conveys the same information as the prompt, but uses different words. For example, instead of saying that we will "support our discussion with evidence," we say we will "prove our point with information".
We can conclude that the answer above is correct.
The missing prompt that we must paraphrase is the following:
Writing Prompt
How have these two authors expressed their relationships with nature? After reading and analyzing “Calypso Borealis,” an essay by John Muir, and William Wordsworth’s poem “I Wandered Lonely as a Cloud,” write an essay in which you describe how each author views nature and answer the question. Support your discussion with evidence from the text.
Learn more abut paraphrase here:
https://brainly.com/question/24729251
#SPJ4
What conclusion can be drawn about how Mars became known as the "Red Planet"?
Answer:
Because it is coloured red and is the only planet which is red and dusty .
Also because iron minerals in the Martian soil oxide, or rust , causing the atmosphere and soil look red
Answer:
It is mars looks red in the sky because of all the iron in the atmosphere
Explanation:
Which type of rhetorical appeal does Lake make in this passage?
In the literary work from "An Indian Father's Plea," Lake is using the literary device of Logos. He provides evidence for his claim by way of a description.
How to illustrate the information?In the quoted passage, Medicine Grizzlybear Lake is quoted as saying, "Wind-Wolf was placed in a secure and specially designed Indian baby basket from his mother's loving arms. Another ceremony was performed by his father and the other medicine people to bind him to the essence of the Great Spirit, the Grandfather Sun, and the Grandmother Moon.
All of this was done to protect his soul and to acquaint him with the natural world. So, using Logos rather than Pathos or Ethos, the description was made in order to support the claim. He used logos, because he is using information from experts to show that he knows what he is talking about.
Learn more about rhetoric on:
https://brainly.com/question/24590045
#SPJ1
What rhetorical appeal is Lake making in this passage from "An Indian Father's Plea"
Answer:
Ethos
Explanation:
Because it's
how did kamau family help him withhis growth and development?
Kamau's family played a vital role in supporting his growth and development, fostering an environment that nurtured his potential. Their influence encompassed various aspects, including emotional, intellectual, and social development.
Emotionally, Kamau's family provided a stable and loving environment that allowed him to feel secure and confident.
They offered unconditional love, encouragement, and guidance, instilling in him a strong sense of self-worth and belief in his abilities.
By consistently acknowledging his achievements and offering constructive feedback during times of difficulty, they helped him develop resilience and a positive mindset.
Intellectually, Kamau's family recognized the importance of education and actively supported his academic pursuits.
They engaged in discussions, encouraged curiosity, and provided resources to stimulate his intellectual growth.
They encouraged him to explore diverse interests, exposing him to a wide range of ideas and experiences. This broadened his perspective and fostered critical thinking skills.
Socially, Kamau's family emphasized the value of relationships and taught him important social skills.
They encouraged him to interact with others, teaching him empathy, respect, and effective communication.
By modeling positive behaviors and providing opportunities for socialization, they helped him develop strong interpersonal skills and adaptability.
Overall, Kamau's family's unwavering support, love, and guidance contributed significantly to his growth and development.
Their investment in his well-being created a foundation upon which he could build a successful and fulfilling life.
For more such questions on Kamau's family
https://brainly.com/question/32798645
#SPJ8
when the suffix -ly is added to an adjective like quick, the word becomes
Answer:
an adverb
Explanation:
adding ly makes it an adverb
give example of complete paragraph with essential parts
Sure! Here's an example of a complete paragraph with essential parts:
The Sultan, as the highest-ranking ruler in Alam Melayu, holds a position of high honor and authority. The title of Sultan signifies a ruler of a large and sovereign state, commanding respect and power. Underneath the Sultan, rulers use other titles. For instance, the Raja, though holding a slightly lower rank, still wields significant influence within their respective smaller or more limited territories. Another title, the Yang di-Pertuan Besar, is bestowed upon rulers who may have a smaller domain but play a more ceremonial role, symbolizing their higher position in the hierarchy. Similarly, the Yamtuan Besar and the Yang di-Pertuan Muda are titles used by rulers in Malaysia's eastern states, representing their authority and standing within their specific regions. These various titles honor the rulers in the kingdom of Alam Melayu. They indicate their status, power, and responsibilities in the governance and social fabric of Malay society.
This paragraph includes an introductory sentence and a discussion of different titles used by the rulers in the kingdom of Alam Melayu. It also includes a conclusion that highlights the significance of these titles in Malay society's governance and social structure.
3. Rhetorical questions sometimes also include:
a.
Tag questions
b. Untruthful questions
c. Direct questions
d. Trick questions
Answer:
Explanation:
B
Answer:
b
Explanation:
Which literary device attaches human qualities or actions to animals, objects, or abstract concepts?
Answer:
Personification
Explanation:
An example of personification would be "the wind whispered in my ear" - wind can't actually whisper, it's wind. Hope this helps m8 :)
The literary device which attaches human qualities or actions to animals, objects, or abstract concepts is known as personification.
What is Personification?
This refers to the giving of human attributes to inanimate objects or to other abstract concepts.
With this in mind, we can see that personification is an important figure of speech which is used to add color to a narration and some example includes "the sun smiled on us" or the "the wind hit angrily"
Read more about personification here:
https://brainly.com/question/1013597
Dr. Martin Luther King, Jr. says people of color are "living constantly at tiptoe stance [..]"
What does this mean?
Answer:
I think that he ment that no matter where colored people went they always had to be on edge because they would never know what is going to happen.
Explanation:
The author writes, "When the sneakers
went on sale in April 1985, they flew off
shelves." She means the sneakers were
A. one of a kind.
B. affordable
C. popular and sold very quickly.
D. overpriced.
Answer:
The answer is C
Explanation:
Hope this helps
can i get brainliest? plzz...
My/o is an example of: the prefix at the beginning of some words. the foundation of the word that provides its meaning. the vowel that joins a root to another root or to a suffix. the combination of a root and a combining vowel. the ending of some words.
Answer:
the vowel that joins a root to another root or to a suffix
Explanation:
My/o as in Myology employs a combining vowel, in this case, the 'o', which serves as a merger for two root words or a root word and a suffix. Known to have no distinct meaning, this vowel eases the pronunciation of certain medical terms that are otherwise difficult to pronounce.
Another example is cardiology, which is the study of the heart and diseases associated with it. Cardia is a root word in Greek which means 'heart', and logy is another root wordy in Greek which refers to the 'study of'. It is widely used for this purpose and is seconded by the combining vowel 'a'.
If you had to take a stand based only on the portions of the novel you've read thus far, would you say the creature's actions are mainly due to its nature? Or are the actions due to Victor's neglect (a lack of nurture)?
In the parts of the novel that have been read, the creature's actions are primarily the result of Victor's carelessness and lack of nurturing. The society's rejection tarnished the creature's good nature.
Why do books say a novel?The reading line a a book cover, "A Novel," rather than a subtitle, informs potential readers of the book's contents and acts as a helpful compass while sifting through an unorganized stack of volumes. Theoretically, by making the contents of books readily known, it aids in book sales.
Does a novel have an ending?In literary fiction, a satisfying conclusion contains specific components that let readers know the tale has reached its logical conclusion and the character has accomplished their primary objective.
To know more about Novel visit:
https://brainly.com/question/9351006
#SPJ1
To appreciate Rice's article fully, define the following words. Many of these terms can be understood through context and internal clues. Use your dictionary for a final check and identify how the word is used in the sentence. contemporary aberration demographers nontraditional concerted colleagues family Rice discusses the changing nature of the family and the difficulty some people have dealing with the changes to the concept of family. To better understand her point write down your own understanding of what makes a family. including a description of your own family. Then use an encyclopedia, library sources, or the Internet to elaborate on your understanding. Write down both your before-research and after-research answers below. Make sure to write down your source for each researched answer. Rice talks about the mythical ideal 1950s American family. To better understand this concept, use an encyclopedia, library sources, or the Internet to research and answer the questions below. Be sure to write down your sources for each answer. What is the GI bill? How did it impact family life, especially for America's middle class? What does Rice mean by post-WWII prosperity? What is meant by the post-WWII baby boom? How could it have influenced this idealized concept of the American family?
The GI Bill is a federal law that was passed in 1944 that provided educational and employment opportunities to millions of American veterans. Rice means by post-WWII prosperity the economic boom that occurred after World War II when the United States became the world's dominant economic power.
The post-WWII baby boom was a significant increase in the birth rate that occurred after World War II. The post-WWII baby boom influenced the idealized concept of the American family in the 1950s by creating a demand for housing, consumer goods, and family-oriented products.
Contemporary: Contemporary means relating to the present time. Rice's article was written and published in 1996. Demographers: Demographers are the people who study human populations, their size, and distribution. Nontraditional: Nontraditional means not conforming to a convention or tradition. In Rice's article, she discusses how the traditional family is changing and how some people have difficulty adjusting to the changes.
Aberration: Aberration means a departure from what is normal or desirable. Rice uses the term to describe how some people see the changing family structure as a negative or undesirable thing.
Concerted: Concerted means jointly arranged, planned, or carried out; coordinated. In the article, Rice discusses how many people are coming together to find new ways to define and support families in the modern world.
Colleagues: Colleagues are the people that work together in a common profession. Rice discusses how many of her colleagues have had difficulty adjusting to the changes in family structures.
Family: A family can be defined as a group of individuals related by blood, marriage, or adoption, who are living together and sharing resources.
Before research answer: Before doing research, my understanding of a family is a group of people that live together and share resources and have a strong emotional connection with each other. It can be a group of individuals related by blood, marriage, or adoption.
After research answer: According to the National Institutes of Health (NIH), a family is a group of two or more people related by birth, marriage, adoption, or choice who share a common residence and emotional ties. Source: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK234774/
The GI Bill is a federal law that was passed in 1944 that provided educational and employment opportunities to millions of American veterans. The GI Bill offered tuition assistance, living expenses, and job training for veterans to help them adjust to civilian life after World War II. The GI Bill made higher education more accessible to middle-class families and helped create a larger, more educated middle class. Source: https://www.history.com/topics/world-war-ii/gi-bill
Rice means by post-WWII prosperity the economic boom that occurred after World War II when the United States became the world's dominant economic power. It was a time of economic growth, job opportunities, and rising standards of living. The post-WWII prosperity helped create a larger, more affluent middle class in America. Source: https://www.history.com/topics/cold-war/post-world-war-ii-boom
The post-WWII baby boom was a significant increase in the birth rate that occurred after World War II. The baby boomers are people who were born between 1946 and 1964. The baby boomers were the first generation to grow up in a time of post-war prosperity and were a large part of the growth of the middle class. The baby boom helped to shape the idealized concept of the American family in the 1950s. Source: https://www.history.com/topics/1960s/baby-boomers
The post-WWII baby boom influenced the idealized concept of the American family in the 1950s by creating a demand for housing, consumer goods, and family-oriented products. Advertisers and marketers saw the baby boom as a significant market and created a "family-friendly" image of the ideal American family. The ideal American family of the 1950s was a nuclear family with a working father, a stay-at-home mother, and two or three children. This image of the ideal American family became the norm and was portrayed in popular culture, such as movies, TV shows, and magazines. Source: https://www.history.com/topics/1960s/baby-boomers
Learn more about Rice's article at https://brainly.com/question/11968505
#SPJ11
In a persuasive speech, conceding that your ideas do not work in all cases ______ your credibility.
In a persuasive speech, conceding that your ideas do not work in all cases can actually enhance your credibility.
By acknowledging the limitations of your argument, you demonstrate honesty and a realistic understanding of the topic. This can build trust with your audience and make them more likely to consider your other points.
Furthermore, conceding some weaknesses in your argument can also give you an opportunity to address potential counterarguments. By acknowledging that your ideas are not perfect, you can show that you have thought critically about your position and are open to feedback and discussion. This can make your argument more persuasive overall.
Of course, it is important to strike a balance between acknowledging limitations and undermining your own argument. You should still make a strong case for your position and provide evidence and reasoning to support your claims. However, by recognizing the complexity of the issue and showing humility in your approach, you can increase your credibility and make a more persuasive case.
know more about persuasive speech here,
https://brainly.com/question/1597628
#SPJ11
Lady Macbeth can best be described as Even more ambitious than Macbeth. Willing to help Macbeth even if she does not agree with him. Willing to risk all to save Duncan. Subservient to Macbeth.
Answer:
Lady Macbeth's ambition appears unchecked and she is the driving force behind the murder of Duncan. She pursues her ambition with a great determination. She willingly seeks evil to aid her in her objective and asks evil to fill her from the crown to the top-full / Of direst crueltyNow, while the two were talking together, Pau Amma the Crab, who was next in the game, scuttled off sideways and stepped into the sea, saying to himself, ‘I will play my play alone in the deep waters, and I will never be obedient to this son of Adam. ’
This section leads to the conclusion that Pau Amma believes himself to be c. superior to other animals.
Rudyard Kipling's poem The Crab that Played with the Water tells the tale of a giant crab that spends two days a week eating while sitting in the Pusat Tasek, the ocean's centre of gravity. In all fairness, he was referred to as the King Crab. He thinks he is better than all other creatures. Hence, option c.) is correct.
He stated in an excerpt that he would perform his play by himself, in which he had a distinct ending from other creatures. It infers that The Crab believes there is no finer creature to play with.
Complete Question:
Read the excerpt from "The Crab That Played with the Sea.”
Now, while the two were talking together, Pau Amma the Crab, who was next in the game, scuttled off sideways and stepped into the sea, saying to himself, ‘I will play my play alone in the deep waters, and I will never be obedient to this son of Adam. Which conclusion about Pau Amma does this excerpt support?
a. He likes swimming.
b. He is afraid of humans.
c. He thinks he is better than other animals.
d. He enjoys spending time with other animals.
Read more about The Crab, on:
brainly.com/question/17447327
#SPJ4
What is the main idea of the bolded paragraph? Gandhi had much to lose. Gandhi was more organized than Thoreau. Gandhi protested against taxes. Gandhi was willing to go to jail.
The main idea of the bolded paragraph is D. Gandhi was willing to go to jail.
Who is Gandhi?Mahatma Gandhi led the Indian nationalist movement against British rule, using his non-violent posture. He learned a lot from Thoreau, especially in matters of Civil Disobedience without violence.
Thus, the main idea of the bolded part of the paragraph is Option D.
Learn more about Mahatma Gandhi at https://brainly.com/question/497492
Answer:
D.
Explanation:
I took the test!
write an article suitble for publication in your shpchool in ways of improving reading culture among students
Answer:
WAYS BY WHICH READING CULTURE CAN BE IMPROVED AMONG STUDENTS
Explanation:
OUTLINE
Extra curricular activities
Equipped and conducive learning area
Good teachers
I can't write sorry boss
You are advised to spend about 50 minutes on this section. 1 P Your pen friend abroad has written a letter asking you about the latest fashion and its effects on the youth in your country. Write a reply.
Answer:
shoe
Explanation:
A shoe called Crocs is what everyone likes it is a shoe which has holes in it.